هاشمی: مردم عوام فریبی را نمیپسندند
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، انتخاب دکتر حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور را حاصل آگاهی مردم از شرایط خطرناک جامعه دانست و گفت: انصافاً دولت یازدهم، با تدبیر و امید، سایه جنگ را از سر کشور دور و با حل مشکل هستهای، راه را برای حرکت کشور به سوی پیشرفت و جبران عقبماندگی هشت ساله هموار کرده است.
آیتالله هاشمی رفسنجانی عصر امروز در دیدار اعضای شورای مرکزی و مدیران استانی حزب کارگزاران سازندگی، سالگرد شهادت امام هادی(ع) را تسلیت گفت و با اشاره به فرازهایی از زندگی سراسر سعادت آن امام همام، گفت: حاکمان جور تا مرحلهای ایشان را با محدودیتها، تحمل میکردند، اما وقتی محبوبیتشان را در جامعه دیدند، ایشان را در مرکزی نظامی محصور و سرانجام شهید کردند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با یادآوری شروع این شیوه برخورد مستبدان با ائمه معصوم، به توصیههای معاویه به پسرش، یزید اشاره کرد و گفت: تصمیم یزیدیان برای مقابله با امام حسین(ع) و شهادت مظلومانه یاران عاشورایی در همین راستاست.
هاشمی رفسنجانی، با بیان ابیاتی از فرزدق شاعر درباره اهل بیت(ع) و به ویژه امام حسین(ع) و ظلم امویان، گفت: در طول تاریخ بسیار اتفاق افتاد و تقریباً در زندگی همه ائمه ما بود که حاکمان جور از ترس محبوبیت آنها و بعضاً به خاطر تحریک اطرافیان، آن بزرگان را به شهادت میرساندند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به خود حقپنداری بعضی از مستبدان، مخصوصاً در زمان زندگی ائمه معصوم(ع)، گفت: به انواع تهمتها و توهینها متوسل شدند که از این نوع اتفاقات در زندگی امام هادی(ع) فراوان است.
وی در بخش دیگری از سخنانشان، به مسایل این روزهای جامعه، مخصوصاً در ابعاد سیاست داخلی اشاره کرد و با بیان ویژگیهای دو انتخابات اخیر، یعنی انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ و انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه ۱۳۹۴، گفت: انتخابات نشان داده که مردم به خاطر گسترش ابزار اطلاعرسانی، آگاه شدهاند و مردم آگاه در تصمیمات سیاسی، به ویژه در انتخابات، آیندهنگری دارند.
هاشمی رفسنجانی، با ارائه تحلیلی از موضعگیریهای مردم در فضاهای خانوادگی، دوستانه و جمعهای محدود، گفت: مردم به مرحلهای رسیدند که فریب وعدههای احساسی را نمیخورند و حتی درباره موضعگیریهای نامزدها و طرفداران آنها هم تحقیقات جامع و عمیق میکنند که ببینند برای خدا، مردم، کشور و انقلاب است، یا اهداف جناحی دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح چرایی و چگونگی تأسیس حزب کارگزاران سازندگی در سالهای آخر دولت سازندگی به ویژه در مقطع آغاز فعالیتهای انتخاباتی ریاست جمهوری دوره هفتم اشاره کرد و گفت: با جامعه روحانیت که حالت پدری در میان گروهها و جناحها داشت، صحبت شده بود که از انحصار در معرفی نامزدها بپرهیزند و بگذارند افراد دیگر، مخصوصاً از مدیران دولتی هم وارد میدان شوند.
هاشمی رفسنجانی با یادآوری خاطرات خود از گفتوگوهای خود با آیتالله خامنهای در خصوص تشکیل حزب کارگزاران سازندگی و بیان ضررها و فواید معرفی نامزدهای مستقل از سوی کارگزاران، گفت: رهبری به حضور اکثریت مردم در انتخابات و داغ شدن تنور رقابتها فکر میکردند که حتی هنوز هم مواضع پسندیدهای است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان سیر تاریخی انتخابات ریاست جمهوری در دولتهای هفتم تا دهم و فراز و فرود نگاه دولتها به فعالیتهای احزاب، گفت: درست است که در هر شرایطی درصدی از مردم در انتخابات حضور مییابند، اما حضور فراگیر مردم که با فعالیت احزاب جدّیتر میشود، اعتبار داخلی و بینالمللی نظام را بالا میبرد.
وی سیاستهای دولت نهم و دهم را در بعد داخلی و خارجی به ضرر نظام و کشور دانست و با بیان این نکته که «مردم فهمیدند ادامه این سیاستها برای کشور خطرناک است»، گفت: مردم با درک درست از واقعیتهای موجود و علیرغم فشارهای امنیتی، برای آگاهی اقشار مختلف جامعه وارد میدان شدند و دیدید که چه حماسهای خلق کردند.
