ارشاد: به مردم کرمان توهین نشده است
بیست و یکمین نشست خبری حسین نوشآبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از ظهر امروز دوشنبه ۲۳ آذر در سالن جلسات دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
نوشآبادی در ابتدای این نشست خبری با اشاره به آغاز هفته پژوهش از روز گذشته ۲۲ آذر و تداوم آن تا ۲۷ آذر گفت: وزارت ارشاد انتظار دارد با توجه به نشر و جایگاه پژوهش در توسعه کشور، پژوهشگران با عزم ملی در پیشبرد برنامه های نظام به ویژه در حوزه اقتصاد مقاومتی همت کنند و از فضای باز ارتباطات علمی و دیپلماسی علمی که به وجود آمده است، نهایت استفاده را بکنند. وی گفت: انتظار ما از پژوهشگران حوزه فرهنگ و هنر این است که در پرداختن به موضوعات مهم این عرصه با هدف اعتلای فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی و پیاده سازی و اجرای نقشه جامع علمی کشور و نیز ساماندهی نظام ملی نوآوری و ارتقاء پایگاه جهانی کشور و افزایش سهم تولید در صادرات محصولات فرهنگی و هنری همت کنند.
به گفته سخنگوی وزارت ارشاد، این وزارتخانه از پژوهش های کاربردی در راستای تعیین و شناسایی وضع موجود فرهنگ و هنر، اخلاق، کار و کارآفرینی و ارائه راهکارها و پیشنهاداتی که بتواند به بهبود و ارتقاء شاخص های فرهنگ و هنر در کشور کمک کند، حمایت می کند. نوشآبادی با اشاره به اینکه ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری و دستور ویژه رئیس جمهور و تکلیفی که برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این خصوص معین شده است، گفت: وزارت ارشاد وظیفه گفتمان سازی و فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی را برعهده دارد و مطابق دستور رئیس جمهور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس کارگروه طرح توسعه اقدامات فرهنگی در مبارزه با فساد و تدوین برنامه شفاف در خصوص سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
وی مهمترین وظایف وزارتخانه متبوعش را در این زمینه بر اساس سه بند از بندهای اقتصاد مقاومتی به شرح زیر اعلام کرد: تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی در محیط های علمی، آموزشی و رسانه ای و تبدیل آن به گفتمان فراگیر و ملی، تقویت فرهنگ جهادی در ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت اشتغال مولد و اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به افراد برجسته در این حوزه. برنامه ارشاد برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی سخنگوی وزارت ارشاد همچنین برنامههای عملیاتی این وزارتخانه را برای تحقق این اهداف به شرح زیر برشمرد: تشکیل کارگروه تفویض اختیار واگذاری فعالیت های فرهنگی به منظور ارائه خدمات مطلوب فرهنگی به شهروندان، طراحی و استقرار سامانه اطلاع رسانی در خصوص توزیع منابع، حمایت از تولید آثار رسانه ای و فرهنگی با هدف مقابله با رانت جویی و فساد، حمایت از پژوهشهای دانش بنیان با محوریت اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید فیلم های مستند در زمینه ترویج روحیه کارافرینی و اشتغال مولد، حمایت از تولید فیلمهای کوتاه در همین خصوص، بهرهگیری از ظرفیتهای جشنواره های سینمایی برای معرفی افرادی که نشان اقتصاد مقاومتی را دارا می شوند،
بهره گیری از ظرفیت های شبکههای اجتماعی در فضای مجازی در تولید و نشر محتوا در زمینه اقتصاد مقاومتی، حمایت از برگزاری جشنواره رسانه اقتصاد مقاومتی و ایجاد بخش ویژه اقتصاد مقاومتی در جشنواره های تئاتر فجر و هنرهای تجسمی، ساخت سمفونی مشترک با کشورهای دیگر با موضوع اقتصاد مقاومتی، راه اندازی مرکز توسعه صادرات صنایع فرهنگی، ایجاد سامانه نرم افزاری به منظور انسجام و هماهنگی و هم افزایی فعالیتهای فرهنگی ایران در خارج از کشور و بهره گیری از ظرفیت استان های کشور در زمینه کشف استعدادهای فرهنگی و هنری به منظور تقویت و توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور.
