۳۰۳۴۱۳
۸ نظر
۵۰۰۸
۸ نظر
۵۰۰۸
پ

چهره‌ هایی که از مجلس دهم جا ماندند

نتایج انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی همچون ادوار گذشته نشان از تغییر چشمگیر ترکیب مجلس دارد، ترکیبی که بخشی از آن را نمایندگان فعلی به عنوان برندگان انتخابات و بخش دیگر را کاندیداهای منتخب مردم و جانشینان نمایندگان بازنده رقابت انتخاباتی تشکیل می‌دهند.

خبرگزاری ایسنا: نتایج انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی همچون ادوار گذشته نشان از تغییر چشمگیر ترکیب مجلس دارد، ترکیبی که بخشی از آن را نمایندگان فعلی به عنوان برندگان انتخابات و بخش دیگر را کاندیداهای منتخب مردم و جانشینان نمایندگان بازنده رقابت انتخاباتی تشکیل می‌دهند.

طبق آمار رسمی وزارت کشور از نتایج انتخابات افراد غیر مشهور از افراد مشهور و نام آشنا پیشی گرفته‌اند که نمونه بارز آن لیست امید و اعتدال منسوب به اصلاح طلبان و حامیان دولت در تهران است، البته این موضوع شامل لیست ائتلاف اصولگرایان دربرخی از نقاط کشور نیز می‌شود.

این گزارش نگاهی به جاماندگان از قطار بهارستان دهم داشته ایم که در زیر می‌خوانید:

فریدون عباسی، رییس سابق سازمان انرژی اتمی از جمله افراد مشهوری است که نتوانست در رقابت با دیگر کاندیداها پیروز شود.

مرضیه وحید دستجردی،پرویز داوودی و لطف الله فروزنده به ترتیب وزیر بهداشت، معاون اول و معاون پارلمانی دولت احمدی نژاد، یحیی آل اسحاق و محمد نبی حبیبی از اعضای ارشد حزب موتلفه و زهره الهیان نماینده دوره هشتم مجلس از جمله چهره های شناخته شده جامانده از قطار انتخابات مجلس دهم هستند.

خسرو دانشجو برادر وزیر دولت احمدی‌نژاد، شهاب‌الدین صدر نایب رییس سابق مجلس، محمد حسن غفوری فرد فعال سیاسی، محمد غرضی و علی فلاحیان وزرای دولت هاشمی رفسنجانی ، حسن بیادی دبیرکل جمعیت آبادگران ایران اسلامی،حسن زمانی و حسین شیخ‌الاسلام مشاوران رئیس مجلس نیز از جمله چهره‌های شناخته‌شده‌ای هستند که نتوانستند اعتماد مردم را جلب کنند.

در این بین رقابت بین نمایندگان فعلی با کاندیداها در حوزه‌های مختلف نیز جالب توجه است که می‌توان آن را به سه دسته تقسیم کرد، دسته اول نمایندگان فعلی که توانستند مجددا رای مردم در حوزه‌ انتخابیه‌شان را جلب کرده و بهارستان نشین دهم شوند؛ دسته دوم نمایندگانی که در طول یک ماه آینده باید برای ورود به مجلس دهم خود را برای رقابت انتخاباتی مجدد آماده کنند و دسته سوم نمایندگانی که نتوانستند اعتماد مجدد مردم را جلب کنند که در این گروه بسیاری از چهره‌ها و شخصیت‌های مشهور مجلس نهم به چشم می‌خورند.

شاید یکی از شگفت‌انگیزترین نتایج انتخابات مربوط به پایتخت کشور است که از ۳۰ نماینده فعلی تهران، ۲۵ نفر وارد رقابت انتخاباتی شدند؛ از این تعداد ۲ نماینده یعنی علیرضا محجوب و علی مطهری مستقیم وارد مجلس دهم شدند.

۲۳ نماینده دیگر از به بهارستان دهم بازمانده‌اند که این افراد شامل۱.مرتضی آقاتهرانی، ۲.فاطمه آلیا،۳.سید محمد حسن ابوترابی‌فرد، ۴.لاله افتخاری، ۵.مهرداد بذرپاش، ۶.احمد توکلی،۷. غلامعلی حداد عادل،۸. مجتبی رحماندوست، ۹.فاطمه رهبر،۱۰. علیرضا زاکانی،۱۱. محمد سلیمانی،۱۲. زهره طبیب زاده نوری،۱۳.‌حسین طلا،۱۴.‌اسماعیل کوثری،‌۱۵.مهدی کوچک‌زاده،۱۶.غلامرضا مصباحی مقدم،۱۷. حسین مظفر،۱۸.سید مسعودمیرکاظمی،۱۹.الیاس نادران،۲۰سید محمود نبویان و ۲۱.بیژن نوباوه۲۲.سیدمهدی هاشمی ۲۳. حسین نجابت هستند ؛ البته به جزحسین طلا، مهدی کوچک زاده و مهدی هاشمی مابقی در لیست ائتلاف اصولگریان قرار داشتند، همچنین حسین نجابت از حوزه انتخابیه شیراز کاندیدا شده بود که نتوانست رای لازم را کسب کند.

