آمار تکان دهنده از «ختنه» زنان و دختران!
آژانس کودکان سازمان ملل موسوم به یونیسف در گزارشی اعلام کرد، دست کم ۲۰۰ میلیون زن و دختر در جهان تحت عمل ختنه قرار گرفتهاند که نیمی از آنها در کشورهای مصر، اتیوپی و اندونزی هستند.
خبرگزاری آسوشتیدپرس گزارش داد؛ یونیسف در گزارش خود آورده که ارقام جهانی شامل ۷۰ میلیون دختر و زن بیشتر از سال ۲۰۱۴ است که به دلیل آمارهای بیشتر در برخی از کشورها و دادههای جدید در اندونزی است.
مجمع عمومی سازمان ملل در دسامبر ۲۰۱۲ به صورت متفقالقول قطعنامهای را تصویب کرد و از تمامی کشورها خواست تا ختنه کردن زنان و دختران را متوقف کنند. یکی از اهداف جدید سازمان ملل که سپتامبر سال گذشته میلادی مد نظر قرار گرفت حذف چنین اقدامی تا ۲۰۳۰ است.
"گیتا رائو گوپتا"، معاون مدیر اجرایی یونیسف در بیانیهای که با انتشار این گزارش همزمانی داشت، اعلام کرد: توجه به مساله ختنه در زنان و دختران یک امر مهم است و این روند باید متوقف شود.
با وجود آنکه در سه دهه گذشته روند ختنه زنان و دختران کاهش داشته اما یونیسف اعلام کرده که هنوز اقدامات لازم و کافی برای توقف این روند صورت نگرفته است. اگر روند کنونی همچنان ادامه پیدا کند، تعداد دختران و زنانی که تحت عمل ختنه قرار میگیرند در ۱۵ سال آتی بسیار زیاد خواهد شد.
"کلودیا کاپا"، یک کارشناس آماری در یونیسف و یکی از مولفان این گزارش گفته است که ۲۰۰ میلیون دختر و زن تحت عمل ختنه قرار گرفتند. ۳۰ کشور که اکثرا در آفریقا، خاورمیانه و آسیا هستند بیشترین آمار ختنه زنان و دختران را به خود اختصاص دادهاند. البته به نظر میرسد که این یک آمار محافظه کارانه است چون بسیاری از کشورها آمار دقیق ارائه نمیکنند.
وی ادامه داد: وضعیت ختنه زنان و دختران در چندین کشور نیز مورد مطالعه قرار نگرفته چون دادهای در این باره وجود ندارد. این کشورها شامل هندوستان، مالزی، عمان، عربستان، امارات و همچنین استرالیا و کشورهای آمریکای شمالی و اروپا است که بسیاری از مهاجران و آوارگان به آنجا سفر میکنند.
براساس این گزارش مشخص شد در این ۳۰ کشور دختران پیش از رسیدن به سن پنج سالگی تحت عمل ختنه قرار میگیرند و در یمن ۸۵ درصد از دختران در نخستین هفته پس از تولد تحت این عمل قرار گرفتهاند.
براساس این گزارش از یونیسف، دختران زیر ۱۴ سال ۴۴ درصد از جمعیت ختنه شدگان هستند و در گامبیا ۵۶ درصد از این طیف سنی تحت چنین عملی قرار گرفتهاند. در موریتانی نیز ۵۴ درصد و در اندونزی نیز حدود نیمی از دختران ۱۱ سال و کمتر تحت عمل ختنه قرار گرفتهاند.
کشورهای دیگر را که دختران و زنان در طیف سنی ۱۵ تا ۴۹ سال تحت این عمل قرار گرفتند میتوان به ترتیب سومالی با ۹۸ درصد، گینه با ۹۷ درصد و جیبوتی با ۹۳ درصد دانست.
نظر کاربران
ممنوعیت این کار باید تو مجلس تصویب و تبدیل به قانون بشه و مجازات سنگینی در نظر گرفته بشه.
کسانی که این بلا را سر دختران یا زنان می آورند و آنها را از لذت جنسی برای همیشه محروم میکنند. همین بلا رو باید به سر خودشون آورد.
پاسخ ها
این که در مورد ایران نیست تکستو بخون اول
لعنت بر هرچه نیرنگ وفریب به اسم حقوق بشر !!!!!!!! امروز ختنه دختران ..فردا ختنه اقایان ممنوع ..مسلمانان بر حذر باشید!!
تشریف ببرید شهرهای کوچک استان خراسان و شهر درگز آمار ختنه زنان ودختران بیشتر از زنهای کشور پهناور جیبوتیه .