هاشمی رفسنجانی با بیان مصادیقی از اصرارهای مردم برای حضور در انتخابات، با یادآوری جمله معروف خویش که «نمیگویم نمیآیم»، گفت: آن جمله را در یکی از دیدارهای مردمی گفته بودم که فشار خانوادههای شهدا و جانبازان برای اعلام حضورم زیاد شده بود و حتی به یاد دارید که پس از آن جمله، جریان مخالف، با نگرانیهای خاص خود، به دنبال راههای دیگر رفتند که نهایتاً به ردّ صلاحیت رسیدند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، انتخاب دکتر روحانی را حاصل آگاهی مردم از شرایط خطرناک جامعه دانست و گفت: انصافاً دولت یازدهم، با تدبیر و امید، سایه جنگ را از سر کشور دور و با حل مشکل هستهای، راه را برای حرکت کشور به سوی پیشرفت و جبران عقبماندگی هشت ساله هموار کرده است.
وی با بیان جزییاتی از ویژگیها و بندهای توافقات هستهای، گفت: با توجه به بومی بودن دانش هستهای در کشور، ایران در این مذاکرات و توافقات سود برده است و الان وقت آن است که با رونق تولید، اشتغال را در جامعه فراگیر کنیم تا خانوادهها و جوانان با دسترنج خود زندگی کنند.
هاشمی رفسنجانی، استفاده درست از نقدینگیهای موجود در بانکها و برگشت فعالیتهای تولیدی به کارخانجات گوناگون را یکی از عوامل مهم برای رونق اقتصادی دانست و گفت: حق مردم و مسؤولان بخش خصوصی است که از نقدینگی کشور در جهت برگشت کار و تولید استفاده و وظیفه دولت است که به آنها کمک کند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، جدیت دولت برای ساماندهی امور در داخل کشور را مهم دانست و گفت: دولت میتواند با استفاده از تجربیات این چند سال و با نگاه عاقلانه به نقدهای منصفانه و نه توهینها و تهمتهای تخریب کنندگان برای تقویت امید در جامعه تلاش کند.
وی افزود: ذات مردم ما به خاطر اسلام، اعتدالی است و به هیچ وجه عوام فریبی و هتاکیها را نمیپسندند و در انتخابات نشان دادند که با فریاد خاموش رأی، هتاکان را کنار میگذارند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با توصیه به اعضا و هواداران حزب کارگزاران سازندگی که باید برای اعتلای کشور بکوشید، گفت: در جریان حزبی هم به خواستههای مردم توجه داشته باشید و در فضای دموکراسی، این مردم هستند که مسیر را مشخص میکنند.
در آغاز این دیدار، کرباسچی دبیر کل حزب با ارائه گزارشی از فعالیتها و برنامههای حزب کارگزاران سازندگی، در خصوص شهادت امام هادی(ع) و عدم آشنایی درست جوانان از شخصیت آن امام همام، گفت: زندگی سیاسی امام هادی(ع) هم مثل این روزهای بارگاه آن امام، مظلوم واقع شده است.
دبیر کل حزب کارگزاران در خصوص نامزدهای اعضای این حزب در انتخابات مجلس شورای اسلامی ۷ اسفندماه، گفت: اگر چه اکثر اعضای حزب ردّ صلاحیت شدند، اما آنان که باقی ماندند، رأی آوردند و امیدواریم در انتخابات میان دورهای، موفقیتهای دور اول تکرار شود.
وی با بیان فراز و فرودهای زندگی امامان هشتم و نهم شیعیان، گفت: نکته جالب در زندگی امام هادی(ع) تلاش دشمنان برای اتهامات گوناگون است و در تاریخ فراوان آمده که مأموران حکومتی به کرات شبانه وارد منزلشان میشدند تا به بهانه واهی از محبوبیت ایشان بکاهند.
نظر کاربران
اگر پولهای عربستان بگذارد مردم تصمیمبهتری مگرفتند !!!!!!!!!!!
این که به مردم وعده ۱۰۰روزه بدی ولی بعدازگذشت ۳سال زندگی به مردم سخت تربشه,عوام فریبی نیست؟(البته اگه منعکس بشه)
80 سال عمرکردی 80 سال دیگر هم عمر کنی باز هم می دانی که 80 سال سوم را هم پشت سر خواهی گذاشت .چون دلت برای مردم فقیر نمی سوزد . وهمه عمر به فکر مایه دار ها بوده ای وهستی وخواهی بود . پس باش تا صبح دولتت بدمد
حساب بلدنیستید ۸۲سال درسته از۱۳۱۳تا۱۳۹۵میشه ۸۲سال بجزجمعه هاش
تشکرازبرترینها,به خاطرانعکاس همه نظرات.
