۲۷۷۳۹۹
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

قیمت واقعی انار شب یلدا چند؟

مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی از تولید و بازار مناسب انار در آستانه شب یلدا خبر داد و گفت: قیمت منطقی برای هر کیلوگرم از این محصول بسته به کیفیت آن باید از ۱۵۰۰ تا نهایتا ۴۵۰۰ تومان برای مصرف‌کنندگان باشد.

خبرگزاری ایسنا: مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی از تولید و بازار مناسب انار در آستانه شب یلدا خبر داد و گفت: قیمت منطقی برای هر کیلوگرم از این محصول بسته به کیفیت آن باید از ۱۵۰۰ تا نهایتا ۴۵۰۰ تومان برای مصرف‌کنندگان باشد.

ابوالقاسم حسن‌پور اظهار کرد: با توجه به تولید، قیمت تمام شده انار و نرخ خرید محصول از باغدار، قیمت منطقی هر کیلوگرم انار درجه یک ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان است، چراکه این محصول آن را از باغداران کیلویی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان خریداری کرد‌ه‌اند.

وی افزود: قیمت هر کیلوگرم انار درجه دو و سه باید به ترتیب نهایتا ۳۰۰۰ و ۱۵۰۰ تومان در بازار مصرف باشد، در حالی که قیمت این محصول در بازار منطقی نیست و دستگاه‌های نظارتی مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان باید نظارت خود را بر بازار اعمال کنند.

ناظران، آنالیز منطقی میوه‌ها را اعلام کنند

مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در چنین شرایطی باید دستگاه‌های نظارتی، آنالیز قیمت را ارائه دهند و بر آن در سطح شهرها و بازار میوه و تره‌بار نظارت دقیقی اعمال کنند تا بتوانیم شاهد خرید و فروش میوه به قیمت منطقی و اعلام شده باشیم؛ این در حالی است که هم‌اکنون فاصله قیمت میوه از باغ تا سفره مردم بسیار زیاد است.

حسن‌پور ادامه داد: با توجه به پراکندگی تولید انار در کشور از آذربایجان شرقی تا سیستان‌وبلوچستان، تعداد افرادی که به بازار انار ورود پیدا می‌کنند و تعداد دلالان آن نسبت به دیگر میوه‌ها بیشتر است، چرا که این محصول در مناطق کویری مانند استان‌های فارس، کرمان، یزد، خراسان رضوی، هرمزگان، اصفهان و ... تولید می‌شود.

رد تقاضای واردات برای انار صادراتی!

وی اظهار کرد: علی‌رغم مازاد بودن تولید انار و صادراتی بودن این محصول، برخی تقاضای واردات حدود ۴۰ هزار تنی انار را برای تبدیل به کنستانتره از کشورهایی مانند آفریقا، ترکیه و غیره داشته‌اند که این مجوز آن از سوی وزارت جهاد کشاورزی صادر نشد، اما این مساله نشان می‌دهد که هیچ محصولی روی زمین باقی نمانده است.

مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی درباره‌ کیفیت تولید انار در سال جاری گفت: از حدود یک میلیون تن تولید این محصول ۴۰ درصد آن درجه یک، ۴۰ درصد درجه دو و مابقی آن جزو انار با درجه کیفیت سه به شمار می‌رود که در این میان انار درجه سه و بخشی از انار درجه دو برای تولید کنستانتره و دیگر فرآورده‌های انار مصرف و صادر می‌شود.

انار ایرانی، اروپایی شد

حسن‌پور همچنین درباره وضعیت تولید و بازار انار در سال جاری اظهار کرد: امسال حدود یک میلیون تن انار از استان‌های مختلف برداشت شد و حدود ۴۰ هزار تن آن از ابتدای شهریورماه تاکنون به کشورهای مختلفی از جمله پاکستان، روسیه، آذربایجان، آلمان، فرانسه، کره جنوبی و غیره صادر شده است.

وی گفت: از کل تولید انار حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ تن آن در داخل به عنوان تازه‌خوری مصرف می‌شود، حدود ۲۰۰ هزار تن تبدیل به کنستانتره و فرآورده‌های انار می‌شود و مابقی نیز صادر خواهد شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج