انتساب اصولگرایان به احمدی نژاد، به نفع اصلاحات
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به موفقیت نسبی اصلاح طلبان در انتخابات هفتم اسفند ماه گفت: برجام، نوع تبلیغات و منتسب شدن اصولگرایان به احمدی نژاد از جمله عوامل موفقیت این جریان سیاسی نسبت به جریان اصولگرایان در برخی شهرها بود.
وی یادآور شد: اما اگر این انتخابات را با انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ مقایسه کنیم می بینیم که همین انتخابات باهمین کیفیت در سال ۸۸ برگزار شد ولی آنچه که اتفاق افتاد صحبت بد اخلاقی بود والا انتخابات همین بود.
ابراهیمی تصریح کرد: یعنی همین اتفاقی که اکنون افتاد آن زمان هم واقع شد منتها آنجا یک جریان،جریانی مقابل بود؛ اما اکنون پس از این انتخابات ما هیچ عکس العمل زشتی را ندیدیم؛متاسفانه آن دوره عده ای به خیابان ها ریختند و شیرینی انتخابات را بر مردم و کشور تلخ کردند و آثار پربرکت انتخابات را زیر سوال بردند.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: اما در این دوره از انتخابات ۳۰ نفر از جریان مقابل رای آوردند ولی ما حرکتی یا شعاری و بد اخلاقی ندیدیم و این بسیار حائز اهمیت است.
ابراهیمی ادامه داد:تمامی این شور و نشاط نیز نشات گرفته از توصیه رهبرمعظم انقلاب بود و اینکه مردم با فرهنگ حضور پیدا کردند و نوع شکوه حماسی و حضور مردم حائز اهمیت بود. اینکه می گویند حالا این طرف یا آن طرف رای بیاورد ، حضور مهم است و این موضوع اولویت است؛ البته هر طرف که باشد ، باید گفت که سیاست های اصولی نظام تغییر نمی کند.
ابراهیمی تاکید کرد: نزاع و کشمکش نیز بسیار مضر است و موجب رشد نخواهد شد و کشور را به قهقرا می برد که باید مدنظر همه شخصیت های سیاسی قرار بگیرد.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه در این دوره از انتخابات حضور پر شور مردم را شاهد بودیم،گفت: در این دوره نتیجه توصیه رهبری را به عینه مشاهده کردیم که انتخاباتی باشکوه شکل گرفت. دو انتخابات بسیار حساس را گذراندیم که یکی انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دیگر انتخابات مجلس شورای اسلامی بود که از حساسیت بالایی برخوردار بودند.
ابراهیمی ادامه داد: این دو انتخابات در هفتم اسفند ماه حساس بود و با توجه به زد و بند بیرونی ها که انگلیس ها به صحنه آمدند و برخی می خواستند خط دهی کنند ولی مشاهده کردیم که خوشبختانه بداخلاقی شکل نگرفت و این ها همه تاثیرات منویات رهبرمعظم انقلاب است که همیشه اثر بخش بوده است.
وی همچنین درباره ارزیابی اش از پیروزی اصلاح طلبان در برخی حوزه ها گفت: متغیرها و عوامل متعددی می تواند در این موضوع مهم دخالت داشته باشد که یکی از عوامل دارای اهمیت بحث برجام بود. مسئله برجام بسیار اهمیت یافت و دوستانی که در اصولگرایان کاندیدا بودند عمدتا مخالفین برجام بودند و البته از آن طرف جامعه پذیرای برجام بود چون مردم از تحریم ها خسته شده بودند و در نتیجه برجام را نوعی گشایش می دانستند؛یعنی می گفتند به کسانی رای دهید که مخالفت با برجام ندارند این یکی از دلایل بود حائز اهمیت بود.
ابراهیمی ادامه داد: یکی از دلایل دیگر این بود که دولت یازدهم بر اساس حرکتی که شروع کرد دولت های نهم و دهم را زیر سوال برد و خود این حرکت منتسب به اصولگرایان شد؛در حالی که فرد اگر اشتباه کرده به جمع برنمی گردد اما این اتفاق افتاد و برداشت جامعه این شد که اصولگرایان اعمال و رفتارشان مطابق با آنچه که باید باشد نیست .
وی اضافه کرد: عامل مهم دیگر در این بود که تبلیغات اصلاح طلبان بهتر از رقیب بود ؛تبلیغات آنها منظم تر و حساب شده تر بود و لیستی که ارائه داده بودند حساب شده بود ؛ ببینید واژه ای که انتخاب کرده بودند همانند ۱۶+۳۰ قشنگ بود.اسامی لیت اصلاح طلبان بسیار واضح و خوانا بود اما در لیست اصولگرایان اسامی واضح نبود وشعار جذابی وجود نداشت.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: نکته دیگر اینکه اصلاح طلبان از فضا و رسانه مجازی به خوبی استفاده کرده و بهره لازم را بردند در حالی که اصولگرایان اصلا با رسانه مجازی ارتباط نداشتند و نتوانستند از آن بهره کافی را بگیرند. یعنی پیام هایی که از طریق فضای مجازی داده شد در شور انتخاباتی تاثیر داشت و اصلاح طلبان از این امر استفاده کردند و این در حالی بود اصولگرایان اصلا ورود پیدا نکردند.
ابراهیمی ثبت نام زیاد و حضور آدم های صالح و ناصالح را زمینه ای دیگر برای جلب نظر رای عنوان کرد و افزود: افراد زیادی حاضر شدند و ثبت نام کردند و منتسب به اصلاح طلبان شدند؛البته رد صلاحیت حق شان بود اما مظلوم نمایی شدید شد و در کشور ما هم مظلوم طرفدار دارد و این نیز اثر گذار بود.
وی تصریح کرد: مردم گفتند اینها ثبت نام کرده اند و از آن طرف روضه هم می خواندند و برخی مردم گریه هم می کردند که کسی ته اینها نمانده است؛در صورتی که خبر دارم کاملا افراد در اصلاح طلبان صف بندی شده بودند و در لیست کم نمی آوردند؛ در مجموع این بخشی از موضوعات در تغییر رویکرد برخی مناطق بود.
ابراهیمی در ادامه تاکید کرد: مردم در اصل می خواهند دنیای شان درست شود و طرف دولت نیز دنیا در دستش است؛ دنیا که دست اصولگرایان نیست. لذا مجری اثر گذار است؛ شما نباید فرمانداران و بخشداران و یا شورای روستا و شهر را نادیده بگیرید ؛ اینهاحداقلش این است که تبلیغات غیر محسوس می کنند.
عضو جامعه روحانیت مبارز درباره اینکه آیا تصور می شد که اصولگرایان به احمدی نژاد منتسب هستند؟ گفت: بله این چنین بود؛ فرض کنید معاون اول دولت، بابک زنجانی و ... در حال محاکمه هستند؛ تمامی اینها تاثیرگذار است و به عنوان اصولگرایان بود ، در حالی که باید تاکید کرد اصولگرایان اولین کسانی بودند که با احمدی نژاد برخورد کردند و یا با مفاسد اقتصادی برخورد جدی داشته اند اما این القا شد که اصولگرایان منتسب به احمدی نژاد هستند و فضا این گونه پیش رفت؛ در صورتی که واقعا چنین نبود.
ابراهیمی درباره ارزیابی اش از عملکرد نمایندگان مجلس نهم و نیز در توصیه به نمایندگان مجلس دهم گفت: آن ها که اکنون پایان نمایندگی را سپری می کنند در ادامه به فعالیت های خود بپردازند و بعد از نمایندگی هم در کشور کار زیاد است و دولت هم فضا را باز کند و این افراد را به کار بگیرد اما کسانی که وارد مجلس می شوند به این مهم توجه داشته باشند که سیاسی کاری نکنند و واقعا برای خدمت به مردم و کشور کوشا باشند.
وی ادامه داد: رهبرمعظم انقلاب ۳ مسئله مهم را مورد توجه و تاکید قرار داده اند؛ اقتصاد ،پیشرفت علمی و مسائل فرهنگی . این موضوعات است که باید مورد اهتمام مسئولان قرار بگیرد.نمایندگان باید تلاش کنند تا مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کنند و برای حل این موضوع از هیچ کوششی دریغ نکنند.
ابراهیمی ادامه داد: دیگر اینکه از نظر علمی همانطور که جلو رفتیم حمایت کنند و هدایت لازم را انجام دهند؛علم و دانش و فناوری بسیار مهم است.
عضو جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد:نمایندگان و مسئولان به فرهنگ جامعه نیز توجه کنند به استقلال و آزدی خواهی و همان اهداف و آرمانهای امام و انقلاب اهتمام لازم را داشته باشند.
وی تصریح کرد: نمایندگان منتخب دست از مسائل سیاسی بردارند و با دولت و ملت همراه باشند و مهم است که کارهای اقتصادی را به مردم بسپارند.
ابراهیمی اضافه کرد: واگذاری اقتصاد به مردم اگر انجام شود و دولت نظارت ،هدایت و حمایت کند بسیاری از گره ها را باز خواهد کرد؛مجلس نیز در این زمینه اهتمام کند و ریل گذاری برای دولت و ملت انجام دهد.
این فعال سیاسی خاطر نشان کرد: اگر نمایندگان به ریل گذاری بپردازند به وظایف خود عمل کرده اند و اگر به وظایف عمل نکنند جز ناراحتی برای مردم چیز دیگری ندارند.
عضو جامعه روحانیت مبارز در ادامه در خصوص وظایف نمایندگان مجلس خبرگان نیز گفت: اعضای مجلس خبرگان رهبری جایگاه خاصی را دارند و دو وظیفه دارا هستند؛آنها باید از رهبری و ولایت حمایت کنند و کمک کنند تا به درستی کارها انجام بگیرد و در وظیفه ای دیگر خدای نکرده در نبود رهبری، با درایت، رهبری را مشخص کنند تا با ارمانهای امام همراه و همگام باشد.
عضو جامعه روحانیت مبارز در پایان تصریح کرد: در مورد هسته ای تلاش و کوشش های زیادی شده و به جاهایی رسیده است؛ گرچه خیلی هم امیدوار به طرف مقابل نیستیم اما کوشش شده است؛ ولیکن برای تولید نیز باید فعالیت شود چرا که در داخل ما مشکل زیادی در این زمینه داریم؛ دولت باید هم و غم خود را روی اقتصاد مقاومتی بگذارد تا کشور در مسیر بهبود اقتصاد قرار بگیرد.
ارسال نظر