نوشآبادی در ادامه از برگزاری کنگره ملی شعر عفاف و حجاب به منظور ترویج فرهنگ پوشش اسلامی و سبک زندگی اسلامی و ایرانی از طرف کارگروه مد و لباس وزارت ارشاد خبر داد و اظهار داشت: در این کنگره اشعار در قالب های کلاسیک، نو، ترانه، کودک و نوجوان، کوتاه، ربائی، دوبیتی و تک بیتی بررسی می شوند و برگزیدگان این بخش ها در مراسم اختتامیه در ۱۷ دی ماه سال جاری معرفی می شوند. وی همچنین از آغاز جشنواره پوشاک اقوام ایرانی با مشارکت فرهنگستان هنر، سازمان فنی و حرفه ای و معاونت امور هنری وزارت ارشاد از هفتم دی ماه سال جاری و با هدف معرفی پوشش اقوام ایرانی و مد و لباس آنها که ریشه ای تاریخی، ملی و دینی دارد، خبر داد.
سخنگوی وزارت ارشاد در ادامه به برگزاری دهمین دوره مسابقات جشنواره قرآنی «مدهامتان» از ۲۴ آذر و با پیام مراجع عظام تقلید در اصفهان اشاره کرد و گفت: این جشنواره تا ۲۷ آذر ادامه دارد و مرحله کشوری آن در بخش قرائت و حفظ قرآن و نیز ترتیل و اذان از ۱۸ تا ۳۰ دی ماه سال جاری برگزار می شود. نوشآبادی در ادامه از امضای تفاهمنامه بین ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور و سازمان فرهنگ و اعتبارات اسلامی برای اولین بار و به منظور همکاری مشترک در جهت انتقال تجربیات این ستاد به رایزنی های فرهنگی ایران در خارج از کشور و با محوریت مسجد خبر داد. وی در پاسخ به سوالی درباره برنامه وزارت ارشاد برای حل مشکلات حوزه چاپ و نشر در برنامه ششم توسعه تاکید کرد: رویکرد وزارت ارشاد در زمینه چاپ و نشر حمایت گرایانه و مشوقانه است.
استفاده از ظرفیت های جدید و فناوری های نوین برای رونق بخشیدن به صنعت چاپ و ساماندهی صنعت بسته بندی و توزیع، از مسائل مهم این حوزه است که ما باید از ظرفیت های داخلی در این خصوص استفاده کنیم و با جذب تسهیلات موجود در این زمینه بخش خصوصی را بیش از پیش درگیر این موضوع کنیم.
امیدواریم شهردار تهران به وعده خودش عمل کند سخنگوی وزارت ارشاد در پاسخ به سوال دیگری درباره نامه علی جنتی به محمدباقر قالیباف پیرامون موضوع مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ضمن یادآوری وعده شهردار تهران برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در مجموعه باغ کتاب در دیداری که ماه ها پیش با وزیر ارشاد داشته است، گفت: ما بر اساس قولی که شهردار تهران داده است، همچنان پیگیر این موضوع هستیم و آقای جنتی هم اخیرا نامهای را به ایشان نوشته که در آن این پرسش را مطرح کرده که آیا همچنان به آن وعده پایبند هستید یا نه و آیا امکان برگزاری نمایشگاه کتاب در مجموعه باغ کتاب وجود دارد یا خیر؟ نوشآبادی سپس اضافه کرد: تا این لحظه هنوز پاسخی رسمی از طرف شهردار تهران به نامه وزیر ارشاد داده نشده است البته گزینههای مختلفی در خصوص محل برگزاری نمایشگاه کتاب مطرح است که یکی از آنها باغ کتاب و دیگری شهر آفتاب و سومی مصلی تهران است. بنای ما در شرایط کنونی، به استفاده از مصلی است مگراینکه شهرداری تهران به وعده خود عمل کند و امکان برگزاری نمایشگاه کتاب در یکی از آن دو مکان میسر شود. سخنگوی وزارت ارشاد در مورد موضوع واگذاری جشنواره مد و لباس به اتاق اصناف خاطرنشان کرد: علیالاصول سیاست وزارت ارشاد، واگذاری امور قابل واگذاری به صنوف و بخش خصوصی است. در خصوص جشنواره مد و لباس هم اتاق اصناف وزارت بازرگانی، مرتبط ترین بخش با موضوع پوشاک است و آنها بیشترین ظرفیت و توانایی را در برگزاری این نمایشگاه دارند.
البته کارگروه مد و لباس حتما از ظرفیت اصناف دیگر برای برگزاری این نمایشگاه بهره گیری می کنند. شورایعالی امنیت ملی رئیس دولت اصلاحات را ممنوع التصویر نکرده است نوشآبادی، همچنین در پاسخ به سوالی درباره اعلام جرم دادستان کشور علیه مدیر مسئول روزنامه اطلاعات به جهت درج تصویر و اظهارات رئیس دولت اصلاحات در این روزنامه و نظر وزارت ارشاد در این خصوص اظهار داشت: در خصوص این موضوع وزارت ارشاد وظیفه دارد بر اساس قانون مطبوعات عمل کند؛ در تبصره دو ماده ۵ قانون مطبوعات تصریح شده است که مصوبات شورایعالی امنیت ملی برای مطبوعات، لازم الاجرا است و در صورت تخلف، دادگاه می تواند نشریه متخلف را موقتا تا ۲ ماه توقیف یا پرونده آن را خارج از نوبت رسیدگی کند. وی سپس گفت: ما مصوبه ای در شورایعالی امنیت ملی که به تایید مقام معظم رهبری رسیده باشد و یا ابلاغیه رسمی از طرف این شورا مبنی بر ممنوع التصویری رئیس دولت اصلاحات در رسانه ها نداریم.
بنابراین این اعلام جرم، نظر قضایی است و به ما به عنوان وزارت ارشاد مطابق قانون موظفیم که بر اساس قانون مطبوعات عمل کنیم و بر همین اساس هم عمل می کنیم. نوشآبادی اضافه کرد: قانون مطبوعات به دلیل جایگاه و حساسیت هایی که رسانه ها دارند، یک قانون مترقی است و در آنجا هم تصریح می کند که هیچ مقام دولتی یا غیردولتی حق ندارد در خصوص چاپ مطلبی، در صدد اعمال فشار به مطبوعات بر بیاید. در عین حال که ما مطبوعات را در انتشار مطالب آزاد میدانیم، اما این آزادی یک آزادی مسئولانه و با قید و شرط است و رسانهها باید به مبانی دینی، شرعی و اسلامی احترام بگذارند. البته در قانون مطبوعات، حدود مطبوعات به صراحت و روشنی مشخص شده است و نحوه رسیدگی به جرایم مطبوعاتی هم مشخص است.
سخنگوی وزارت ارشاد بار دیگر تاکید کرد: قانون مطبوعات چارچوب را برای رسیدگی به تخلفات نشان میدهد و لذا ما هم بر اساس قانون مطبوعات عمل میکنیم و در این مورد مشخص همانطور که گفتم ملاک ما تنها مصوبات شورایعالی امنیت ملی است که برای همه رسانه ها لازمالاجرا است، اما بار دیگر تاکید می کنم که در این خصوص مصوبهای وجود ندارد. استعفا در شورایعالی سینما چیزجدیدی نیست نوشآبادی در پاسخ به پرسشی درباره استعفای پی در پی اعضای شورای عالی سینما و مواضع وزارت ارشاد پیرامون این مساله، بیان کرد: ساختاری که برای این شورا تعریف شده، حضور رئیسجمهور به عنوان راس مجموعه به دلیل اهمیت حوزه سینما است. قانونگذار در این شورا پیشبینی کرده که ترکیب اعضا باید در بهترین و ارزشمندترین شکل خود چیده شود تا نظارت تاثیرگذاری بر مسائل سینمای کشور داشته باشد. وی افزود: موضوع استعفا اساساً چیز جدیدی نیست، اما به هر حال این کشور دارای نخبهها و افراد صاحبنظر زیادی است که میتوانند جای افراد استعفادهنده را پر کنند، البته ما به طور طبیعی از موضوع استعفا استقبال نمیکنیم ولی بعضی از افراد هستند که با بهانههای غیر جدی گهگاه از عضویت در شورا انصراف و استعفا میدهند و به هر ترتیب نمیتوان مانع این فضا شد اما من بر این عقیدهام آنهایی که دلشان برای سینما میتپد باید تحمل و تلاش کنند تا مشکلات حل شود.
