۲۹۰۸۵۵
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

چین نیروگاه اتمی شناور می سازد!

در حال حاضر انرژی هسته‌ای یکی از منابع اصلی تامین برق قلمداد می‌شود و کشور چین هم قصد دارد تا تعداد نیروگاه‌های اتمی بیش‌تری برای تامین انرژی برق بسازد.

مجله دیجی کالا - فرزانه احسانی مؤید: در حال حاضر انرژی هسته‌ای یکی از منابع اصلی تامین برق قلمداد می‌شود و کشور چین هم قصد دارد تا تعداد نیروگاه‌های اتمی بیش‌تری برای تامین انرژی برق بسازد. این کشور نقشه‌های بزرگی برای این منظور در نظر دارد و حتی می‌خواهد نیروگاه اتمی شناور روی آب تاسیس کند.

کشور چین قصد تاسیس اولین نیروگاه اتمی شناور را دارد

واضح است که ساخت یک نیروگاه اتمی نیازمند رعایت ضوابط و قوانین ویژه‌ای است، چون در صورت بروز حادثه‌ای برای منبع نیرو (راکتور یا نیروگاه) خطر عظیمی منطقه را تهدید خواهد کرد (نمونه‌اش، حادثه‌ی اخیر نیروگاه فوکوشیما). ساخت نیروگاه در یک منطقه‌ی امن، سختی‌های خودش را دارد، چه برسد به بستری که ریسک بالاتری به همراه داشته باشد.

ساخت این نیروگاه شناور از سال ۲۰۱۷ آغاز می‌شود و چنان که برنامه‌ریزی شده، تا سال ۲۰۲۰ آماده‌ی توزیع برق خواهد بود.
چین در نظر دارد تا یک راکتور ماژولار با ابعاد نسبتا کوچکی را تا سال 2020 تاسیس کند. نکته‌ی ویژه این‌جاست که این یک راکتور شناور روی آب خواهد بود و چین می‌تواند آن را به هر منطقه‌ای که مورد نیاز است، منتقل کند، راحت لنگر بیندازد و انرژی برق برای آن منطقه تامین کند.

ساخت این نیروگاه شناور از سال 2017 آغاز می‌شود و چنان که برنامه‌ریزی شده، تا سال 2020 آماده‌ی توزیع برق خواهد بود.

یک نیروگاه شناور همواره با ریسک بالایی همراه است؛ مواردی از قبیل طوفان و غرق شدن، همیشه کشتی را تهدید می‌کنند، چه برسد به این‌که یک راکتور اتمی حساس هم داخل کشتی باشد.

جزییات فنی راکتور شناور به مدل ACPR50S از سوی کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی جمهوری خلق چین تایید شده است.

کشور چین قصد تاسیس اولین نیروگاه اتمی شناور را دارد

ساخت این راکتور شناور تنها یکی از طرح‌های چین در زمینه‌ی نیروی اتمی است و این کشور قصد دارد تا پایان دهه‌ی آینده ۱۰۰ راکتور اتمی راه‌اندازی کند. دولت چین برای تحقق پروژه‌های اتمی این کشور بالغ بر ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده تا از حالا تا سال ۲۰۳۰ سالانه هفت نیروگاه اتمی تاسیس کند.

با چنین طرح‌هایی احتمال‌اش زیاد است که چین در آینده‌ی نزدیک به بزرگ‌ترین صادرکننده‌ی انرژی اتمی در دنیا تبدیل شود.

با حساب این‌که الان کشورهای بسیار زیادی دچار کمبود انرژی و نیرو برای تامین نیازهای اولیه‌ی شان هستند، این سرمایه‌گذاری منطقی به نظر می‌رسد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج