۳۰۲۱۲۴
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

خواننده زن به کما رفت

آوازخوان موسیقی سنتی ایران- که در طول عمر هنری خویش آثار متعددی خلق کرد که بسیاری از آنها جزو پرمخاطب‌ترین آثار موسیقی در دهه‌های اخیر است و در دولت دهم به علت ممنوع‌الکاری نتوانست به فعالیت‌های هنری خود ادامه دهد، بعد از ماه‌ها تحمل بیماری این روزها در بیمارستان لاله‌ی تهران در کما به سر می‌برد.

موسیقی ما: «شیدا جاهد» - آوازخوان موسیقی سنتی ایران- که در طول عمر هنری خویش آثار متعددی خلق کرد که بسیاری از آنها جزو پرمخاطب‌ترین آثار موسیقی در دهه‌های اخیر است و در دولت دهم به علت ممنوع‌الکاری نتوانست به فعالیت‌های هنری خود ادامه دهد، بعد از ماه‌ها تحمل بیماری این روزها در بیمارستان لاله‌ی تهران در کما به سر می‌برد.

خواننده زن به کما رفت

«شیدا» مدتی پیش بعد از عمل جراحی از بیمارستان مرخص شد؛ اما بعد از مدتی متاستاز کرده و بافت‌های سرطانی ریه‌ی او را تحت تاثیر قرار داد، علاوه بر آن سرطان کمر و لگن او را نیز درگیر کرد. او از ده روز پیش بار دیگر در بیمارستان - لاله- بستری شد و حالا از عصر دیروز به کما رفته و در بخش آی.سی.یوی این بیمارستان بستری شده است. این در حالی است که او پیش از درگیری به این بیماری، سال‌ها در دولت دهم ممنوع‌الفعالیت شده بود و امکان ارایه‌ی اثری را نداشت. اتفاقی که «جاهد» می‌گوید در تشدید بیماری او نقش مهمی را ایفا کرد.

«شیدا جاهد» از خوانندگان قدیمی است که طی سال‌های اخیر کنسر‌ت‌هایی را برای بانوان اجرا کرده است. او چند آلبوم نیز به صورت هم‌خوانی با همسرش منتشر کرد اما یکی از آلبوم‌هایش به تشخیص وزارت ارشاد دولت قبل و با ادعای غالب بودن صدای زن ممنوع و جمع‌آوری و باعث ممنوع‌الکار شدن آنان شد. جاهد در دولت جدید، فعالیت‌های رسمی‌اش را از سرگرفت. این هنرمند چند سال است که با بیماری سرطان رحم دست و پنجه نرم می‌کند.

«شیدا جاهد» از دوران کودکی تحت تاثیر صدای گرامافون پدر و زمزمه های مادرش که تصنیف های قمر را نجوا می‌کرد با آوای موسیقی آشنا شد، شیدا علاقه اش را به آواز را در دوران تحصیلی اش و به ویژه در اردوهای دانش آموزی که در شهرستان نوشهر برگزار می‌شد نشان داد و به اجرای برنامه های هنری پرداخت، او بعد ها در تهران نزد استادانی چون احمد ابراهیمی، صدیق تعریف و محمدرضا شجریان رفت و از تجربه های آنان بهره گرفت، ایشان در آوازخوانی از استادان موسیقی سنتی ایرانی پیروی می کند، این هنرمند در سال ۱۳۷۴ با «مسعود جاهد» آهنگساز و نوازنده‌ نی ازدواج کرد و از همین زمان به صورت رسمی با همکاری همسرش وارد عرصه‌ موسیقی ایرانی شد و گروه موسیقی بانوان «کرشمه» را تشکیل داد و کنسرت هایی نیز در تهران برای بانوان اجرا کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • user

    با ارزوی سلامتی هر چه زود تر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج