۲۷۸۱۰۳
۱۰ نظر
۵۰۱۳
۱۰ نظر
۵۰۱۳
پ

تصادف‌ خونین دختر جوان مقابل بیمارستان

تصادفی در میدان جهاد و در مجاورت بیمارستانی رخ داد که شاهدان عینی مدعی هستند با وجود فاصله چند متری مصدوم به بیمارستان؛ مسئولان بیمارستان با وجود اینکه بر سر بالین مصدوم دچار خونریزی بودند، در انتقال وی به دلایلی با کُندی عمل کردند.

خبرگزاری تسنیم: تصادفی در میدان جهاد و در مجاورت بیمارستانی رخ داد که شاهدان عینی مدعی هستند با وجود فاصله چند متری مصدوم به بیمارستان؛ مسئولان بیمارستان با وجود اینکه بر سر بالین مصدوم دچار خونریزی بودند، در انتقال وی به دلایلی با کُندی عمل کردند.

طی تصادفی که عصر روز شنبه ۲۸ آذر در حوالی میدان جهاد (فاطمی) تهران رخ داد، برخی شاهدان مدعی بودند که در رسیدگی به این مصدوم که دختری بوده که در نزدیکی یک بیمارستان خصوصی دچار حادثه شده بود، تأخیر صورت پذیرفته است.

در این راستا یکی از شاهدان این تصادف عنوان کرد: «دختر جوانی در اثر تصادف در مقابل بیمارستان (س) دچار ضربه مغزی و خونریزی شدید شده بود و یکی از مسئولان بیمارستان انتقال مصدوم را وظیفه آمبولانس می‌دانست و از انتقالش امتناع می‌کرد. در نهایت انتقال مصدوم پس از ۲۰ دقیقه توسط همان پرسنل بیمارستان انجام شد».

در این رابطه امین صابری‌نیا رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی (اورژانس کشور) در پاسخ به این پرسش که اگر فردی در مقابل بیمارستانی دولتی و یا خصوصی دچار حادثه شود آیا باید صبر کرد تا پلیس و یا اورژانس برای انتقال مصدوم بیایند؟ گفت: خیر، بلکه همه بیمارستانها و اورژانس‌ها و حتی مراکز درمانی دولتی و یا خصوصی در شرایطی که وضعیت فرد مصدوم و یا بیمار تهدید آمیز و خطرمرگ وجود داشته باشد باید برای انتقال چنین موردهای سریع اقدام کنند تا کار احیاء و نجات فرد صورت پذیرد.

صابری‌نیا با اشاره به قوانین مربوطه در این زمینه توضیح داد: در قانون مجازات؛ خودداری از کمک به مصدومین و رفع مخاطرات جانی (مصوب ۵/۳/۵۴) ماده ۱ عنوان شده است هر کس شخص یا اشخاصی را در معرض خطر جانی مشاهده کند و بتواند با اقدام خود یا کمک طلبیدن از دیگران یا اعلام فوری به مراجع یا مقامات صلاحیت‌دار از وقوع خطر یا تشدید نتیجه آن جلوگیری کند بدون اینکه با این اقدام خطری متوجه خود او یا دیگران شود و با وجود استعداد یا دلالت اوضاع و احوال بر ضرورت کمک از اقدام به این امر خودداری کند به حبس تا یکسال و یا جزای نقدی محکوم خواهد شد.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور ادامه داد: همچنین در قانون آمده است که در چنین مواردی اگر مرتکب از کسانی باشد که به اقتضاء حرفه خود میتوانسته کمک موثری کند ولی از کمک کردن خودداری کرده باشد به حبس از ۳ ماه تا دو سال یا جزای نقدی محکوم خواهد شد.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور در نهایت خاطرنشان کرد: بنابراین بنده دقیقاً نص صریح قانون را عنوان کردم ولی چون از نزدیک این حادثه را مشاهده نکردم براین‌اساس جزئیات چگونگی رسیدگی به این مصدوم و مباحث دیگر آن باید توسط کارشناسان امر پیگیری شود.

فرق اخلاق و وظیفه انسانی با قانون در کمک به مصدومان

در این راستا رضا لاری پور مشاور رئیس کل و مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام پزشکی نیز در رابطه با این حادثه عنوان کرد: قاعدتاً هر تصادف و یا مجروحیتی این چنینی باید با حضور پلیس و اورژانس برای انتقال به مراکز درمانی صورت پذیرد بنابراین اگر چنین حادثه‌ای در نزدیکی بیمارستانی رخ دهد از نظر قانونی مسئولان آن بیمارستان وظیفه‌ای ندارند البته این جدا از وظیفه انسانی است. همانطور که مسئولان قوه قضائیه اگر یک حادثه‌ ای - چاقوکشی ببینند تا زمانی که پرونده تشکیل نشود نمی‌توانند به آن رسیدگی کنند بنابراین حضور پلیس و اورژانس برای انتقال چنین مصدومان تصادفی طبق قانون باید انجام شود.

وی ادامه داد: البته یک مواقعی نیز وجود دارد که افراد نمی‌توانند به فرد مصدوم کمک کنند بنابراین بهتر است از کمک کردن خودداری کنند زیرا جان خودشان به خطر می‌افتد. مثلاً یک فردی در دریا در حال غرق شدن است و کسی که شنا نمی‌داند مسلماً نباید خود را به آب بزند چون جان خود به خطر می‌افتد. ولی تمام این موضوعات جدا از مباحث اخلاقی و انسانی است که افراد باید به همدیگر کمک کنند.

یک دقیقه‌های که ۱۰ دقیقه تداعی می‌شود

همچنین در این رابطه حسن عباسی مدیر روابط عمومی اورژانس تهران نیز درباره تصادف میدان جهاد عنوان کرد: بر اساس استعلامی که از همکاران اورژانسمان دریافت کردیم این حادثه در حدود ساعت ۱۵ روز شنبه ۲۸ آذر در حوالی میدان فاطمی رخ داد که ترافیک سنگینی نیز وجود داشت و وقتی هم نیروهای اورژانس به محل حادثه اعزام شدند مجبور شدند برای رسیدن به نقطه حادثه خیابان فاطمی را یکطرفه بیایند. ولی در نهایت وقتی بر سر صحنه حادثه رسیدند فرد مصدوم به بیمارستان (س) منتقل شده بود.

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران در تشریح بیشتر این حادثه عنوان کرد: براساس گفته همکارانمان حتی پلیس به آنها گفته بود که در مقابل بیمارستان مستقر شوند تا اگر بیمارستان در نهایت از پذیرش و ارائه خدمات به هر دلیل خودداری کرد بتوانند سریعاً مصدوم را به بیمارستان دیگر منتقل کنند. ولی یکی از پرسنل بیمارستان عنوان کرده بود که کارهای پذیرش و درمان مصدوم در حال انجام است و احتیاج به انتقال به بیمارستان دیگری نیست.

عباسی درباره اینکه مردم و شاهدان عینی از اقدام دیر هنگام مسئولان این بیمارستان گلایه داشته‌اند, توضیح داد: البته این مسئله را دقت داشته باشیم که مصدوم خونریزی شدیدی داشته, از طرفی هم در چنین زمان‌هایی هر یک دقیقه برای شاهدان عینی به مثابهه ۱۰ دقیقه می‌گذرد و معمولاً این زمان‌ها برای کسانی که از نزدیک حادثه را رویت می‌کنند طولانی است و این در شرایطی است که حتی شاهدان عینی به دلیل شرایط جوی حادثه نمی‌توانند به خوبی خونسردی خود را حفظ کنند تا اقدامات لازم انجام شود.

عباسی عنوان کرد: همچنین تا به مسئولان بیمارستان درباره این حادثه اطلاع داده شود که فردی در مجاورت بیمارستانشان به کمک نیاز دارد و تا آوردن برانکارد و کارهای دیگر؛ یک زمان مختصری می‌گذرد, بنابراین همیشه این زمان‌ها برای مردم بسیار طولانی جلوه می‌کند.

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران درباره زنده بودن یا فوت این مصدوم نیز به دلیل خصوصی بودن بیمارستان اظهار بی‌اطلاعی کرد.

نقش کروکی پلیس در تصادفات

براساس مشاهدات از محل حادثه، یکی از نیروهای راهنمایی و رانندگی میدان فاطمی شرح حادثه را اینگونه بیان کرد: ما اولین نفرهایی بودیم که بر سر مصدوم رسیدیم و با کلانتری محل نیز تماس گرفتیم ولی متاسفانه همکاری‌های لازم در این مواقع صورت نمی‌پذیرد و در نهایت ماموران کلانتری ۴۵ دقیقه بعد به محل حادثه آمدند.

این مامور راهنمایی و رانندگی در پاسخ به این پرسش که چرا شما کروکی تصادف را ارائه نمی‌دهید تا سریعتر کار انتقال و دیگر موارد قانونی برای رایگان شدن هزینه‌های بیمارستانی صورت پذیرد, گفت: اول اینکه خسارت بالای ۵.۵ میلیون تومان کروکی نمی‌خواهد ولی بالاتر از این باشد ما نمی‌توانیم کروکی بکشیم و باید مامور مربوطه بیاید, از طرفی هم تصادفات جرحی را باید ماموران نیروی انتظامی پلیس حضور داشته باشند.

همچنین در تماس با مسئولان این بیمارستان؛ سوپروایزر شیفت عنوان کرد که اطلاعاتی نمی‌توانند درباره این حادثه و روند درمانی مصدوم ارائه کند.

همچنین در تماس با ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت نیز جهت پیگیری این موضوع؛ عنوان شد که آقای دکتر در جلسه‌ هستند و با گرفتن شماره تلفن خبرنگار عنوان شد که بعداً با خبرنگار مربوطه تماس گرفته می‌شود.

در نهایت با تماسی که با روابط عمومی معاونت درمان وزارت بهداشت صورت پذیرفت، آنها اعلام کردند که طی اطلاعی که از این حادثه یافتند این موضوع را تحت پیگیری قرار داده اند و چند ساعت دیگر اطلاع‌رسانی لازم در این باره صورت می‌پذیرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خدا این هموطن عزیز را رحمت کند وبه خانواده محترم صبر بدهد . پسندیده نیست تحت هر شرایطی پرسنل درمان تحت آماج حملات وانتقادات قرار گیرند

  • بدون نام

    بازم طرفداری از پزشک و بیمارستان توی مملکت ما کی قراره حوزه سلامت ودرمان یک مدیر لایق و منطقی و نوع دوست و دلسوز داشته باشه به جای این بعضی ها که فقط بلدن از باند و جناح پزشک و پزشکی دفاع احمقانه بکنن

    پاسخ ها

    • امیر

      با حساب قانون باشه .تمام مردمی که اونجا بودن و کمک نکردن به حبس تا 1 سال محکومند.چرا اونا به وضیفه انسانیشون عمل نکردن.یا فقط بلدین فرا فکنی کنین

  • بدون نام

    اول اینکه خسارت بالای 5.5 میلیون تومان کروکی نمی‌خواهد ولی بالاتر از این باشد ما نمی‌توانیم کروکی بکشیم و باید مامور مربوطه بیاید, از طرفی هم تصادفات جرحی را باید ماموران نیروی انتظامی پلیس حضور داشته باشند!!!! اول باید این بوروکراسی های اداری جمع شود بعد ساماندهی مشکلات جامعه انجام شود

  • بدون نام

    سه سال پیش همین اتفاق برای برادرم در بیست قدمی درمانگاه محمد رسول الله شیراز افتاد که با اصرار مردم آنجا حاضربه دادن آمبولانسی که در محوطه ی درمانگاه پارک بود نشدند وبعد از نیم ساعت جان دادن وسه ربع ساعت آمدن آمبولانس از حوزه ه دیگر او را در کاور فوتی به سمت سرد خانه بردند وچه کسی حالا جوابگوی این خانواده داغدار است

  • بدون نام

    خدا لعنت کند پدر ومادر کسی که ایران را رو به نابودی میبرد

  • سعید

    متاسفانه پول جای خود را با تعهد اخلاقی وحرفه ای پزشکان عوض شده است لذا وظیفه گزینش وزارت بهداشت است از این به بعد درگزینش کادر درمانی همانند نیروهای نظامی از افراد با صلاحیت ودلسوز ونوع دوست و با اخلاق بهره گیزی نماید

  • مصطفی

    متاسفانه الان طوری شده که همه بجای کمک کردن اول گوشیشونو بیرون میارن فیلم میگیرن که کار درستی نیست همه ما باید از جنبه نو دوستی انسانیت به قضیه نگاه کنیم بتونیم در کمترین زمان ممکن او را از مرگ نجات دهیم..

  • بدون نام

    درود بر...

  • چشمه

    چرا هیشکی عذرخواهی نمیکنه؟ چرا کسی استعفا نمی ده؟ چرا کسی مسئولیت هیچی رو قبول نمی کنه؟ حالا دیگه نمی گم چرا کسی خودشو نمیکشه؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج