۲۶۷۷۹۳
۱ نظر
۵۰۲۱
۱ نظر
۵۰۲۱
پ

مطالبات معلمان بازنشسته پرداخت می‌شود

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پرداخت نشدن مطالبات بازنشستگان این وزارتخانه، وعده داد که مطالبات آن دسته از بازنشستگانی که از نیمه دوم سال گذشته تاکنون تنها ۲۰ درصد از پاداش خود را دریافت کرده‌اند، بزودی پرداخت شود.

خبرگزاری ایسنا: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پرداخت نشدن مطالبات بازنشستگان این وزارتخانه، وعده داد که مطالبات آن دسته از بازنشستگانی که از نیمه دوم سال گذشته تاکنون تنها ۲۰ درصد از پاداش خود را دریافت کرده‌اند، بزودی پرداخت شود.

علی‌اصغر فانی در جمع معلمان شهرستان‌های شاهرود، میامی و دامغان در دانشگاه شاهرود، با اعلام این خبر اظهار کرد: از اختلاف فاحش در دریافتی بازنشستگان قبل و بعد از سال ۸۶ آگاهم و از همین‌رو همه تلاش خود را برای رفع این مهم به‌کار می‌گیرم.

وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه "از تفاوت دریافتی حقوق و مزایای بازنشستگان آموزش و پرورش اطلاع دارم"، گفت: با بازنشسته شدن، پرونده‌ معلمان و فرهنگیان از آموزش و پرورش به کانون بازنشستگان کشوری می‌رود اما با این حال پیگیر حقوق و مزایای معلمان بازنشسته‌ هستیم تا بتوانیم دریافتی آنها را تا حد امکان افزایش دهیم.

وی ادامه داد: این موضوع را در همه جلسات و از جمله در حاشیه جلسات دولت یا نشست‌هایی که با مسئول سازمان مدیریت داشته‌ام مطرح می‌کنم تا روند پرداخت این مطالبات بزودی انجام شود.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه از تنظیم سند تحول در نظام آموزشی کشور خبر داد و گفت: این سند که بزودی آماده اجرا می‌شود، در سال ۹۱ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و از ابتدای سال آینده برای مدت چهار سال اجرایی می‌شود.

فانی اضافه کرد: سند تحول آموزش کشور پس از ۱۰ سال تحقیق و بررسی و پس از تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی، در برنامه ششم توسعه کشور گنجانده شده است که اجرای آن تا سال ۱۳۹۹ یعنی سال پایان برنامه ششم توسعه ادامه خواهد داشت.

وی چشم‌انداز اجرای این سند را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: اگر این سند به تصویب هیأت دولت و مجلس شورای اسلامی برسد، در گام اول برای یک دوره چهارساله اجرایی می‌شود.

فانی همچنین به تشریح سند تحول در نظام آموزش کشور پرداخت و گفت: معلمان، برنامه درسی، منابع مالی، تجهیزات و فضاهای آموزشی و همچنین نظام تعلیم و تربیت مبتنی بر پژوهش، ارکان اساسی گنجانده شده در سند تحول نظام آموزشی کشور هستند. وجود این شش رکن برای توسعه نظام آموزشی کشور ضروری است. مدیریت یکی از ارکان مهم تعلیم و تعلم است و باید از سطوح آموزشگاهی، منطقه‌ای، شهرستانی، استانی و کشوری به صورت لایه به لایه و با برنامه‌ریزی پیگیری شود.

فانی، دومین رکن از میان ارکان شش‌گانه سند نظام تحول آموزش را «معلمان» معرفی کرد و گفت: اگر پنج رکن دیگر در نظام آموزشی کشور، کمبودی داشته باشند، بی‌تردید در نظام آموزشی کشور خلل وارد خواهد شد ولی اصل این سیستم از بین نمی‌رود اما اگر معلمان به مثابه رکن اساسی نظام تحول در آموزش و پرورش، نباشند، مجموعه آموزش کشور با چالش جدی روبرو خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه "در حال حاضر حدود یک میلیون معلم در آموزش و پرورش فعالیت دارند"، خاطرنشان کرد: همچنین در حال حاضر ۷۰۰ هزار معلم بازنشسته در کشور وجود دارد.

وی از منابع مالی و آموزشی نیز به عنوان یکی دیگر از ارکان آموزش و پرورش یاد کرد و گفت: بدون این منابع نمی‌توان اقدامات مفیدی انجام داد. فضاهای آموزشی نیز پنجمین رکن سند تحول آموزش کشور است. این فضاها شامل مدارس، خانه‌های معلم، اردوگاه‌ها و کانون‌های فرهنگی آموزشی می‌شود.

فانی به بخشنامه تدریس شش ساعت در هفته مدیران و معاونان مدارس اشاره کرد و آن را دارای دو حُسن بزرگ دانست و در دفاع از این بخشنامه افزود: دو حسن بزرگ در تدریس معاونان و مدیران وجود دارد که حتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز بوده است و آن هم تقویت نظام آموزشی کشور با توجه به کمبود نیروی انسانی است و دیگری این است که مدیران و معاونان، تدریس را برای خود تکرار می‌کنند تا نحوه آن را فراموش نکنند.

وی در ادامه، با اشاره به موضوع استخدام فرزندان معلمان گفت: در آخرین استخدام وزارتخانه که در شهریور سال قبل انجام شد، استخدام فرزندان کارکنان و معلمان در اولویت استخدام بود اما باید همراه با دیگران، در آزمون استخدامی نیز شرکت کنند.

وزیر آموزش و پرورش درباره ادامه تحصیل کارکنان نیز اظهار کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بخشنامه حق تحصیل را تنها در یک مقطع درسی برای کارکنان دولت صادر کرده است اما با تلاش‌های فراوان، این مهم درباره کارکنان آموزش و پرورش به واسطه اهمیت به‌روز بودن دانش معلمان، استثنا شد و معلمان در این مورد مشکلی ندارند.

فانی در پاسخ به مطالبه معلمان شاهرودی درباره ساخت پردیس ویژه معلمان این شهرستان نیز تاکید کرد: باید در این باره مطالعات و تحقیقات کارشناسی انجام دهم. اگر شاهرود به لحاظ تعداد دانشجو پتانسیل ایجاد پردیس دانشگاهی تربیت معلم را داشته باشد، قطعاً این کار انجام خواهد شد اما تا آن موقع، می‌توان از دانشگاه تربیت معلم سمنان بهره گرفت.

وی به ضرورت مقاوم‌سازی مدارس فرسوده نیز اشاره کرد و در این راستا، خواستار کمک شورای آموزش و پرورش شهرستان‌ها شد و گفت: به هر میزان که این شورا در شهرستان‌ها برای پروژه‌های بافت فرسوده مدارس اعتبار هزینه کند، آموزش و پرورش نیز به همان میزان سهم خود را از اعتبارات ملی به این پروژه‌ها اختصاص می‌دهد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دهلراني

    خدا از دهنش بشنوه...اين 14 ماه هست که بازنشست شدم..ولي يک ريال نگرفتم...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج