کواکبیان: این انقلاب از آن ما است
کواکبیان خطاب به آنها که به اصلاحطلبان انگ میزنند، متذکر شد: اصلا شما بیخود میکنید که میگویید اصلاحطلبان ضد انقلاب هستند، این انقلاب از آن ما است.
او با اشاره به رد صلاحیت گسترده اصلاحطلبان ادامه داد: انتظار ما این بود که با تایید صلاحیت نیروهای خدمتگزار انقلاب و مردم امکان برگزاری انتخابات بهتری فراهم شود، اما عدم تحقق این خواسته قانونی، به این معنی نیست که عقب بکشیم.
عارف تصریح کرد: ما به دنبال نجات کشور با اتکا به اندیشه امام بودیم و با این حساب هیچ چارهای جز حضور پرشور پای صندوقهای رای نداریم.
رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در تشریح انگیزه و اهداف جریانهای سیاسی کشور یادآور شد: یک گفتمان موفقیتش را در حضور حداقلی مردم میداند و گفتمان مقابل به دنبال حضور حداکثری است و بر این اساس ما امیدواریم مردم بار دیگر بنبستشکن شوند و اجازه ندهند با عملیات روانی برخی جریانها حس یاس و ناامیدی برجوانان حاکم شود.
او گفت: خلق حماسه خرداد ۹۲ تا بیش از ۹۹ درصد متعلق به اصلاحات بود و این سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان بود که در واقع متکی بر همین جوانان است و این جوانان بودند که در لحظات آخر بزرگترها را به میدان آوردند و معتقدیم باید این سرمایه اجتماعی حفظ شود تا به حماسه دیگری در اسفند ۹۴ منتهی شود.
عارف با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سال ۹۶ اعلام کرد: برای اینکه خرداد ۹۶ را به آرامی و با موفقیت پشت سر بگذاریم راهی جز پیروزی در اسفند ۹۴ نداریم.
اوبا اشاره به اساسنامه ۱۲۸ بندی مصوب شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در خصوص برنامههای کاری مجلس دهم اعلام کرد: در صورت کسب اکثریت مجلس سعی خواهیم کرد این اصول را سرلوحه کار خود قرار دهیم و در شرایط کنونی هیچ راهی جز حفظ آرامش نداریم و انشاءالله پس از پیروزی در انتخابات مجلس به دنبال رونق اقتصاد خواهیم بود و شعار رونق اقتصاد، شعار اصلی ما پس از ورود به مجلس خواهد بود.
عارف همچنین با اشاره به نحوه تهیه لیستهای انتخاباتی اصلاحطلبان اعلام کرد: نگاه کلی ما در تهیه لیستها همان نگاه ائتلاف ۹۲ بود و از آنجا که سهم اصلی و کلیدی پیروزی آقای روحانی از آن اصلاحطلبان بود این بار نیز ما در این مسیر پیشقدم شدیم.
عارف در ادامه به ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه دستیابی به لیستهای انتخاباتی در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان پرداخت و با اشاره به تعامل مثبت این شورا با حامیان دولت اعلام کرد: در پی زحماتی که دوستان متحمل شدهاند، امشب یا فردا لیست ائتلافی خود را اعلام خواهیم کرد و مردم باید توجه کنند که در صورت ارائه لیست ائتلافی، همه اعضا، اصلاحطلب نخواهند بود و طبیعتاً برخی از نزدیکان دولت نیز در این لیست حضور خواهند داشت، اما میخواهم به همه دوستان قول بدهم که به هیچ عنوان هویت اصلاحطلبی و گفتمان اصلاحات را فدای منافع کوتاه مدت نخواهیم کرد.
رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاحطلبان ادامه داد: لیستی که معرفی خواهیم کرد مطمئنا وزین و افتخارآمیز خواهد بود، اما اگر بزرگان ما رد صلاحیت نمیشدند هر کدام با حضورشان وزن این لیست را بالاتر می بردند و به همین دلیل از شما خواهش میکنم به طور جدی درباره هر ۳۰ نفر این لیست تحقیق کنید و به لیست کامل رای بدهید.
عارف یادآور شد: فراموش نکنیم ما در این انتخابات علاوه بر مجلس شورای اسلامی برای مجلس خبرگان هم لیست ارائه میدهیم، بنابراین از مردم میخواهم از همه ۳۰ به علاوه ۱۶ نفری که برای خبرگان معرفی میشوند حمایت کرده و در واقع در روز انتخابات به ۴۶ نفر رای بدهند، چرا که ما به دنبال کسب اکثریت کرسیها هستیم که این با پیروزی مردم مترادف خواهد بود.
راکعی: اصلاحطلبان علیرغم همه بدخلقیها در صحنه ماندهاند
فاطمه راکعی، یک فعال سیاسی اصلاحطلب نیز در این گردهمایی گفت: اصلاحطلبان علیرغم همه بدخلقیها در صحنه ماندهاند و اسلام رحمانی که قرائت حضرت امام بوده را پذیرفته و خود را ملتزم به آن میدانند.
راکعی اظهار داشت: تجدید میثاق با آرمانهای امام و همچنین مسئله ردّصلاحیت سیدحسن خمینی دو موضوع مهمی است که به یکدیگر مرتبط هستند که منجر به هراس و بیم انحصارطلبان و قیممآبان شده است تا مانع از ورود افراد محبوب مردم به مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری شوند.
او اضافه کرد: بزرگترین علت ردصلاحیت گسترده اصلاحطلبان و همچنین ردصلاحیت یادگار امام که تاحدودی موضوع دیگر رد صلاحیتها را تحتالشعاع خود قرار داد، همین نوع تفکر نادرست است.
دبیر کل جمعیت زنان مسلمان نواندیش خاطرنشان کرد: من به هیچ عنوان متوجه معنای این هراس بزرگ نیستم و این درحالی است که ما برای شورای نگهبان شأنی والا در نظام قائلیم و از این شورا انتظار داشتیم از آرای مردم صیانت و پاسداری کند.
او با اشاره به رد صلاحیت سیدحسن خمینی اعلام کرد: دلیل تعجب ما از این مسئله درباره یادگار امام آن بود که آقای سیدحسن خمینی از سوی بسیاری از مراجع تایید شده و در واقع رد صلاحیت او به معنای نادیده گرفتن نظر این عالمان و مراجع بزرگ بوده است که در حقیقت برای کمک به شورای نگهبان بود.
دبیر کل جمعیت زنان مسلمان نواندیش ادامه داد: ما وظیفه خود میدانیم در کنار شکایت و اعتراض به دلیل ردصلاحیتها، آنچه را که به واسطه همدلی در سال ۹۲به دست آوردیم، در ۷ اسفند ۹۴ با حاضر شدن آگاهانه پای صندوقهای رای ادامه دهیم.
کواکبیان: برخی برای ماندن در مجلس ذائقه ملت را تلخ میکنند
دبیر کل حزب مردمسالاری گفت: مجالس سه گانه هفتم، هشتم و نهم در طول ۱۲ سال در بحث ازدواج، سامان دادن اوقات فراغت، تحصیلات، مسکن و دیگر مشکلات و مسائل هیچ گلی به سر جوانان نزده است
مصطفی کواکبیان در گردهمایی سراسری جوانان اصلاحطلب با بیان اینکه بحث بر سر این است که مجالس هفتم، هشتم و نهم برای جوانان چه کارکرده است، اظهار داشت: همچنین این مسئله مد نظر اصلاحطلبان است که مجلس دهم که میبایست در پی یک خانهتکانی اساسی تشکیل شود، برای جوانان چه خواهد کرد؟
او گفت: اجمالا باید بگوییم مجالس سه گانه هفتم، هشتم و نهم در طول ۱۲ سال در بحث ازدواج، سامان دادن اوقات فراغت، تحصیلات، مسکن و دیگر مشکلات و مسائل هیچ گلی به سر جوانان نزده است و عجیب این است که مدعی همه چیز هم هستند و عجیبتر اینکه فکر میکنند میتوانند با بداخلاقی ذائقه ملت را تلخ کرده تا در خانه ملت بمانند و باز عجیبتر اینکه اصلاحطلبان را ضد انقلاب میدانند.
کواکبیان خطاب به آنها که به اصلاحطلبان انگ میزنند، متذکر شد: اصلا شما بیخود میکنید که میگویید اصلاحطلبان ضد انقلاب هستند، این انقلاب از آن ما است و در جریان پیروزی انقلاب این ما بودیم که در متن انقلاب حضور داشتیم و خودم شخصا در همین مکان بارها به همراه بسیاری از همین نیروهای اصلاحطلب خدمت امام رسیدیم.
او بار دیگر با اشاره به عملکرد مجالس هفتم، هشتم و نهم خاطر نشان کرد: شما ۱۲ سال در مجلس جا خشک کردهاید و حالا وقت آن شده کمی بیرون باشید تا شاید چیزهایی یاد بگیرید و اوضاعتان بهتر شود.
اطاعت: از ردصلاحیت چهرههای خدوم اصلاحطلب ناامید نمیشویم
یک استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: امروز در آستانه انتخابات دیگری قرار داریم و باید دقت کنیم مبادا از ردصلاحیت چهرههای خدوم اصلاحطلب ناامید شویم.
جواد اطاعت در این گردهمایی با تاکید بر لزوم برنامهریزی بلندمدت برای دستیابی به توسعه یادآور شد: در جریان مشروطه شاهد بودیم مردم درنیمه راه نهضت را رها کردند و همین مسئله باعث شد رضاخان حکم به پایان نهضت دهد.
او با اشاره به نهضت ملی شدن صنعت نفت گفت: ملتی که در جریان نهضت همراه مصدق بود، تنها یکسال بعد از ملی شدن صنعت نفت کاملاً مصدق را از یاد برد و او را تنها گذاشت.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: در جریان دوم خرداد نیز بار دیگر شاهد تکرار همین اتفاق بودیم و آنچنان که به یاد داریم در انتخابات شورای شهر که یکی از آسانترین انتخاباتهای پس از انقلاب بود و بدون نظارت استصوابی و تحت نظارت مجلس ششم برگزار شد، به علت عدم همراهی مردم افرادی با صد هزار رای وارد شورای شهر تهران شدند و احمدینژاد را شهردار کردند و ادامه مسیر نیز آنچنان که میدانید طی شد.
اطاعت خاطرنشان کرد: امروز در آستانه انتخابات دیگری قرار داریم و باید دقت کنیم مبادا از ردصلاحیت چهرههای خدوم اصلاحطلب ناامید شویم، بلکه باید با انسجام و امید بیشتر به لیستی که تهیه شده اعتماد کنیم و با شکست دادن پارادایم ایجاد شده، کشور را به سوی توسعه سوق دهیم.
نظر کاربران
خیلی نظر مزخرفیه،اصلاح طلبان 88ذا ت خودشون رو نشون دادن