از ۵ نماینده دیگر فعلی تهران، ۴ نماینده یعنی محمدرضا باهنر، روح‌الله حسینیان، علیرضا مرندی و علی اصغر زارعی در انتخابات ثبت‌نام نکردند وحمید رسایی رد صلاحیت شد.

بررسی وضعیت اعضای هیات رییسه و روسای کمیسیون‌های مجلس نهم از حیث پیروزی در انتخابات نیز خالی از لطف نیست.

از اعضای هیات رییسه محمدحسن ابوترابی‌فرد، ضرغام صادقی، احمدرضا دستغیب و مهرداد بذرپاش از ورود به بهارستان بازماندند وعلیرضا منادی سپیدان، محمد حسین فرهنگی و سید شریف حسینی به مرحله دوم راه یافتند ومابقی یعنی علی لاریجانی، عبدالرضا مصری و محمد دهقان و محمد آشوری پیروزانتخابات شدند.

از روسای کمیسیون‌های تخصصی نیز محمد مهدی زاهدی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات، امیر خجسته رییس کمیسیون شوراها،غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه،عبدالرضا عزیزی رییس کمیسیون اجتماعی،حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان،الله یار ملکشاهی رییس کمیسیون حقوقی وقضائی، محمد علی پورمختار رییس کمیسیون اصل ۹۰ و احمد سالک رییس کمیسیون فرهنگی پیروز انتخابات شدند وعلاالدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به مرحله دوم راه یافت. مهدی هاشمی وعلی مروی روسای کمیسیون‌های عمران و انرژی نیز نتوانستند مجددا رای اعتماد مردم را جلب کنند.

رضا رحمانی رییس کمیسیون عمران در انتخابات ثبت‌نام نکرد،ارسلان فتحی‌پورو عباس رجائی روسای کمیسیون‌های اقتصادی و کشاورزی نیز ردصلاحیت شدند.

به گزارش ایسنا، تغییرات ترکیب مجلس شاید جرقه‌ای برای فعالان سیاسی ونمایندگان فعلی باشد تا در ۴ سال آینده در خلوت خود به این سوال فکر کنند که چرا از قطار مجلس دهم جا ماندند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عملكرد

    پاسخ ها

    • حمید

      در جهان امروز این مردم هستند که در نهایت حرف اول را میزنند هرچند که در کشور ما بعضا مردم ب خس و خاشاک نامیده میشوند ولی این انتخابات بسیاری از اگر و اما ها را برای همه اقشار روشن و پاسخ داد لذا بر دولتمردان است که بر این اساس یعنی مردم سالاری برنامه ریزی کنند و سعی نکنند که خواسته و منافع خودشان را بر مردم تحمیل کنند.

  • بدون نام

    زاکانی ؟؟؟

  • حسین

    شاهنامه آخرش خوش است !!!!!!

    پاسخ ها

    • ساسان

      شاهنامه اخرش جلده

  • عماد

    اکثر جاماندگان افرادی هستند که افکارمسدود و بسته ای دارند که
    به ایشان اجازه تحلیل وضع جامعه رانمیدهد افکارشان هیچ وقت بروز نمی‌شود دریک چهارچوب بسته فکرمیکنند وازتحولات جامعه وافکار وذهنیت مردم ازعملکرد خودشان راتحلیل نمیکنند وهمیشه
    فکرمیکنند ازهمه همهچیزا بهترتشخیص میدهند که یک حالتی از
    خودمهوریست که از تحولات جامعه عقب وبعقبیده دیگران و انتقاد هیچکس توجه نمکنند ودرحقیقت خود ایدعال بین هستند وسلام:

    پاسخ ها

    • حسین

      البته از جنابعالی که از نوشته اتان سطح اطلاعات و سوادتان را می شود حدس زد، انتظار می رود ابتدا مفهوم فکر مسدود و بسته را اول به خودتان بگوئید بعد آن را به افرادی نسبت دهی که شناختی در حد قضاوت از آنها نداری.

  • یوسف

    مردم باید این اسامی را بخوبی بیاد داشته باشن چون همین جماعتی که رای مردم را کسب نکردند از این ببعد میشوند انقلابی طرفدار دو آتشه مردم واوپوزیسیون مجلس را تشکیل میدهند وروزنامه های زنجیره ای کیهان ووطن امروز و....میشود بلند گوی آنها

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج