۲۷۶۸۰۸
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

شنیده‌ ها درباره تمایل شورایی‌ ها به مجلس

اعضای شورای شهر تهران این روزها جدای از موضوعات مرتبط با شهر از جمله مسأله پرحاشیه حسابرسی سال ٩٢ شهرداری تهران، درگیر رایزنی‌های درون‌گروهی و فراگروهی برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند.

روزنامه شرق: اعضای شورای شهر تهران این روزها جدای از موضوعات مرتبط با شهر از جمله مسأله پرحاشیه حسابرسی سال ٩٢ شهرداری تهران، درگیر رایزنی‌های درون‌گروهی و فراگروهی برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند.

آخرین شنیده‌ها می‌گوید بیشترین تحرکات از جریان اصلاح‌طلب شوراست که تعدادی از آنها منتظر یک اعلام قطعی و رسمی هستند. تعدادی هم روی ٥٠ درصد آمدن و نیامدن مرددند و البته شاید منتظر یک تأیید نهایی مانده‌اند. اما فارغ از این برووبیاها که اتفاقا در این دوره بسیار بیشتر بود، این نهاد شوراست که آسیب می‌بیند و بسیاری این‌گونه برداشت می‌کنند که شورا همان سکوی پرتاب برای عرصه‌های دیگر قدرت و سیاست است.

شورای شهر تهران در سه دوره اول ١٥ عضو اصلی و شش عضو علی‌البدل داشت اما در دوره چهارم این تعداد به ۳۱ عضو اصلی و ۱۲ علی‌البدل افزایش یافت. ٣١ عضوی که در این دوره وارد شورای شهر تهران شدند، از همان ابتدا آب رفتند؛ سلطانی‌فر جایگزین محمدمهدی مفتح و ولی‌الله شجاع‌پوریان جایگزین مهدی حجت شدند. در ادامه، با رفتن مسعود سلطانی‌فر به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، علی صابری جایگزین او شد.

این موارد یعنی شورا درگیر تحولاتی بوده است که تا امروز و گویا تا پایان دوره ادامه دارد. دراین‌میان اصلاح‌طلبان با خیال راحت‌تری وارد عرصه تغییر و تحول شده و می‌شوند، چراکه علی‌البدل‌های دوره چهارم تا چندنفر بعد از این هم به‌عنوان اصلاح‌طلب معرفی شده‌اند. طبق جدول علی‌البدل‌های شورا، افشین حبیب‌زاده‌کلی، حسین خلیل‌آبادی و زهرا صدراعظم‌نوری نفرات بعدی هستند که چنانچه اعضای فعلی شورا در انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی انتخاب شوند، جایگزین آنها خواهند شد.

شنیده‌های این روزها از حضور بیش از پنج عضو شورا در انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر می‌دهند. برای یافتن جزئیات بیشتر به سراغ آنها رفتیم تا خودشان این موضوع را تأیید یا رد کنند. اسماعیل دوستی، پرویز سروری، محمد سالاری، احمد حکیمی‌پور، ولی‌الله شجاع‌پوریان و مرتضی طلایی از جمله همین اعضا هستند.

اسماعیل دوستی که این روزها درگیر مراسم ختم مادر خود هم بود، این موضوع را رد کرد و به «شرق» گفت: «باوجود رایزنی‌های بسیار در مورد کاندیداشدن از تهران یا کوهدشت، برنامه‌ای برای انتخابات مجلس ندارم و در شورا می‌مانم». پرویز سروری، عضو اصولگرای شورا هم به «شرق» گفت که با وجود تعداد زیاد پیشنهادهایی که برای شرکت در انتخابات داشته است به دلیل تعهدی که به شورا دارد، صلاح نمی‌داند در انتخابات شرکت کند. او گفت که «تحرکات اصلاح‌طلبان در این مدت برای مجلس بیشتر از اصولگرایان بوده است».

در این‌ میان اما محمد سالاری که از خیلی قبل‌تر برنامه خود را برای حضور در انتخابات مجلس از شهرستان سبزوار شروع کرده است، به «شرق» گفت که برنامه او برای حضور در انتخابات مجلس دهم جدی است اما هنوز این تصمیم قطعی نشده است. احمد حکیمی‌پور - دیگر عضو شورا هم تأیید کرد قرار است از «طارم» و «زنجان» برای انتخابات مجلس دهم شرکت کند و در ادامه گفت: «هنوز هیچ‌چیز قطعی نشده و خودتان می‌دانید که تا لحظه آخر رایزنی‌ها ادامه دارد».

حکیمی‌پور درعین‌حال به «شرق» یادآور شد که «اصلاح‌طلبان با خیال آسوده وارد این میدان شده‌اند، چون علی‌البدل‌ها همه اصلاح‌طلب هستند».

به نظر می‌رسد رایزنی‌ها برای حضور مرتضی طلایی از استان اصفهان و ولی‌الله شجاع‌پوریان از بهبهان با همین روند روایت‌شده از سایر اعضای شورا ادامه دارد.

باید توجه داشت که همه آنچه از «می‌مانم» و «می‌روم»‌ها گفته شد تا امروز است و این سیب تا روز ثبت‌نام برای انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی ‌هزار چرخ دیگر هم خواهد خورد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج