ادعای سُربی BBC درباره هوای تهران
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران با بیان اینکه شاخص آلودگی ۱۸۰ در واقع شرایط ناسالم برای همه افراد جامعه است اما ما میزان آلودگی بسیار بیشتر از این شاخص را هم تجربه کردهایم، گفت: همین امسال شاخص آلودگی ۲۵۰ به بالا را هم بر اثر گرد و غبار داشتهایم.
محمد رستگاری در این باره با بیان اینکه صحبتهای این فرد که خود را کارشناس معرفی کرده، کذب محض است، گفت: بر اساس استانداردهای بینالمللی میزان غلظت آلایندهها طبقهبندی را ترتیب داده است که تعیین میکند هر میزان آلایندگی چه تاثیری بر روی سلامتی افراد دارد. اگر میزان آلایندهها هیچ اثر سویی بر روی فرد نداشته باشد آن محدوده را هوای پاک مینامند که شاخص آن صفر تا ۵۰ تعریف شده است.
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران ادامه داد: بازه ۵۱ تا ۱۰۰ را هوای سالم مینامند که بعضا افرادی را که دارای بیماریهای زمینهای هستند را تحت تاثیر قرار میدهد و البته برای اکثریت جامعه هیچ اثر سویی ندارد. اگر غلطت آلایندهها به گونهای باشد که برای سالمندان، کودکان و کسانی که دارای بیماریهای قلبی و ریوی هستند، اثر منفی داشته باشد به این شاخص که بین ۱۰۱ تا ۱۵۰ قرار دارد شرایط ناسالم برای گروههای حساس گفته میشود.
رستگاری تصریح کرد: وقتی که شاخص آلودگی هوا از ۱۵۰ بالاتر میرود هوا برای تمامی شهروندان یک شهر ناسالم عنوان میشود اما این ناسالم بودن به این معنی نیست که زمینه فوت افراد فراهم شده است اما به افراد توصیه میکنیم که در این شرایط ورزش و فعالیت بدنی نکنند. وقتی شاخص آلودگی هوا بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ قرار میگیرد در واقع هوا بسیار ناسالم است و زمانی که شاخص از ۳۰۰ فراتر رود در واقع وضعیت آلودگی هوا خطرناک است.
وی با بیان اینکه این طبقهبندی در تمام دنیا مطرح است، عنوان کرد: شاخص آلودگی ۱۸۰ در واقع شرایط ناسالم برای همه افراد جامعه است اما ما میزان آلودگی بسیار بیشتر از این شاخص را هم تجربه کردهایم. همین امسال شاخص آلودگی ۲۵۰ به بالا را هم بر اثر گرد و غبار داشتهایم و این امر مشکلی خاصی- که این فرد به اصطلاح کارشناس مطرح کرده است- برای شهروندان ایجاد نکرده است.
رستگاری با بیان اینکه اگر هماکنون بیشتر سایتهای بینالمللی را مشاهده کنید، متوجه میشوید در بسیاری از شهرهای اروپایی و آسیایی شاخص آلودگی هوا بیشتر از حد مجاز بوده است، اضافه کرد: به عنوان مثال شما میتوانید از سایت AQI وضعیت آلودگی هوا را در شهرهای مختلف مشاهده کنید و میبینید که در بسیاری از کشورها از جمله چین و ترکیه هوا بسیار آلوده است.
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران با تاکید بر این موضوع که ما نباید به شهروندان اطلاعات غلط ارائه دهیم، تصریح کرد: اما اینکه بگوییم هوا هم مشکلی ندارد، در واقع صحیح نیست و توصیههای ما باید جدی گرفته شود.
رستگاری با بیان اینکه میانگین شاخص آلودگی در ایستگاهها ۱۶۰ بود، گفت: اما بالاترین شاخص آلودگی متعلق به ایستگاه پارک رازی با عدد ۲۳۷ بود.
نظر کاربران
اخه غیر ار تکذیب کردن مار دیگه ای هم.بلدین مردم.دارن خفه میشن راه حل پیدا کنین نه ایکه تکذیب
لطفاً در اين سايت وضعيت آمريكاي شمالي و ايلات متحده را هم ببينيد. بعد مقايسه كنيد.
واقعا الوده اس
كار همكاراي من به بيمارستان كشيد
خخخخخ
خوشم میاد مواقع بد بختی و آلودگی و دزدی و تجاوز از کشور های اروپایی مثال میزنن اما در مواقع تفریح و آزادی و خوشحالی و رفاه از کشورهای افغانستان و عراق و مثال میزنن
جلب ایشان اظهار فضل کردند که ما الودگی بیش از اینها داشتیم هیچ اتفاقی نیفتاد . یا خودتون را به ان راه میزنید یا ما را خر فرض میکنید . البته شاید شما انتظار فاجعه هیروشیما را داشتید که چند میلیون یکباره بمیرند . چشم شما نمیبیند که چطور سرطان و انواع بیماریها مردم را به قبرستان میفرستد. رو نیست که .