۲۶۴۲۰۲
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

تلاش برای حذف «آل محمد» از صلوات

در تازه‌ترین فتوای تفرقه‌انگیز یکی از علمای کینه‌توز وهابی عربستان، از اهل سنت خواسته شده در ذکر صلوات بر پیامبر اکرم(ص) «آل محمد» را از عبارت کامل صلوات حذف کنند.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشته است: در تازه‌ترین فتوای تفرقه‌انگیز یکی از علمای کینه‌توز وهابی عربستان، از اهل سنت خواسته شده در ذکر صلوات بر پیامبر اکرم(ص) «آل محمد» را از عبارت کامل صلوات حذف کنند.
شیخ صالح الفوزان در توجیه فتوای خود گفت: گفتن «اللهم صل علی محمد و آل محمد» کافی نیست. یا باید در ذکر صلوات بر پیامبر، نام صحابه به دنبال نام اهل‌بیت پیامبر بیاید یا اینکه صلوات را تنها بر پیامبر فرستاد مانند «صلی‌الله علیه و سلم» و این کافی است، زیرا صلوات بر پیامبر و آل او، شعار شیعیان است و جایز نیست ما سنت شیعیان را احیا و از آنها تقلید کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج