تصاویر دیده نشده از «معمای شاه»
پخش سریال تلویزیونی «معمای شاه» جدیدترین محصول تلویزیون با موضوع «تاریخ معاصر» از جمعه پانزدهم آبان ماه از شبکه یک سیما آغاز خواهد شد.این سریال تلویزیونی در ۸۰ قسمت شصتدقیقهای به کارگردانی «محمدرضا ورزی» و تهیهکنندگی «علی لدنی» تولیدشده است.
مراحل تحقیق و پژوهش این سریال تاریخی از اواخر سال ۱۳۸۹ زیر نظر «دکتر موسی حقانی» بهعنوان مشاور پژوهشی و تاریخی آغاز گردید. سریال از دیماه ۱۳۹۱ مقابل دوربین «فرشاد خالقی» رفته و تصویربرداری آن همچنان ادامه دارد. کاخ سعد آباد، کاخ نیاوران، دکورهای اختصاصی ساختهشده در شهرک غزالی، کاخموزه گلستان، موزه عبرت، بناهای تاریخی شهر تهران و... برخی از لوکیشن های این سریال است.
معمای شاه با همراهی بیش از ۵۶۰ نفر از عوامل سینما، تئاتر و تلویزیون در مسئولیتهای پشتصحنه تولیدشده و ۱۶۰ بازیگر اصلی در کنار ۲۵۴ بازیگر نقش فرعی تاکنون در آن حضورداشتهاند که با توجه به ادامه تصویربرداری سریال، در مراحل بعدی هنرمندان بیشتری به این ترکیب اضافه خواهند شد.
وقایع و رویدادهای این سریال در فاصله سالهای ۱۳۱۷ تا ۱۳۵۷ رخ میدهد. سریال با ازدواج محمدرضا پهلوی و فوزیه و بازگشت آنها به ایران آغاز و با مرگ محمدرضا در قاهره به پایان میرسد. در حدفاصل این مقطع زمانی چهلساله، رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه ایران نیز به تصویر کشیده میشود.
در این سریال تلویزیونی «حسین نورعلی» در نقش جوانی محمدرضاشاه و «امیرمهدی کیا» در نقش میانسالی این شخصیت حضور یافته است. بازیگران مختلفی در نقش شخصیتهای تاریخی در این سریال مقابل دوربین رفتهاند که به کمک گریم خلاقانه «شهرام خلج» طراح چهرهپردازی، به تصاویر تاریخی نزدیک شدهاند. برخی از این بازیگران را مرور میکنیم:
نظر کاربران
و این معما همچنان ادامه دارد ....
قسمت اولش که اصلا جالب نبود.اون همه گفتن اثر درجه ی الف همین بود سرزمین کهن کجا این کجا به نظر من از کلاه پهلوی هم ضعیف تر بود.خدا کنه قسمت های بعدیش بهتر شه.
پاسخ ها
کاملا موافقم. مثل کارهای قبلی آقای ورزی شدیدا ضعیف هست و دیالوگها و نوع بازیها به شدت روی اعصابه
سلام
کاری با موضوع و اصلش ندارم
ولی همه بازیگرا رو دقت کردین چقدر خوشتیپ شدن
چه اشکالی داشت همیشه همینطوری باشن
مگر تمیزو شیک بودن و آراستگی در اسلام خوب نیست؟
گريم شخصيت ها بسيار عالي است
متاسفانه مثل کارای قبلی آقای ورزی به شدت ضعیف هست. شخصیت پردازی مثل کتابهای دوران دبستان دهه 60 انجام شده و کاملا مشخصه که کارگردان و نویسندگان نسبت به مناسبات اجتماعی و کاراکترهای زمان فیلم، به شدت بی اطلاع هستند. تقلید در اثر هم که زیاد دیده میشه مخصوصا دوره گردها و گداها که تیپ و دیالگشون از سکانس ورود بیژن و خانوادش از در چشم باد گرفته شده. واقعا چه اصراری هست به این پروژه عظیم بی کیفیت. اونچه ما رو از جامعه ای مثل امریکا متمایز میکنه همین گرفتاری در بند گذشته هستش و اصرار به تکرار مطالب به همون شکلی که دیگران گفتن یا ساختن. هیچ نگاهی به آینده نیست متاسفانه
منم کارهای آقای ورزی رو نمیپسندم.خیلی سطحی هستند.
میشه خیلی باارزش تر و نفیس تر باشن.
مثلا تبریز در مه بسیار سطحی و ضعیف بود.البته ناگفته نماند که پروژه های خیلی عظیم و سنگینی هستند ولی آدم انتظار داره با این همه زحمتی که کشیده میشه کار پخته تر باشه.
گریم حسین نورعلی واقعیه از نظر بازی عالیه بهشون تبریک میگم موفق باشید آقای نورعلی عزیز ولی آرام جعفری وحسام نواب صفوی اصلا شبیه شخصیتها ندارند
گریم سعیدداخ درنقش دکترشریعتی عالیه ایشون هنرمندخوبی هستندموفق باشید آقای داخ عزیزم شما حرف ندارید