معمولا در هر کجای دنیا وقتی که صحبت از عمل جراحی ختنه می شود، جنس مذکر در اذهان متبادر می شود. اما واقعیت این است که این عمل جراحی صرفا محدود به جنس مذکر نبوده، و در هر دو جنس مذکر و مونث امکانپذیر است. اما ختنه در جنس مونث در عصر حاضر زیاد شناخته شده نیست، در عین حال این عمل بطور صحیح و ناصحیح زیاد انجام می شود و در پزشکی هم کاملا شناخته شده است.
برای شناخت بیشتر این عمل، می توان با یک جستجوی ساده اینترنتی مطالب زیادی را در حوزه های مختلف پیدا کرد، چرا که این مسئله ابعاد مختلفی دارد. ختنه در زنان عبارتست از برداشتن تنها قسمت كوچكي از غلاف پوست مانند روي كليتوريس )در حد يك سانتيمتر مربع و یا کمتر)، كه اين كار اگر در شرايط بهداشتي و در اتاق عمل انجام شود، نه تنها هيچ ضرري ندارد، بلكه بدليل نمايان شدن پايانه تحريك شونده يا حشفه زن، كه همان كليتوريس است، باعث افزايش قابل توجه لذت جنسي در زن مي شود، دقيقا مشابه همان مكانيسمي كه در مورد ختنه جنس مذكر وجود دارد.
این عمل علاوه بر اینکه پیشینه تاریخی نیز دارد، در دین اسلام نیز توصیه هائی به آن شده است، اما مانند ختنه در جنس مذکر واجب نیست، بلکه مستحب است. ختنه کردن در میان زنان حجاز وجود داشته و برخی آنرا انجام میدادند، اما سنت چندان مشهوری در میان آنها نبود. اسلام نیز چندان دغدغهای نسبت به آن نداشته و تنها در حد چند روایت محدود، به جواز آن حکم کرده است. روایات نیز در این مسئله متفاوت بوده و تنها در مقام جمع آنها میتوان حکم به استحباب نمود. اما این استحباب به مانند بسیاری از احکام مستحبه دیگر نیست، بلکه تنها ترجیح برای آن وجود دارد و هیچ تأکید خاصی بر آن نیست. البته ختنه در جنس مونث، بر خلاف جنس مذکر، براي زنان و دختران در سن ازدواج منطقي تر است نسبت به دختربچه ها، زيرا بدليل كوچكي و لطافت بدن، اين عمل در دختربچه ها دشوار تر بوده و با شرايط فيزيولوژيكي آنان زياد سازگار نيست.
امروزه در جوامعی که در آنها ختنه بانوان انجام میشود، تنها رسم و سنت قبیلهای و فرهنگی است و این جنبه کاملاً بر جنبه اعتقاداتی و دینی غلبه دارد. در واقع بندرت می توان مواردی را یافت که این عمل به دلایل اعتقادی و دینی انجام شود، حال آنکه در اسلام توصیه ای به آن وجود دارد، اما می توان گفت این واقعیت در جهان امروز تقریبا ناشناخته مانده است. برای این مسئله دلایل زیادی وجود دارد، از جمله این که دست هایی در کار بوده است که این مسئله رواج پیدا نکند و یا اگر در جائی، بر اساس سنتها و رسومات محلی این کار انجام می شده است، به انحراف کشیده شود، مثلا در بعضی از کشورهای آفریقائی. اگر در مورد ختنه زنان به جستجوی اینترنتی بپردازید، عکسهای خشونت آمیز به همراه موجی از محکومیت ها را خواهید یافت، که به ناقص سازی جنسی زنان در اثر بریدن بخش زیادی از دستگاه تناسلی خارجی آنان و عوارض ناشی از آن اشاره دارد. علت این مسئله این است که بعضی از کشور های صاحب قدرت و نفوذ در جهان، از فضای کم اطلاعی جامعه جهانی نسبت به این موضوع سوء استفاده نموده اند، و سعی بر آن داشته اند که روش صحیح و منافع قابل توجه این مسئله منحصرا در اختیار آنان باشد، و جوامع دیگر کاملا از آن بی بهره باشند. و روش این کار را در ایجاد پروپاگاندا و جوسازی از طریق تغییر رویه اقوام و قبایلی که این عمل را انجام می دادند، از روش صحیح به یک روش غلط و انحرافی و خشن، که بریدن بخش زیادی از محل جراحی بطور کاملا غیر بهداشتی و غیر انسانی بود، و سپس محکومیت و ممنوعیت آن در محافل و ارگانهای رسمی یافته بوده اند. از جمله اینکه ختنه زنان را در کشور های توسعه نیافته حتی در سازمان ملل محکوم نموده اند، غافل از آن که در کشورهای توسعه یافته، این عمل با تغییر عنوان و تغییر نام، به عنوان یک عمل مفید و لوکس انجام می شود. نام هایی که کشورهای توسعه یافته برای نحوه صحیح ختنه زنان به کار می برند Hoodectomy يا Clitoral Unhooding يا Clitodotomy بوده، و اگر در اینترنت در مورد آنها جستجو کنید به نتایج و کاملا مثبتی دست خواهید یافت که از مزایا و خواص مفید این عمل سخن به میان آمده و درباره آن تبلیغ شده است.
در واقع چيزي كه در بسياري از كشور هاي كمتر توسعه يافته انجام مي شود، برداشت غلط و انحرافي از چيزي است كه در مذهب به عنوان ختنه زنان مطرح شده، بلكه بيشتر به يك وحشي گري شبيه است، و متاسفانه غرب براي دور نگهداشتن مسلمانان از روش درست آن، تبليغات گسترده اي را در محكوميت روشهاي غلط آن كه متاسفانه در بعضي كشورها انجام مي شود به راه انداخته است. حال آنكه روش صحيح آن، كه در دين ما، هر چند الزاما سنت نيست، ولي به آن سفارش شده و در بعضي روايات هست، و در دنياي علم پزشكي نيز كاملا مورد قبول است. سازمان بهداشت جهانی این عمل را مورد تایید قرار داده است و انواع مختلفی را برای ختنه در زنان برشمرده است. بر اساس تحقیقات سازمان بهداشت جهانی مهمترین دلایل برای انجام ختنه زنان در نزد کسانی که آنرا انجام میدهند اینها است: «سلامتی بیشتر، افزایش تکامل دختران و آمادهسازی آنان برای ازدواج، پاکی و زیبایی زن و نگهداری رسم و رسوم گذشتگان». جالب است بدانيد اين عمل براي زنان، در كشورهاي توسعه يافته، تحت عناوین Hoodectomy يا Clitoral Unhooding يا Clitodotomy ، نه تنها غير قانوني نيست، بلكه يك عمل لوكس و بدیع، مانند جراحي هاي زيبائي، به شمار مي رود.
بعضي از مزاياي قابل توجه ختنه صحيح در زنان به شرح زير است:
الف) يه عنوان يك جراحي رفع کننده مشکل رسيدن به اوج لذت جنسي:
- افزايش تعداد دفعات رسيدن به ارگاسم در زنان در هر رابطه جنسي
- افزايش سرعت (کاهش زمان) رسيدن به ارگاسم در زنان در هر رابطه جنسي به علت آشکار پودن سر کليتوريس
- تحريک آسانتر کليتوريس و رسيدن آسانتر به اوج لذت جنسي در زنان به علت پنهان نبودن كليتوريس در زير پوست کلاهکي
ب) به عنوان يك جراحي اورولوژيك در جهت حفظ بهداشت:
- جلوگيري از سوزش و خارش ناشي از خشک شدن مخاط موجود در زير پوست کلاهک مانند روی کليتوريس هنگام پوشدن لباسهاي زير و شلوارهاي تنگ
- کاهش حساسيت بيش ازحد و تحريک پذيري دردناک کليتوريس (خصوصاً در تحريک مستقيم خود کليتوريس) ناشي از تنگي (فيموسيس) پوست چروکيده وکلاهک مانند روی کليتوريس و تحمل فشار کليتوريس از طرف اين کلاهك به علت تنگي آن پوست.
- افزايش بهداشت به جهت نبودن پوست کلاهکي روی کليتوريس و کاهش آلودگي با خون ريزي ماهيانه و ادرار (باقي ماندن مقدار اندكي خون يا ادرار در زير اين كلاهك).
ج) به عنوان يک جراحي زيبايي:
- افزايش زيبايي در ظاهر کليتوريس و دستگاه تناسلي زنان در راستاي ميل و رقبت بيشتر و تحريك نمودن شوهر.
با توجه به مزایا و تاثیرات شگرف عمل ختنه زنان، جا دارد در کشور ما با وجود اهمیت مردم به حفظ بهداشت و سلامتی و کارایی جنسی، و همچنین توصیه های دین اسلام در این خصوص، در این مورد فرهنگ سازی انجام گیرد و این مسئله رواج پیدا کند. از آنجا که پزشکان متخصص زنان در این مورد آگاهی و اشراف کامل دارند، در صورت تمایل به انجام این عمل می توان به آنها مراجعه نمود، تا در بیمارستانها و در شرایط کاملا بهداشتی و مناسب، این عمل ساده با نامهایی مانند Hoodectomy يا Clitoral Unhooding يا Clitodotomy انجام شود، و هیچ مشکلی در این مورد وجود ندارد.
منابع:
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa25895
http://www.hoodectomyinformation.com/hoodectomy.html
http://www.hoodectomyinformation.com/Islam.html
http://www.hoodectomyinformation.com/Where.html
http://www.hoodectomyinformation.com/MedicalStudies.html
http://mamababahworld.wordpress.com/2009/07/06/651
به منظور اشاعه این عمل مفید و ارزشمند، این مطلب را تا حد ممکن منتشر کنید.