عکس: تجمع اعتراضی در مشهد
معترضان به اعدام شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان، در مقابل کنسولگری این کشور تجمع کردند.
در این تجمع، پلیس برای متفرق کردن تجمعکنندگان به استفاده از آبپاشهای فشار قوی متوسل شد.
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static0.bartarinha.ir/servev2/GJhYjg5NGJmM/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static0.bartarinha.ir/servev2/mY1NWEwYmZiY/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static1.bartarinha.ir/servev2/jNlMTAxYjQxN/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static0.bartarinha.ir/servev2/GJkYTRiNTRkN/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static1.bartarinha.ir/servev2/jk1ODI1MTU5Y/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static2.bartarinha.ir/servev2/Dk0NTQ4NzhlM/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static0.bartarinha.ir/servev2/DY5NDE1MmRlZ/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static0.bartarinha.ir/servev2/DRkMzE2NzY3N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static3.bartarinha.ir/servev2/DcxY2FkOTI3Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static2.bartarinha.ir/servev2/Dk4NDg1N2RhY/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static1.bartarinha.ir/servev2/DEwMzI1ZDgxO/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static1.bartarinha.ir/servev2/mYyYzk0YWY2Y/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static3.bartarinha.ir/servev2/GU4ZDQ1YzI4N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
![(تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد (تصاویر) برخورد پلیس با تجمع انصار حزبالله در مشهد](https://static1.bartarinha.ir/servev2/GYyNDg5YzEwY/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
معترضان به اعدام شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان، در مقابل کنسولگری این کشور تجمع کردند.
نظر کاربران
متاسفم واسه این جماعت که آبروی ایران رو تو دنیا بردن
من به عنوان یک مشهدی از همه هموطنانم بابت این عده نادان عذر میخوام .
پاسخ ها
واقعا باعث تاسفه که یه جماعت چند نفره گند زدن به آبرو و زندگی ما.