پرواز بالون های پروژه لون گوگل
پروژه لون گوگل از آن دسته طرح هائیست که برای این دوره از زمان کمی عجیب به نظر می رسد اما در واقع تکنولوژی کاربردی و جالبی دارد که به واسطه آن می توان از طریق بالون، اینترنت پر سرعتی را به بخش های دور افتاده ی دنیا ارسال نمود.
در اوایل ماه جاری میلادی، شرکت ساکن مانتین ویو یکی از لانچرهای اتوماتیک خود که به Chicken Little موسوم است را به منظور انجام یک سری آزمایشات به پورتوریکو فرستاد. لانچر یا سکوی پرتاب یاد شده در اصل یک جرثقیل بالابر با ارتفاع حدودی ۱۷ متری و مساحتی به اندازه یک زمین تنیس است که وظیفه بلند و سپس رها نمودن بالون را به عهده دارد.
به ادعای غول جستجوهای اینترنتی، روند باد کردن و ارسال بالون توسط لانچر فقط ۳۰ دقیقه زمان می گیرد.
بد نیست اشاره نمائیم که لانچرهای قابل حمل و جا به جائی، بخش اصلی پروژه لون گوگل محسوب می گردند و به تیم سازنده این اجازه را می دهند تا آن را در مکانی که از نظر باد خیز بودن و شرایط آب و هوائی کاملا مناسب برآورد می کنند، نصب نمایند.
هنگامی که بالون ها در هوا شناور هستند، کمپانی ساکن مانتین ویو به منظور ارائه وای فای در فضای وسیع تر فقط از ۸ ایستگاه زمینی و ارتباطات بالون به بالون استفاده می نماید و به این واسطه اینترنت را به مناطق مورد نظر ارسال می کند.
بر اساس گفته های گوگل، پروژه لون در ماه های ابتدائی سال جاری میلادی در سری لانکا آغاز به کار خواهد نمود و پس از آن نیز مناطقی همانند آمریکای لاتین، آفریقای غربی و آسیا تا آخر سال، از این بالون ها بهره مند خواهند گشت.
در ادامه می توانید تصاویر لانچ شدن این پروژه در پورتوریکو را مشاهده نمائید.
نظر کاربران
ایا امکانش هست که روزی در ایران ما را از دست اینترنت مخابرات خلاص کند