بسه دیگه عوام فریبی
کرباسچی درباره سجایای امام هادی(ع) صحبت میکنه؟
میخوای بگی مظلوم واقع شدی؟
چی بگم؟؟؟
نمی دونم چراوقتی یه اصلاح طلب یاطرفداران انها سرکارمیان هی تبلیغ می کنندکه ایناانتخاب نمی شدن یه جنگ اتفاق می افتاد,یعنی اصلاح طلبا اینقدرباب میل دشمنان هستن.
کرباسچی و فرزندت مهدی نماد تفکر جنابعالیست سعی نکن با الفاظ خوش آب و رنگ اعمالت را بپوشانی
اين سخن اقاي هاشمي كاملا درست است و مردم عوامفريبي را نميپسندند و به همين دليل بنده و بسياري از مومنين كه در نماز جمعه سالها پست سر ايشان نماز ميخوانديم ديگر مايل نيستيم به ايشان اقتدا كنيم . در انتخابات سال 88 نيز همين توهم را داشتند و فكر ميكردند ايران فقط تهران است و تهران هم فقط شمران است . اتفاقا همين مردمي كه به ايشان راي دادند وقتي متوجه شوند كه موضوع برجام يك عوامفريبي براي كسب اراء بوده است و نه يك گشايش اقتصادي در زندگي مردم حتما به ايشان پشت خواهند كرد . محتواي همين سخنان اخير دليل بر اين است كه خودش هم متوجه شده از برجام معجزه اي حاصل نميشود ولذا منت بر سر مردم ميگذارد كه مثلا اگر مردم رونقي را در پسابرجام در زندگي خود حس نكردند در عوض بايد از اقايان بسيار متشكر باشند كه از وقوع يك جنگ حتمي جلوگيري نمودند .
درمقابل ایشان کسانی هستند که مردم را ایتام مینامند ورای مردم را لازم نمی دانند ادعای این را دارند که حتی مسئولیت بهشت وجهنم امت آنها هستند واپسگرائی و فساد هشت سال ریاست حاج محمودراتاییدمیکنند که باداشتن سروت هشتصد ملیارددولاری بائث گسترش فقروفحشا وفسادو دزدیهای
آنچنانی ازاموال ملت محروم و با تمام این اوضاع مبلغ پاکترین دولت برای احمدینژاد بودند که العان هم ترویج وتبلیغ ایشان رامیکنند که دوباره کشور را
گرفتار اصل هفت شورای امنیت کنند انصاف داشته باشیدخداونداز اتهام وتحمت نمیگزرد؟
پاسخ ها
جناب اقاي بي نام اولا انان كه راي مردم را لازم نميدانند بسيار اندك هستند دوما ريشه و منشا تمام فساد ها اشرافي گري بعضي از اقاياني است كه به ظاهر در لباس دين هستند . ( اذا فسد العالم فسدالعالم ) ( اگر يك عالم فاسد شود تمام عالم فاسد ميشود ) بنابر اين احمدي نژاد وارث فسادي بود كه ديگران و اقازاده هايشان براي اين ملت به ارث گذاشتند . ثالثا واپس گرا تر از همه خود شما هستيد كه خيلي بيسواد تشريف داريد كه تفاوت سروت و ثروت - دولار و دلار - بائث و باعث - العان و الان - تحمت و تهمت - نميگزرد ونميگذرد را نميدانيد و لي با ژست فيلسوفانه سخن از اصل هفت شوراي امنيت ميكنيد . ايا ميدانيد اصل هفت شوراي امنيت چيست ؟ و ايا ميدانيد بعضي از اين تهديدها و تحريم ها به اشاره بعضي از خواصي كه با احمدي نژاد كينه داشتند بر عليه ايران تصويب شد تا زمينه براي سقوط احمدي نژاد و روي كار امدن ان خواص دنيا طلب فراهم شود . بهرحال اگر مديريت هوشمندانه رهبري در اداره كشور پس فتنه گري فتنه گران نبود مملكت دچار جنگ داخلي ميشد مانند انچه كه در سوريه شاهد ان هستيم . واين جنگ داخلي منجر به حمله بيگانگان ميشد . بنابراين كساني كه بر سر ما منت ميگذارند كه مثلا مارا از حمله شوراي امنيت ميترسانند بايد از خودشان خجالت بكشند كه چرا باعث گسترش توهم تقلب در انتخابات شدند و چرا در انتخابات بعدي كه دوستانشان روي كار امدند ديگر دم از تقلب نزدند ؟چرا؟
مگر خودتان از خودتان تعریف کنید وانچه مهم است افرادی مثل من راحت گول حرفهای شما را می خوریم
اقای بی نام لطفا شما ازثروت کسی حرف نزنید.ایامی دانید ثروت ۸وزیرازوزرای اقای روحانی بالای صدهزارمیلیاردتومان که اتفاقاازکاردرمعدن هم به دست نیامده است.
درودبرشرف ومنطق معلم بازنشسته بالا.الحق که با منطقت معلماروروسفیدکردی.