متوسط درآمد - هزینه ایرانیان
تازهترین گزارش مرکز آمار ازمتوسط درآمد-هزینه ایرانیان درسال ۹۳نشان میدهد متوسط هزینه ماهانه یک خانوار شهری حدود یک میلیون و ۹۵۷هزار تومان و متوسط درآمد ماهانه حدود ۲میلیون و ۱۰هزار تومان بوده است.
گزارش مرکز آمار ایران از برآورد متوسط هزینi و درآمد یک خانوار شهری و یک خانوار روستایی در سطح کشور و استانها نشان میدهد متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار شهری ۲۳۴ میلیون و ۸۶۵ هزار ریال بوده است که نسبت به رقم مشابه در سال قبل ۱۴ درصد افزایش نشان می دهد.
از کل هزینه سالانه خانوار شهری ۵۸ میلیون و ۱۲۶ هزار ریال با سهم ۲۴.۷ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۱۷۶ میلیون و ۷۳۹ هزار ریال با سهم ۷۵.۳ درصد مربوط به هزینه های غیر خوراکی بوده است. در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۱.۶ درصد مربوط به هزینه گوشت و در بین هزینه های غیر خوراکی بیشترین سهم با ۴۴.۴ درصد مربوط به مسکن بوده است.
همچنین متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار شهری ۲۴۱ میلیون و ۳۱۸ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل، ۱۸ درصد افزایش داشته است. بر این اساس در سال ۱۳۹۳ رشد متوسط درآمد سالانه خانوارهای شهری در مقایسه با رشد هزینه کل سالانه آنها ۴ درصد بیشتر رشد داشته است.
منابع تامین درآمد خانوارهای شهری نشان می دهد که ۳۲.۳ درصد درآمد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۱۶.۳ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و ۵۱.۴ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.
در همین حال، متوسط کل هزینه خالص سالانه یک خانوار روستایی ۱۳۸ میلیون و ۵۲۸ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل ۶.۹ درصد افزایش نشان می دهد. از کل هزینه سالانه خانوار روستایی ۵۷ میلیون و ۳۳ هزار ریال با سهم ۴۱.۲ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۸۱ میلیون و ۴۹۵ هزار ریال با سهم ۵۸.۸ درصد مربوط به هزینه های غیر خوراکی بوده است.
در بین هزینه های خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۵.۱ درصد مربوط به هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآورده های آن و در بین هزینه های غیر خوراکی، بیشترین سهم با ۲۹ درصد مربوط به مسکن بوده است.
گزارش مرکز آمار ایران نشان می دهد متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار روستایی ۱۳۹ میلیون و ۵۱ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل، ۱۴.۸ درصد افزایش داشته است. بر این اساس در سال ۱۳۹۳ رشد متوسط درآمد سالانه خانوارهای روستایی در مقایسه با رشد هزینه کل سالانه آنها ۷.۹ درصد بیشتر رشد داشته است.
منابع تامین درآمد خانوارهای روستایی نشان می دهد که ۲۹.۶ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۳۰.۷ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و ۳۹.۷ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.
در سال ۱۳۹۳ تعداد خانوارهای آمارگیری شده در این طرح ۱۸۸۸۵ خانوار نمونه در نقاط شهری و ۱۹۳۹۰ خانوار نمونه در نقاط روستایی کشور است.
نظر کاربران
بعد حقوق کارگر 800 هزارتومن هستش واقعا خجالت بکشید
دروغ که کنتور نداره. حتما همینطوره
ما8نفریم وفقط 2تومن درامدداریم به اضافه یارانه من حالیم نیست این آمارچی میگه .....
همش دروغه
آقا چرا مزخرف میگین
زیر بار این همه تورم کمر مردم داره میشکنه این آرا رو کی داده مردم هیچ چی ندارن بخورن اجاره یه خونه معمولی 10000000در شهرستان ها تومنه چی میگین شما
خجالت بکشید
آقای روحانی چرا می خوای نشون بدی کشور گل و بلبله در دوران روحانی مچکریم
یه سر به خانواده جامعه بزنین.یا منبع اطلاعاتی بهتری راانتخاب کنید برای آمار
همش دروغه زیادش یه تومن باشه باید بره جای وام -اب -برق-دارو.و.... واقعا برای این امار گیرا متاسفم بعضی ها کار گرا نمیرسن قرض میکنند این امار دروغه
دروغه دروغه دروغ
زندگی خیلی سخت شده
1.500 درامد خانواده 4 نفره
فقط دلمون خوشه شب گشنه نمیخوابیم
نه سفر میریم نه اجاره میدیم نه شهریه دانشگاه میدیم نه لباس میخریم نه مهمونی میگیریم نه مهمونی میریم باز 3.4 روز اخر به پتو پت میوفتیم
تو یه ماه هم شاید یه هفتش میوه تو خونمون باشه
درامد خانوارهای ایرانی در ماه خیلی بیشتر از این هاست
پاسخ ها
خخخخخخخخ
آقا جون من کارمند اداره دولتي هستم دانشجوي ترم آخر کارشناسي ارشد و ده سال سابقه کار ولي حقوق ماهيانه ام فقط يک ميليون و صد هزار تومن است بخدا راست ميگم .همسر و دو فرزند دانش آموز هم دارم . و الله حقوقم کفاف يک ماه خرج زندگي رو نميکنه هميشه شرمنده زن و بچه هام ميشم . حتي در دادن پول تو جيبي بچه هام موندم . ما مردم ديگه خسته شديم . خواهشا اگر دردمون رو دوا نميکنيد نمک رو زخممون نپاشيد . خدايا تو شاهد باش .