۲۹۴۶۹۱
۳ نظر
۵۰۱۲
۳ نظر
۵۰۱۲
پ

پایان ماجرای گروگان‌ گیری جراح عمومی

آدم‌ربایانی که در تبریز اقدام به سرقت و آدم‌ربایی کرده بودند، با هوشیاری پلیس در کمتر از ١٢ ساعت دستگیر شدند.

روزنامه شرق: آدم‌ربایانی که در تبریز اقدام به سرقت و آدم‌ربایی کرده بودند، با هوشیاری پلیس در کمتر از ١٢ ساعت دستگیر شدند. مردی که ربوده شده بود درباره این واقعه گفت: پزشک هستم و در ٢٧ خرداد سال ١٣٩٣ پس از ویزیت و انجام اعمال جراحی، از بیمارستان محل خدمتم بیرون آمدم و با خودرو شخصی در اتوبان پاسداران تبریز در حال حرکت بودم.

وی ادامه داد: در این حین خودرو سواری پراید آبی‌رنگی از عقب به خودرو من ضربه زد که مجبور به ایست و پیاده‌شدن از خودرو شدم که در آن لحظه دو مرد بلندقامت داخل خودرو سواری پراید به سمت من حمله‌ور شدند. این جراح عمومی افزود: با توجه به وضعیت برخورد خودرو و رفتار این دو فرد، متوجه ساختگی‌بودن تصادف شدم و اظهار کردم چیز مهمی نیست و خسارتی نمی‌خواهم و به سمت خودرو خود رفتم. وی اظهار کرد: در این حین یکی از آنها که هیکلی ورزشکاری داشت، به سمت من آمد و با ضربه‌ای محکم مهره‌ها و دنده‌هایم را شکست و سپس مرا در خودرو کرد و با بستن دست، پا، چشم‌ها و دهانم به جای نامعلوم بردند.

این پزشک گفت: پس از چندین ساعت نگهداری و تهدید به مرگ در صورت مراجعه به پلیس و شکایت از آنها، هرچه داشتم از من گرفتند و سپس مرا رها کردند. وی ادامه داد: پس از گذشت یک سال از ماجرا، این دو فرد با من تماس گرفتند و پس از تهدید درخواست پول از من کردند که بلافاصله موضوع را با پلیس آگاهی در میان گذاشتم. این جراح عمومی اضافه کرد: روز حادثه هنگامی که وارد منزل شخصی‌ام شدم، متوجه حضور این دو در خانه شدم که به من حمله‌ور شدند و با بستن دست‌وپایم، هرچه را در خانه داشتم به سرقت بردند و تهدید کردند اگر تا ٢٤ ساعت مبلغ درخواستی‌شان را واریز نکنم با یک گلوله مرا خواهند کشت، اما سرانجام با مداخله پلیس متهمان دستگیر شدند.

وی ادامه داد: در این مدت کوتاه که از آدم‌ربایی می‌گذرد هنوز اثرات روانی آن حادثه در من باقی است و بر اثر صدمات جانی که دیده‌ام، هنوز نمی‌توانم مانند گذشته تمام‌قد و صاف راه بروم. رئیس‌پلیس آگاهی آذربایجان‌شرقی نیز دراین‌باره اظهار کرد: با اعلام موضوع از سوی شاکی به پلیس آگاهی، بلافاصله تیم این پلیس وارد عمل شد و همه تلفن‌ها و رفت‌وآمد‌های شاکی را به طور نامحسوس مورد کنترل قرار داد. سرهنگ صابر عباس‌زاده افزود: دو متهم پرونده که برادر هستند در عرض کمتر از ١٢ ساعت شناسایی و دستگیر شدند و در منزل مسکونی آنها اموال مسروقه دیگری نیز کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به اینکه این دو متهم سابقه‌دار هستند، گفت: یکی از آنها در پرونده خود توهین به مقامات کشور و اخلال در جامعه و دیگری نیز سابقه قتل و ایراد جرح دارد. دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تبریز نیز درباره مجازات جرائم آدم‌ربایی گفت: طبق ماده ٦٢١ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، هرکس به قصد مطالبه وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگر به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر نحو دیگر شخصا یا توسط دیگری شخصی را برباید یا مخفی کند، به حبس از پنج تا ١٥ سال محکوم می‌شود.

موسی خلیل‌اللهی افزود: در صورتی که سن مجنی‌علیه (ربوده‌شده) کمتر از ١٥ سال تمام باشد یا به مجنی‌علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود، مرتکب به حداکثر مجازات تعیین‌شده محکوم خواهد شد و در صورت ارتکاب جرائم دیگر، به مجازات آن جرم نیز محکوم می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اعدام فقط

  • مینا

    جراح مملکت رو زدن ناکار کردن حالا چند سال حبس!!!
    البته پزشکه هم کم مقصر نبوده که همون دفعه او شکایت نکرده.

  • حسين

    داستان تكرارى هر روز بازهم تكرار مى شود. يك نگاهى به سوابق اين دو بفرمايد! قتل، اختلال، توهين به مقامات. اينها حتمى قسمتى از جرائم اين دو هستن و راست و راست هم مى گشتن، خوب معلومه اينكارها را مى كنند. مشكل از اينها نيست! ضعف در قانون، ضعف در اجراى قانون مى باشد. در اكثر ممالك دنيا كسانى كه دو يا سه بار جرمى هاى نه چندان سنگينى را انجام ميدهند، به گروه متخصصان سپرده مى شوند و انها بايد متوجه بشوند كه ايا اين چند جرم كوچك اتفاقى بوده و يا در وجودشان ميل به قانون شكنى مى باشد. اگر تصادفى بوده، به انها يك شانس ديگر مى دهند و اگر عمدى بودى، بعد از اتمام زندان مستقيماً به مراكز روانشناسى برده مى شوند و تا زماى كه متخصصان قانع نشدند كه ديگر خطرى از سوى اين اشخاص متوجه جامعه نمى شود، از انجا موقتاً ازاد ولى سالها تحت مواظبت و مراقبت هستند و شخصى از طرف دولت تايين مى شود و اين مجرم بايد هفته اى يك يا دوبار به ان شخصى كه مواظبش است مراجعه كند و اگر حتى يك بار هم غيبت داشته باشد، سريع از طرف پليس تحت تعقيب و بازداشت مى شود. ولى اينجا سزيع ازادش مى كنند. در همين سايت بهترين ها چند صد بار خوانديم كه شخصى بعد از ازادى از زندان به خلاف بزرگترى دست زده. مسائل و مشكلات يك جامعه را بايد ريشه اى و نه سطحى حل كرد و شرط اول اين كار احساس مسئوليت مى باشد كه قربونش برم تو ايران كم گير مياد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج