۲۸۳۴۶۱
۴ نظر
۵۰۰۶
۴ نظر
۵۰۰۶
پ

«باربی» هم خشونت زده شد

در پی آتش زدن عروسک‌های باربی در یکی از مدرسه‌های کشور، یک نویسنده ادبیات کودکی این حرکت را نادرست توصیف کرد و چنین حرکت‌ها را مروج آموزش خشونت در میان کودکان دانست.

ایسنا: در پی آتش زدن عروسک‌های باربی در یکی از مدرسه‌های کشور، یک نویسنده ادبیات کودکی این حرکت را نادرست توصیف کرد و چنین حرکت‌ها را مروج آموزش خشونت در میان کودکان دانست.

فاطمه مشهدی رستم - نویسنده کودکان و نوجوانان - گفت:‌ این حرکت قطعا خودجوش نبوده و نیست. باید از مسئولان پرسید آیا مجوزدهندگان و واردکنندگان اسباب‌بازی از یک نوع خاص، باید زیر سوال بروند یا بچه‌های بی‌گناه؟ چطور کسانی که مدعی هستند عمرشان را بابت کودکان سپری کرده‌اند، راضی می‌شوند چنین رفتار نابخردانه‌ای از خود نشان دهند؟! وظیفه ما دفاع از حقوق کودکان است. آن‌ها نه قدرت دفاع از خود را دارند و نه مثل ما بزرگتر‌ها می‌توانند محافظه‌کار باشند و خیلی از حقایق را نگویند.

وی با تأکید بر اینکه هر حرکتی در مدرسه‌ها، باید با مجوز آموزش و پرورش همراه باشد، تصریح کرد: ذهنیت کودکان و بود و نبود آن‌ها شدیدا به اسباب‌بازی‌هایشان وابسته است. اسباب‌بازی از شخصی‌ترین ابزارهای کودکان است و وقتی اسباب‌بازی‌اش را از او می‌گیریم، در واقع هستی او را به مخاطره انداخته‌ایم. بنابراین شاهدیم که در بسیاری از خانواده‌ها، به جای روش‌های مرسوم تنبیهی، از محرومیت بچه‌ها در استفاده از اسباب‌بازی‌هایشان برای ساعاتی محدود استفاده می‌شود. چطور می‌توان یک موجود معصوم را از هستی‌اش ساقط کرد و اسباب‌بازی او را جلوی چشمایش به آتش کشید؟!

نویسنده کتاب «تاپ تاپ تاپ» گفت: این ضربه روحی بزرگی برای بچه‌هاست؛ اگرچه ممکن است در زمان مشخص تحت تأثیر فضای هیجانی متوجه عمق فاجعه نشوند. ولی این حرکت، یعنی وادار کردن کودکان به سوزاندن اسباب‌بازی‌هایشان، عین خشونت علیه کودکان است. کسانی که این گونه با آن‌ها رفتار می‌شود، اگر در آینده قدرت دفاع باطنی و درونی را از خانواده‌هایشان نگرفته باشند، بدون شک به انسان‌های روان‌پریش و پرخاشگر تبدیل خواهند شد و امکان زیست طبیعی از آن‌ها سلب می‌شود.

فاطمه مشهدی رستم با طرح این سوال که چطور امکان دارد ۲۰۰ تا ۳۰۰ بچه‌ای که در یک مکان از صبح تا ظهر به‌سر می‌برند، اسباب‌بازی یک شکل و هم‌نام داشته باشند، تأکید کرد: آیا به جز این است که به آن‌ها این اسباب‌بازی‌ها داده شده یا پدر و مادرهای آنان‌ را مجبور کرده‌اند که برای بچه‌هایشان این اسباب‌بازی‌های خاص را تهیه کنند تا نمایش برخی کامل شود؟!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شیما

    بچه های ما کجا تربیت میشن ؟؟؟ مثلا مدارس محیط فرهنگی هستن .. این بی عقلیها تا کی ادامه داره ؟

  • بدون نام

    بله درست است این کارها نشانه عقده و نادانی است باید کمی بیشتر به نتیجه اعمالمان بیاندیشیم الان عصرنادانی های این چنینی نیست

  • جعفر

    دقيقا درست فرموده اين خانم
    در كشور ما متاسفانه رفتار هاي مسئولين آموزش پرورش بجاي اينكه كارشناسي باشد بيشتر سياسي است

  • فرهاد

    خدایابحالمان رحم کن بااین آدم های کم عقل برای ذهن وفکرکودک این عروسک هاحکم یه عزیز روداره دختربنده که اکنون11سال داره گاهی مواقع توی اطاقش بااین عروسکهاحرف میزنددرددل میکندحالا اگرهمین عروسک راجلوی رویش آتیش بزنندارنظرروحی چه آسیبی میبیند.اون کسی که چنین عملی روکرده بایدازکودکان دلبندمادوربشه تاجنایت رابه آنهاآموزش ندهداین فردعقده داردبرای دورکردن بچه هاازاین عروسکهابایدروان شناسان واردعمل بشوندنه یه فردخودخواه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج