دیدار پدر «ستایش» با سید حسن +عکس
در حاشیه دیدار مهاجرین افغان با سید حسن خمینی، شیرآقا قریشی پدر ستایش قریشی با یادگار امام ملاقات کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در این دیدار ضمن تسلیت مجدد و ابراز همدردی، صبر و اجر خانواده آن مرحومه را از خداوند متعال مسألت کرد.
در این ملاقات کوتاه، پدر ستایش قریشی نیز از همدردی یادگار امام و اقشار مختلف ملت ایران قدردانی کرد.
بر اساس این گزارش، ۲۱ فروردین ماه سال جاری، پسری ۱۷ ساله در ورامین، دختر شش ساله افغانی به نام ستایش قریشی را به قتل رساند.
![دیدار پدر «ستایش» با سید حسن +عکس دیدار پدر «ستایش» با سید حسن +عکس](https://static0.bartarinha.ir/servev2/WEyZTQzNjZjM/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
نظر کاربران
چرا شاهد این جور مشکلات هستیم ، تو همه جوامع هست این مشکلات ولی واقعیت اینه که تو مملکت ما خیلی زیاد شده ، خیلی ها از ترس ابروشون چیزی نمیگن
چرا باباش قرمز پوشیده؟مگه داغدار نیست؟
باید قاتلش رو به اشد مجازات برسونن گرچه افغان ها خیلی از زنای بی گناه و مردمان مارو سر میبریدن ولی قاتل این بچه نگون بخت باید به سختی مجازات بشه.
پاسخ ها
شاید تو فرهنگشون رسم نیست مشکی پوشیدن یا هردلیل دیگه ایی.
به لباسش چکار داری؟
توروخدا سرنوشت این بیچاره رو ببینین...خدا نصیب هیچ انسانی نکنه..خدا بهشون صبر بده و همه بچه هارو تو پناه خودش حفظ کنه
قیافه باباشو دیدم زدم زیر گریه... دلم اتیش گرفت