گرچه من باز هم به این موضوع اشاره میکنم که افراد دیگری هستند که از وظیفه و تجربیات آنها میتوانیم استفاده کنیم. به هر ترتیب شورای عالی سینما آنقدر جایگاه ارزشمندی دارد که رئیسجمهور به عنوان رئیس این شورا فعالیت میکند. از من انتظار پاسخگویی به جزییات را نداشته باشید وی در واکنش به انتقاد خبرنگاری از آنچه پاسخهای کلی او و مطرح نشدن مصادیق در جوابهایش عنوان کرد، توضیح داد: بنده سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستم که وظیفهام فقط تبیین و تبلیغ سیاستها و مواضع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. بنده در این جلسات فقط برنامهها و سیاستهای کلی را مطرح میکنم و پرداختن به جزئیات، وظیفه من نیست. اصولاً هم قرار نیست درباره تمامی جزئیات و حوادث مربوط به زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پاسخگو باشم.
پس از من انتظار نداشته باشید که اطلاعات جزئی را پیرامون حوزهها به شما اطلاعرسانی کنم. بنابراین اگر کسی از شورای عالی سینما استعفا داده باید از فرد مستعفی بپرسید که دلیل ماجرا چه بوده است. سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سئوالی مبنی بر تاریخ اتمام بازسازی مجموعه تئاتر شهر، گفت: بخش اعظم بازسازی مجموعه تئاتر شهر در فرآیند جدید خود انجام شده و ما تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا مراحل تکمیلی بازسازی نیز انجام شود تا از این پس شاهد استفاده حداکثری از ظرفیت سالنها باشیم. نوشآبادی به روند برگزاری جشنواره فیلم فجر نیز اشاره کرد و توضیح داد: تاکنون ۲۶۱ فیلم به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که این فیلمها هماکنون توسط هیات انتخاب در حال بررسی است و به نظر میآید با توجه به حجم کیفی و کمی کار، هیات داوران کار سخت و دشواری را پیشرو دارند. تاکنون ۷۷ فیلم در بخش سودای سیمرغ، ۳۱ اثر در بخش نگاه نو یا فیلم اولیها، ۶۸ اثر در بخش هنر و تجربه و ۸۵ فیلم مستند به جشنواره ارسال شده است.
اسامی هیات انتخاب فیلمهای جشنواره فیلم فجر محرمانه نیست سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این سئوال که آیا محرمانه بودن اسامی هیات انتخاب جشنواره مشکلی را ایجاد نخواهد کرد؟ گفت: اینکه هنوز اسامی هیات انتخاب فیلمهای جشنواره اعلام نشده به معنای محرمانه بودن آن نیست. شاید یکی از دلایل اعلام نکردن اسامی، جلوگیری از شائبه لابیها باشد. قطعاً آنچه که برای هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر وجود دارد، این است که اسامی آنها به طور حتم مخفی نخواهد ماند و احتمالاً در روزهای آینده اسامی این افراد منتشر خواهد شد. به هر ترتیب هر چه ما به زمان جشنوارهها نزدیکتر میشویم، حساسیتها هم بیشتر میشود. معاون پارلمانی و حقوقی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرامون تبلیغ آثار فرهنگی و هنری داخلی در شبکههای ماهوارهای خارج از کشور گفت: هر موسسه فرهنگی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که با شبکههای ماهوارهای خارج از کشور برای تبلیغ آثار خود همکاری داشته باشد، متخلف محسوب میشود و بر اساس مصوباتی که ما پیرامون این موضوع داریم، با موسسه یا افراد خاطی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. هنرمندان باید مراقب باشند که ارائه آگهی و پخش فیلمهایشان در شبکههای ماهوارهای تخلف محسوب میشود و کسانی که بخواهند در رابطه با این موضوع اقداماتی انجام دهند، قطعاً با آنها برخورد قانونی خواهد شد.
