۲۹۶۲۷۳
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

سطح دریاچه ارومیه بالا آمد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه احیای دریاچه ارومیه از برنامه های مهم دولت تدبیر و امید است، گفت: نباید این دریاچه به نقطه غیر قابل بازگشت برسد.

خبرآنلاین: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه احیای دریاچه ارومیه از برنامه های مهم دولت تدبیر و امید است، گفت: نباید این دریاچه به نقطه غیر قابل بازگشت برسد.

به گزارش روابط عمومی سازمان محیط زیست؛ معصومه ابتکار در جلسه پایش دریاچه ارومیه در دانشگاه تبریز با اشاره به ساخت جاده دریاچه ارومیه اظهار کرد: مراحل اصلاح این جاده هر چه زودتر انجام گیرد تا جریان عبور و گردش آب به هر نحو ممکن اتفاق بیافتد.

وی با تاکید کرد: باید هر چه سریع تر نسبت به بازنگری و اصلاح مهندسی دریاچه ارومیه به نحوی که حداقل تاثیر درگردش آب و رسوب را داشته باشد، انجام گیرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ضروری است کانون های جدید تهدید ها و آسیب های حاصل از گرد و غبار شناسایی شده و برنامه های تفکیک اجرا شود.

ابتکار با اشاره به برنامه های شناسایی کانون های گرد و غبار از دانشگاه تبریز خواست تا گزارش های خود را در این زمینه در ستاد ملی مبارزه با گرد و غبار ارایه دهند تا در سطح ملی نیز اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه در سطح بین الملل نیز حساسیت ها به دریاچه ارومیه ایجاد شده است، افزود: مشارکت بین المللی برای احیای دریاچه ارومیه در حال انجام است.

ابتکارادامه داد: آثار خشک شدن این دریاچه علاوه بر اهمیت زیست محیطی آن می تواند نقشی در اقتصاد کشاورزی، منابع طبیعی و مردم منطقه داشته باشد.

وی تاکید کرد: مدیریت پروژه ها بسیار حساس است و این پایش باید بسیار دقیق و بر اساس برنامه زمان بندی شده پیش رود.

رئیس سازمان حففاظت محیط زیست گفت: میزان همخوانی با اهداف تعیین شده همراه با در نظر گرفتن زمان بسیار مهم است و هر چه قدر تاخیر داشته باشیم، خشک شدن دریاچه استمرار داشته و فعالیت های مخرب ادامه خواهد یافت.

ابتکارخاطر نشان کرد: توسعه اراضی کشاورزی و استفاده از آب زنگ خطری برای خشکی دریاچه ارومیه است و نباید صرفا به برنامه آبیاری تحت فشار توجه شود بلکه فرهنگ و نگرش مردم منطقه بسیار مهم است.

وی اضافه کرد: باید آموزش چهره به چهره با روستائیان ادامه یابد تا حساسی و توجه به احیای دریاچه از درون خود مردم و با ایجاد جریان اجتماعی شکل بگیرد و گرنه سیاست های عملی اجرایی تاثیر گذار نخواهد بود.

سطح دریاچه ارومیه بالا آمد

دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: خوشبختانه بر اساس برنامه احیای دریاچه ارومیه پیش می‌رویم و با بارش‌های اخیر سطح دریاچه بالاتر نیز آمده است.

خلیل ساعی در نشست کار گروه پایش طرح‌های احیاء دریاچه ارومیه در دانشگاه تبریز از بالا رفتن سطح دریاچه ارومیه خبر داد.

دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه، با بیان اینکه شاهد بارش بهتر برف و باران در پهنه دریاچه ارومیه و حوزه آبریز آن هستیم، گفت: خوشبختانه بر اساس برنامه احیای دریاچه ارومیه پیش می‌رویم و با بارش‌های اخیر سطح دریاچه بالاتر نیز آمده است.

وی گفت: قبل از آغاز برنامه احیای دریاچه ارومیه استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها چندان مورد توجه نبود افزود: در حال حاضر استفاده از توان دانشگاه‌های تخصصی در کشور صورت گرفته و در حال حاضر در زمینه برنامه‌های پایش احیای دریاچه ارومیه می‌توانیم شاهد خدمات بهتری نیز باشیم.

ساعی گفت: دانشگاه‌های تبریز و ارومیه می‌توانند در ۲۶ راهکاری که در مورد احیای دریاچه ارومیه ارائه شده برنامه‌های پایشی ارائه دهند.

دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان‌شرقی گفت: نظرات اساتید دانشگاهی به صورت تخصصی گردآوری شده و در کنار برنامه‌های عملی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی گفت: طرح تدوین آموزش‌های تخصصی با حضور گروه‌های مردم نهاد بررسی می‌شود و در این میان نیازمند مشارکت دانشگاهیان هستیم.

ساعی افزود: برنامه جامع مصارف و منابع آب که برنامه بزرگی است آغاز شده و برای حضور عملی برنامه‌های کاربردی در روستاها انجام می‌شود و در این میان نیاز به ارتباط رودرو با مردم و استفاده کننده‌های محلی داریم.

ساعی ادامه داد: ستاد احیای دریاچه ارومیه در استان آماده است تا در برنامه‌ریزی‌های جامع مشارکت جدی داشته و همکاری علمی کند.

وی گفت: خشک شدن دریاچه ارومیه هر چند که یک بحران و مشکل جدی است اما می‌تواند به عنوان یک فرصت برای برنامه‌ریزی‌های ضروری و حضور تخصصی دانشگاهیان باشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سهند

    اینهمه سخرانی و میزگزد اخرش هیچ چی و باید مزده داد که بارش زیاد بود سطح دریاچه بالا اومده. خجالت هم خوب چیزی است .همش به کشاورزی ایراد میگیردید کسی نیست واقعیت را بگوید ان هم ساخت سد های مختلف بر روی دریاچه است و ندادن حق ابه دریاجه. شما عزیزان نیازی به بودجه و غیره نیست سدها را باز کنید دریا خودش مثله سابق میشود.همه این بلاها تقصیر ندانم کار ی مسولین فرصت طلب است.الکی دریاچه را برای خود نان و اب نکنید. یکی میخواد رای بیاره من دریاچه را پراب میکنم یکی میخواد خودی نشان بدهد کارشناس میشود تا حالا در عمل صفر بوده .

  • man

    با سلام لطفا موضوع انتقال اب زرينه رود به تبريز از دهه هفتاد و اثر اين موضوع بر تراز درياچه بررسي شود . در سال 1377- 78 يكي از اساتيد محترم دانشگاه اروميه خشك شدن درياچه اروميه را به همين دليل پيش بيني كرده بود.موضوع اصلي اينكه در كشور توجه علمي به مسائل كم رنگ شده مشكل اصلي مديريت آب (اب خيز داري و.... )است.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج