۳۰۵۸۴۸
۴ نظر
۵۰۱۲
۴ نظر
۵۰۱۲
پ

فریاد هتل‌ دارها از خانه‌های اجاره‌ای غیرمجاز

۷۰۰۰ خانه اجاره‌ای غیرمجاز در مشهد و ۵۰۰۰ هزار واحد غیرمجاز دیگر در گیلان شناسایی شده است، خانه‌هایی که رقیب سرسخت هتل‌ها شده و نفس برخی از آنها را نیز به شماره انداخته است. معاون گردشگری کشور می‌گوید: هویت این خانه‌ها بر هیچ کسی پوشیده نیست و می‌توان با آن ها برخورد کرد.

خبرگزاری ایسنا: ۷۰۰۰ خانه اجاره‌ای غیرمجاز در مشهد و ۵۰۰۰ هزار واحد غیرمجاز دیگر در گیلان شناسایی شده است، خانه‌هایی که رقیب سرسخت هتل‌ها شده و نفس برخی از آنها را نیز به شماره انداخته است. معاون گردشگری کشور می‌گوید: هویت این خانه‌ها بر هیچ کسی پوشیده نیست و می‌توان با آن ها برخورد کرد.

با این حال مرتضی رحمانی موحد، برخورد با این خانه‌های اجاره‌ای و جارچی‌های آنها را در حیطه وظیفه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نمی‌داند.

نوروز ۹۴ آنطور که رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری آمار داد، از ۶۰ میلیون و ۸۴ هزار شب اقامت، فقط ۶ درصد سهم هتل‌ها بود.

هتل‌های مازندران به عنوان پرمسافرترین استان کشور، ۲۰ درصد اشغال شد. در گیلان فعالیت ۵۰۰۰ هزار خانه مسافر غیر مجاز باعث شد درصد اشغال هتل‌های این استان به نصف برسد. رییس جامعه هتلداران این استان از ورشکستگی برخی هتل‌های ۴ ستاره گیلان خبر داده است.

محمدعلی قانعی، رییس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی نیز تا کنون چندبار از فعالیت۷۲۰۰ واحد اقامتی غیرمجاز در شهر مشهد سخن گفته و از قول معاون رییس جمهور برای پیگیری این موضوع در هیات دولت خبر داده که البته تا کنون پاسخی نگرفته است.

مرتضی رحمانی‌موحد، معاون گردشگری کشور کمتر از دو هفته مانده به آغاز تعطیلات نوروزی درباره نظارت بر این خانه‌ها که خدمات اقامت را قاچاقی عرضه می‌کنند، به خبرنگار گردشگری ایسنا می‌گوید: مگر بر کسی پوشیده است که این خانه‌ها کجا هستند و یا چه کسانی آنها را اجاره می‌دهند. اطلاعات آنها کاملا مشخص است، فقط باید جایی که مسؤول برخورد با آنها است وارد عمل شود.

او تاکید می‌کند: این خانه‌ها واحد گردشگری نیستند که برخورد با آنها جزو وظایف ما باشد. آنها با خانه مسافرها که از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مجوز گرفته‌اند، فرق می‌کنند.

رحمانی موحد می‌گوید: اداره‌های میراث فرهنگی و گردشگری در استان‌ها اطلاعات مربوط به خانه‌های شناسایی شده را در اختیار مراجع ذیربط گذاشته‌اند، جلسات زیادی هم در این‌باره برگزار شده است، البته فکر می‌کنم وضعیت حالا بهتر از گذشته شده باشد، اما معمولا در نوروز به خاطر حجم زیاد تقاضا، این خانه‌ها فعال‌تر می‌شوند.

او درباره نظارت بر قیمت اقامتگاه‌های مجازی مثل خانه‌مسافرها و بوم‌گردی‌ها که از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مجوز گرفته‌اند نیز توضیح می‌دهد: تا پیش از اصلاح آیین‌نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل و درجه‌بندی تاسیستات گردشگری، «خانه‌مسافر» یک طرح بود که از سال ۹۲ اطلاع‌رسانی، دسته‌بندی، پاسخگویی و نظارت بر آنها آغاز شد که در این مسیر تا حدی هم موفق بودیم، اما این اقدامات به تنهایی کفایت نمی‌کند، این واحدها هم باید مثل هتل‌ها درآمدزا و سودآور شوند.

رحمانی موحد سپس از تهیه دستورالعمل خانه مسافرها برای ساماندهی بیشتر آنها خبر می‌دهد و می‌گوید: از وقتی که نام این واحدها به آیین نامه ایجاد، اصلاح و نرخ‌گذاری تاسیسات گردشگری اضافه شده، مطابق ماده ۲۵ این آیین نامه، دستورالعملی برای خانه مسافرها درحال تهیه است که به محض ابلاغ، نظارت بر نرخ‌ها نیز صورت می‌گیرد.

طبق اعلام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، طرح «خانه مسافر» که متفاوت از خانه‌های اجاره‌ای تعبیر می‌شود و دارای شناسنامه مشخص و مجوز این سازمان است، در ۱۹ استان اجرا شده که براساس آخرین آمار، نزدیک به ۶ هزار واحد اقامتی از این سازمان مجوز گرفته است. این سازمان اعلام کرده حدود ۲۰ هزار خانه مسافرهای اجاره‌ای را در سراسر کشور شناسایی کرده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کامبیز

    هتل دارها خیلی بیجا کردن ناراحت بشن.....اولا مگه این همه مسافر رو میشه تو هتل ها جا داد .....دوما مگه مردم مغز خر خوردن بیان پولشونو بریزن تو کاسه شما هتل های بی کیفیت و پر مدعا که اغلبتون حتی در حد مسافرخانه هم نیستید ولی ادا و اطوار هتل های انچنانی رو دارید...... مردم هرجا دوست داشته باشن میرن ......به شما هم ارتباطی نداره.....اینم داره میشه مثل موضوع دست فروش ها ......اینقدر بگید تا جریمه سنگین بذارن واسه خانه های اجاره ای و مردم رو بیشتر عذاب بدن

  • ژکس

    خوب وقتی انقدر اختلاف قیمتی داره کسی نمیره هتل بگیره ، راحت میره یه خونه دربست اجاره میکنه همه جوره به صرفه ست

  • بدون نام

    قيمت هتل ها در شهر هاي ايران خيلي گران تر از هتل ها در كشور هاي پيشرفته تر از ما است.
    واقعا نرخ ها جوري است كه مسافرت و رفتن به هتل ها در داخل كشور گران از هزينه سفر به كشور هاي اطراف مانند تركيه و دبي در ميآيند. مردم چقدر درآمد دارند كه بيان پولي را كه با جون كندن در ميارن مفت بريزن تو جيب شما هتل دارها.
    دنياي امروز دنياي رقابت است به جاي اينكه به فكر سنگ انداختن براي ديگران باشيد سعي كنيد با رقابت سهم بازار خود را بدست آوريد.

  • بدون نام

    خب شما قیمت هایتان را بیارین پائین در حد جیب مردم بعد شاکی بشین ! مگه صاحب جیب مردم شما هستین که بین کجا برن کجا نرن؟!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج