تلویزیون میگوید تو را هومن برق نورد کردم!
هومن برقنورد این روزها کمی از تلویزیون گلهمند است؛ او میگوید: به جز کارهای خودم تلویزیون را تماشا نمیکنم. من همیشه به عنوان یک بازیگر به تلویزیون متعهد بودم اما تلویزیون خیلی ما را اذیت میکند.
بازیگر سریال نوروزی «دودکش» در پاسخ به اینکه مهمترین اتفاق سال ۹۴ در تلویزیون چه بود؟ خاطرنشان کرد: راستش از زمانی که سر پروژه «دودکش ۱» این بلا را سرمان آوردند و پولمان را ندادند و هیچ کسی هم از ما حمایت نکرد، من به شخصه دیگر تلویزیون نگاه نمیکنم و فقط سریالهای خودم را میبینم. اگر گاهی دوستانم هم اعلام کنند کارشان را میبینم و نظر میدهم، وگرنه اصلا تلویزیون تماشا نمیکنم.
وی سپس درباره اینکه چه درخواستی از سازمان صداوسیما در سال ۹۵ دارد؟ تصریح کرد: اینکه متوجه شوند مشکل ما چیست؛ مشکل ما اینجاست که تلویزیون همیشه از ما کمی طلبکار است و همیشه میگوید من تو را هومن برقنورد کردم، ما هم قبول داریم و دستش را میبوسیم و واقعا ممنونیم ولی من هم چندین سال است که برای تلویزیون کار میکنم.
طی این سالها خیلیها به تلویزیون آمدند و رفتند. اخیرا من یک سریال برای شبکه اول با عنوان «دوردستها» بازی کردم که در همان زمان هم پیشنهادهای سینمایی خوبی داشتم اما رد کردم و خودم را متعهد دانستم که برای تلویزیون کار میکنم و تلویزیون مرا بزرگ کرده است، اما شما (تلویزیون) هم کمی به دردمان برسید. یکطرفه که نمیشود؛ مدام هرچه شما میگویید ما بگوییم چشم؟!
بازیگر سریالهای «ساختمان پزشکان»، «دزد و پلیس»، «روزای بد به در»، «زمانه»، «پردهنشین» و «دودکش» گفت: یک روز آقایی در خیابان به من گفت: مادر من از گردن به پایین فلج است و وقتی شما را میبیند میخندد، این حرف روی من تاثیر زیادی گذاشت و پیش خودم گفتم تلویزیون این همه ما را اذیت میکند اما مهم نیست من به خاطر آن یک نفر هم که میخندد تحمل میکنم و کار میکنم اما تحمل من هم حدی دارد. ما ارادتمند هستیم که تلویزیون این موقعیت را به ما داد اما من هم به اندازه کافی برایش مایه گذاشتهام.
برقنورد سپس خاطرنشان کرد: هنوز برای مجموعه «دودکش۱» که سه سال گذشته تولید و پخش شد با ما تسویه حساب نکردهاند و ما هنوز از این پروژه طلب داریم. یکی از شروط من برای حضور در «دودکش ۲» این بود که اگر تهیهکننده قبلی باشد من حضور نخواهم داشت. من سر سریال «پردهنشین» با آقای رضوی تجربه خوبی داشتم و بیشترین دلیلی که در «دودکش۲» حضور داشتم آقای رضوی بود، از طرفی به دلیل کارگردانی خوب آقای لطیفی و گروه خوب «دودکش» پذیرفتم که در سری دوم این مجموعه هم حضور داشته باشم.
این بازیگر در بخش دیگری از گفتوگوی خود در پاسخ به اینکه چقدر فکر میکند فیلمنامه کامل در بازی بازیگر تاثیر خوبی خواهد گذاشت؟ خاطرنشان کرد: یک سریال آمادهی پخش با عنوان «دوردستها» دارم که دلیل اصلی من برای اینکه این کار را پذیرفتم، این بود که این مجموعه ۲۶ قسمت فیلمنامه داشت. من اصلا سابقه تهیهکننده و کارگردان را نمیشناختم و فقط به استناد ۲۶ قسمت فیلمنامهای که خیلی هم خوب نوشته بود، سر کار حضور پیدا کردم، اما زمانی که شروع به کار کردیم دیدیم همه چیز تغییر کرده است و شبکه خودش هم آمد.
زمانی هست که بخشهایی از کار از متن درآورده میشود که ممکن است به چیزی لطمه نخورد و ما هم قبول کنیم و میگوییم اگر نقصی داشته باشد به نویسندگان میگوییم در دو قسمت بعدی این نقصها را برطرف کنند اما زمانی هم وجود دارد که به عنوان مثال میگویند، تو که با این آدم دشمن بودی الان دوستی! مسلما این میشود یک فیلمنامه دیگر و ما متاسفانه سر آن کار درگیر همین مسائل شدیم. به گونهای که نویسنده سر صحنه دیالوگها را مینوشت و تحویل بازیگران میداد و کارگردان هم در همانجا دیالوگها را تغییر میداد. در نهایت یک وضعیت نابسامانی به وجود میآمد که من هم هنوز نمیدانم چه چیزی از آب دربیاید.
او در ادامه همین صحبتش تصریح کرد: این خودش یک مشکل است و ما هیچ وقت نمیتوانیم با این روندی که پیش گرفتیم بیننده را از ماهواره جمع کنیم و بگوییم تلویزیون خودمان را نگاه کنید. در سریال «دوردستها» نویسنده یک متنی را به چه زیبایی نوشته بود و همه چیزش هم درست بود و من آن متن را خواندم و براساس آن فیلمنامه بود که کار را قبول کردم. پس من هم به عنوان بازیگر از این پس یک بند به قراردادم اضافه میکنم و میگویم براساس خوانش این فیلمنامه قرارداد میبندم و اگر فیلمنامه تغییر پیدا کرد من دیگر در پروژه حضور نخواهم داشت. با این وضعیت نمیشود کار کرد، تلویزیون مدام ما را اذیت میکند و کار مثبتی برایمان انجام نمیدهد.
وی در ادامه گفتوگوی خود با ایسنا به قصه سریال «دودکش ۲» اشاره کرد و توضیح داد: مخاطبان باید این مجموعه را ببینند و درباره تفاوت سری دوم با سری اول نظر بدهند اما به هر حال ماه مبارک رمضان مردم بیشتر پای تلویزیون مینشینند، البته این نظر شخصی من است. نمیدانم در ایام نوروز قرار است چه اتفاقی بیفتد.
قصه ما یک قصه چالشی است که مدام یک خانواده را دچار دردسر و گرفتاری میکند. من خودم شخصا «دودکش» را سریالی طنز نمیدانم. از نظر من سریالهایی مثل «ساختمان پزشکان» و «دزد و پلیس» طنز بودند. ما اگر یک صدم این بدبختیها را که در «دودکش» روایت میشوند، در زندگی عادی داشته باشیم واقعا میبُریم ولی به هر حال تلاش برای نجات از گرفتاریهایی که در قصه «دودکش» به وجود میآید خودش خندهدار است.
برقنورد در پایان درباره اینکه آیا ممکن است قصه «دودکش» ادامهدار باشد؟ اعلام کرد: ادامهدار بودن این ماجرا بستگی به مدیران تلویزیون دارد و من هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم.
ارسال نظر