وقتی زال ها، بی گناه کشته می شوند...
یک کارشناس سازمان ملل می گوید:«اگر روند کشته شدن افراد زال برای استفاده از اعضای بدن آنها در معجون های جادوگری ادامه یابد، این افراد در معرض انقراض سیستماتیک در کشور مالاوی خواهند بود.»
Femia Tchulani زن زال ۴۲ ساله اهل مالاوی در بیرون خانه اش در سال ۲۰۱۵
درخواست وی برای اقدام فوری زمانی اتفاق افتاد که دادگاهی در مالاوی دو مرد را که ادعا می کردند به دستور شیطان یک زن 21 ساله ی زال را کشته اند، به 17 سال زندان محکوم کرد. بعد از یک بررسی 12 روزه از وضعیت زال ها در این کشور، این کارشناس گفت که این بحران نیاز به اقدام فوری از طرف دولت مالاوی دارد. او گفت که به طور خاص گزارشاتی او را نگران کرده که حاکی از آن بوده که در خیابان به زال ها "پول" می گویند.
مالاوی یکی از فقیرترین کشور های دنیاست و باور بر این است که فروش اعضای بدن زال ها بسیار درآمد زاست. تصور این است که زال ها باعث پولدار شدن، رونق کسب و کار و یا تسهیل در پیدا کردن کار می شوند. حتی بعد از مرگشان نیز آنها آرامش ندارند و اعضای بدنشان دزدیده می شود.
Dorothy Mausen زن ۲۲ ساله اهل مالاوی در خانه اش
زال ها به طور مرتب در چندین کشور آفریقایی دیگر مثل موزامبیک، نیجریه و تانزانیا نیز کشته می شوند. در کل دنیا 20 هزار زال وجود دارد که بیشتر آنها در جنوب صحرای بزرگ آفریقا زندگی می کنند. حملاتی که به زال ها می شود بسیار وحشیانه بوده و گاهی قربانیان زنده قطع عضو می شوند. در یک پرونده یک عده با قمه به پسری 17 ساله به نام آلفرد حمله کرده اند.
خانم ارو که خودش اهل نیجریه و زال است کمبود کمک برای افراد زال را با تلاشی که برای حفاظت از حیوانات وحشی انجام می گیرد مقایسه کرده و می گوید:" ما درباره ی حفاظت از حیات وحش صحبت می کنیم در حالی که حفاظت از مردم زال اصلا در اولیت بندی هایمان نیست. آنها گروهی از مردم در خطرهستند که اگر هیچ کاری صورت نگیرد طی گذشت زمان به طور سیستماتیک منقرض خواهند شد.
نظر کاربران
فک کردم درباره رستم و سهراب و فردوسیه که صفحه رو باز کردم