معرفی مدیرکل دفتر موسیقی در هفته آینده نوشآبادی درباره تاریخ انتخاب مدیر دفتر موسیقی وزارت ارشاد هم گفت: همانطور که قبلاً هم اشاره شده بود، مدت حضور قانونی سرپرست دفتر موسیقی سپری شده و قطعاً هفته آینده مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی خواهد شد. وی در بخش دیگری از این نشست خبری به فعالیتهای صندوق اعتباری هنر اشاره کرد و توضیح داد: تا هفته گذشته ۳۷ هزار و ۶۵۰ نفر عضو صندوق اعتباری هنر تحت حمایت بودند که از این تعداد دو هزار و ۱۴۷ نفر مشمول بیمه تامین اجتماعی و ۱۲ هزار و ۳۰۰ نفر مشمول بیمه تکمیلی شدهاند. به طور کلی ما تا پایان سال ۵۰ هزار نفر را تحت پوشش فعالیتهای صندوق قرار دادیم که به اعتقاد من کار بسیار بزرگی است و امیدوارم در ماههای آینده نیز شاهد فعالیتها و کارهای بیشتری از صندوق اعتباری هنر برای هنرمندان باشیم. سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر سیاستهای وزارت ارشاد در قبال تمایل ورود کمپانی فاکس قرن بیستم به بازار سینمایی ایران گفت: من در جریان جزئیات ماجرا نیستم اما باید بگویم به طور کلی وزارت ارشاد از چنین فضایی استقبال میکند، چرا که تقویت مناسبات فرهنگی یکی از محورهای توسعه روابط خارجی است و اکنون بسیار خوشحالم که آنها نیز فهمیدهاند که ایران در عرصه فرهنگ و هنر بدیلی ندارد. نوشآبادی درباره عرضه فیلمهای موجود در شبکه نمایش خانگی و استفاده آنها در شبکههای خارجی، گفت: این تخلف محض است و هنرمندان و صاحبان اثر میتوانند به لحاظ حقوقی، پیگیر ماجرا باشند، زیرا ما عضو کپیرایت هستیم و میتوانیم با استفاده از قوانین مندرج سازمان جهانی که پیرامون موضوع کپیرایت وجود دارد از حقوقمان استفاده و دفاع کنیم.
در «شهرزاد» به مردم کرمان توهین نشده است معاون پارلمانی و حقوقی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ابهامات و حاشیههای پیشآمده پیرامون مجموعه «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی، توضیح داد: طی روزهای اخیر خبرها و حاشیههایی مبنی بر توهین این سریال به مردم شریف استان کرمان منتشر شده که موجب پدید آمدن شائبههایی نیز شده است. به هر حال آنهایی که در جریان این سریال هستند، میدانند که در این سریال توهینی به مردم شریف کرمان نشده است و به اعتقاد من سریال «شهرزاد» یکی از پرمخاطبترین و باکیفیتترین سریالهایی است که در شبکه نمایش خانگی توزیع شده است. البته در بعضی از نقدهایی هم که مطرح شده، کارگردان پاسخ داده که منتقدان عجله نکنند زیرا در قسمتهای آینده این سریال شاهد تعریف و تمجیدهایی از مردم دوستداشتنی کرمان خواهیم بود که شائبه توهین را به طور کامل از بین خواهد برد. وی افزود: آنچه موجب شائبه توهین شده به هیچ عنوان عمدی نبوده بلکه بیان یک موضوع در یک زمان تاریخی توسط یکی از شخصیتها بوده که من معتقدم سازندگان سریال به هیچ عنوان قصدی برای توهین نداشتهاند.
