۲۹۷۳۱۸
۱ نظر
۵۰۱۳
۱ نظر
۵۰۱۳
پ

میزان ذخایر طلا در کشور

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی ذخایر قطعی و احتمالی طلا در کشور را ۳۴۰ تن اعلام کرد و از پتانسیل وجود هزار تن طلا در کشور خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی ذخایر قطعی و احتمالی طلا در کشور را ۳۴۰ تن اعلام کرد و از پتانسیل وجود هزار تن طلا در کشور خبر داد.

بهروز برنا با بیان اینکه طلا در ایران شرایط خوبی دارد، اظهارکرد: کمربند شناخته‌ شده‌ای از طلا در کشور داریم که از ترکیه وارد ایران می‌شود و تاکنون بیش از ۱۲۰۰ محدوده امیدبخش در کشور شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد بیش از ۱۰۰ محدوده، اولویت اکتشافی بالایی دارند، ادامه داد: سازمان زمین‌شناسی تاکنون تعداد زیادی از این محدوده‌ها را به گواهی کشف رسانده و پیش‌بینی ما این است که میزان ذخایر قطعی و احتمالی طلا در کشور حدود ۳۴۰ تن است.

وجود ۲۴ معدن طلا در کشور

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور با اشاره به وجود ۲۴ معدن طلا در کشور با توجه به آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: بر اساس این آمار ۱۵ مورد از این معادن در حال حاضر فعال، هشت معدن غیرفعال و یک معدن نیز در حال تاسیس است.

برنا همچنین به کمربندهای شناخته شده دارای معادن طلا در کشور اشاره و اظهارکرد: کمربند سنندج - سیرجان از کمربندهایی است که ذخایر بسیار خوبی از طلا را به خود اختصاص داده که معادن زرشوران، سالی گونی و معادن کردستان از معادن مهم این کمربند هستند.

۲۱ استان کشور، طلایی هستند

وی با بیان اینکه در ارومیه نیز پتانسیل خوبی برای طلا داریم، ادامه داد: به طور کلی بر اساس بررسی‌ها ۲۱ استان کشور ما طلایی هستند و آثار معادن طلا در آن مشخص شده است که تاکنون در ۱۲ استان به گواهی اکتشاف رسیده است.

به گفته معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، پتانسیل هزار تن طلا در کشور وجود دارد که این امر نیازمند کارهای اکتشافی و اختصاص بودجه بیشتر برای اکتشاف به ویژه در بحث طلاست.

برنا گفت: در دنیا بیش از ۵۰ درصد از بودجه‌های اکتشافی به طلا اختصاص داده می‌شود و این فلز گران‌بها باید در کشور ما نیز مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شاهین

    با سلام
    زره شوران در شهرستان تکاب و جنوب آذربایجان قرار دارد یعنی بالای سنندج
    اگر کمربندی هم باشد که از شمال غرب به سمت سیرجان برود باید از بزرگترین معدن طلای خاورمیانه (زره شوران) شروع شود(از تکاب) نه از سنندج.
    لطفا اصلاح بفرمائید.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج