نقدی: افراد بی مایه و سطحی نگر تصور میکنند زبان انگلیسی موجب پیشرفت می شود
سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز که زور سرنیزه انگلیس کند شده روباه پیر سعی میکند توسط جیره خواران سرویسهای اطلاعاتی خود زبان نحس خود را بر ملتها تحمیل کند و شبکه ای از موسسات و آدمهای خود فروش را برای این هدف بکار گرفته است.
سردار نقدی در ادامه افزود: جنایات انگلیس خبیث در تجاوز و اشغال هندوستان یکی دوتا نیست تفرقهافکنی و راهاندازی جنگهای خونبار، به بردگی گرفتن هندیها برای تجاوز و اشغال و استعمار کشورها، قتل وغارت و تجاور، به یغما بردن ثروتها و منابع بسیار پر ارزش ملت هند و......تنها فهرست این جنایتها نیست بلکه لطمات فرهنگی با آثاری ماندگارتر را باید در بالای این فهرست قرار داد.
وی با بیان اینکه در هنگام اشغال هندوستان بدست انگلیس زبان رایج دولتی و باصطلاح زبان علمی هندوستان زبان فارسی بود، اظهار کرد: انگلیسیهای متجاوز با ممنوع کردن زبان فارسی در شبه قاره بزور سرنیزه و فشار مجازات مردم شبه قاره را که اینک در سه کشور بزرگ هند وپاکستان و بنگلادش زندگی میکنند از تکلم به زبان شیرین فارسی و استفاده از گنجینه های عظیم علمی فارسی محروم و به تکلم بزبان انگلیسی مجبور کردند.
به نوشته خبرگزاری بسیج، رئیس سازمان بسیج مستضعفین تشریح کرد: امروز که تیغ انگلیس کند شده و دیگر نمیتواند ملتها را مجبور به تکلم بزبان خود کند با راه اندازی موسسات فراوان و بکار گیری مزدوران خود در کشورها تلاش میکند با القای اینکه ناقص و ناتوان انگلیسی زبان علم است همه را مجبور به یاد گیری و استفاده از زبان خود کند و از این طریق فرهنگ و سبک زندگی فاسد و بی مایه خود را به ملتها تحمیل نماید.
وی خاطر نشان کرد: بعضی افراد بی مایه و سطحینگر ممکن است تصور کنند رواج این زبان در میان ملتها موجب پیشرفت آنها میشود اما اگر قدری به اطراف خود نگاه کنند میبینند که پیشرفتهترین کشورهای صنعتی مانند فرانسه، آلمان، ژاپن و چین بشدت از زبان مادری خود در برابر نفوذ زبان انگلیسی صیانت میکنند و کشورهایی که غلبه این زبان را پذیرفتهاند عقبماندهترین کشورهای جهان هستند.
نقدی در ادامه تاکید کرد: امروز این زبان تحمیلی بیمایه نتوانسته گرهی از انبوه مشکلات کشورهای متعدد افریقایی و آسیایی که در فقر و فلاکت دست وپا میزنند باز کند. هندوستان هم نه تنها با آن سبک زندگی تبعیضآمیز و شکافهای عجیب و غریب اقتصادی و اجتماعی به یچوجه نمتیواند الگوی مناسبی برای پیشرفت باشد.
وی اظهار کرد: بلکه تصور غلط و نااگاهانه افراد سطحینگری هم که نسبت به نقشآفرینی زبان انگلیسی در پیشرفت آن کشور وجود دارد قابل قبول نیست.اولا اگر مبنای پیشرفت زبان انگلیسی بود هندوستان میبایست از کشور مشابه و همسایه خودیعنی چین که بشدت از زبان بومی خود در مقابل نفوذ بیگانه حفاظت میکند جلوتر باشد در حالیکه کاملا برعکس است و پیشرفتهای علمی فنی و اقتصادی چین با هندوستان قابل مقایسه نیست در حالیکه چین برای صیانت از فرهنگ بومی خود در مقابل نفوذ انگلیسی حتی به شبکه جهانی اینترنت مجال نفوذ همگانی نداده و با ایجاد شبکه ملی اطلاعات با زبان چینی مسیر علمی و فنی را با زبان بومی خود طی میکند.
نقدی در ادامه گفت: در ثانی آنچه موجب درآمدهای خوبی برای هند شده زبان برنامهنویسی رایانه و زبان نرمافزاری است و نه زبان انگلیسی هندیها با گسترش فناوری نرم افزار و برنامه نویسی رایانه ای کشور خودشان توانسته اند سهم خوبی از بازار تولیدات نرم افزار را در دنیا از آن خود کنند و هر کشور دیگری هم با هر زبان ملی به این مساله اهمیت دهد میتواند چنین بازاری را برای خود ایجاد کند و این همان موضوعی است که متاسفانه سالهاست مجذوبان غرب و نفوذیها تلاش میکنند ما به آن وارد نشویم.
سردار نقدی در پایان با اشاره به اینکه بی اعتنایی به رشد بومی فضای مجازی در کشور و بت تراشیدن از پیشرفتهای غربی ها در این زمینه و ترویج این تفکر که ما تا ابد باید ریزه خوار غربیها در این عرصه باشیم،افزود: ماموریت دیگر نفوذیها در کنار تحمیل و ترویج زبان انگلیسی است.اما نسل جوان طلسمهای ساختا و پرداخته مجذوبان و ماموران استعمار را در هم خواهد شکست ، جوانان عزتمدار ایران به روزی می اندیشند که زبان فارسی دوباره زبان اصلی علم و فناورب در جهان باشد.
ارسال نظر