بنابراین اگر مردم شریف کرمان صبر کنند، خواهند دید که در قسمتهای آینده نیز از آنها تجلیل نیز به عمل خواهد آمد. نوشآبادی درباره رعایت چارچوبهای مربوط به حجاب و شائبههای ایجاد شده پیرامون این موضوع در سریال «شهرزاد» نیز گفت: به اعتقاد من چارچوبهای حجاب در سریال «شهرزاد» رعایت شده است. اتفاقاً در مجوزی هم که برای پخش این سریال به صاحبان اثر ارائه شده، تاکید بر رعایت شئونات دینی و حجاب به عوامل سازنده این مجموعه اعلام شد؛ ضمن اینکه بهتر است دنبال حداکثرها در فیلمها نباشیم، چون دنیای هنر جایی نیست که همه این اندیشههای ارزشمند را بتوانیم در قالب یک فیلم بگذاریم. مطمئن باشید کارگردان سریال «شهرزاد» آگاه به مسائل شرعی است و هنرمندان مجموعه نیز خوب میدانند که باید حداقلها را در مسائل شرعی رعایت کنند گرچه مطلوب ما همان حداکثرهاست، اما همین که بتوانیم حداقلها را رعایت کنیم، خود میتواند هدایتکننده خوبی برای تحقق آرمانهای حداکثری ما باشد.
استقبال از تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرائم حوزه کتاب سخنگوی وزارت ارشاد در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد پیشنهاد تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات حوزه کتاب و تکثیر و توزیع غیرقانونی آثار نویسندگان در بازار از سوی معاون امور فرهنگی این وزارتخانه، ضمن مهم ارزیابی کردن این پیشنهاد، گفت: کتاب ارزشمندترین و پایدارترین محصول فرهنگی است و تعرض به آن، به هر شکل و بدون اجازه صاحب اثر، تخلف و جرم است و کسی حق ندارد آثار نویسندگان را به صورت غیرقانونی تکثیر و توزیع کند. وی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتقاد دارد ناشران و کتابفروشان، پرچمداران سربازان فرهنگ این کشور هستند و حمایت از حقوق مادی و معنوی آنها از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. سخنگوی دستگاه فرهنگی کشور با بیان اینکه پیشنهاد مذکور پیرو تشکیل شعب ویژه رسیدگی به تخلفات مربوط به بعضی از نهادها و صنوف از جمله دادسرای رسانه ارائه شده است، گفت: البته موضوع این پیشنهاد به سال ۹۲ و بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه کتاب تهران برمیگردد که در دیدار اعضای هیات مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با ایشان، آنها درخواست تشکیل دادگاه کتاب را مطرح کردند که با حضور هیات منصفه، جرایم مربوط به این حوزه مورد رسیدگی قرار گیرد؛ ضمن آنکه جایگاه و اعتبار پدیدآورندگان کتاب هم حفظ شود.
نوشآبادی سپس با اشاره به اظهارات اخیر معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد در خصوص رایزنی با قوه قضاییه برای تاسیس شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات حوزه کتاب، تاکید کرد: لازم است که قوه قضاییه با بکارگیری قضات آموزش دیده در حوزه فرهنگ و برخورد متناسب با جایگاه اهل قلم و با عنایت به اهمیت مساله کتاب در جامعه، شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات کتاب را تشکیل دهد. وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر در خصوص سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به روسیه و احتمال ابلاغ پیامی از طرف رئیسجمهور به همتای روس خود در ارتباط با مسائل منطقه، به ذکر این جمله بسنده کرد: سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به روسیه روز گذشته انجام شد و تا این لحظه خبر خاصی از این سفر به اطلاع ما نرسیده است.
ارسال نظر