۲۶۰۹۸۷
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

عقده گشایی با چاشنی اعتراض به لاریجانی

یکی ازنمایندگان منتسب به جبهه پایداری که هنوز از انتخابش به عنوان عضو ناظر مجلس بر هیات نظارت بر مطبوعات ناراحت به نظر می رسید، در غیاب علی لاریجانی او را متهم کرد که انتخابات مربوطه را به تعویق انداخته است تا او و یکی دیگر از نمایندگان هم طیفی اش انتخاب نشوند.

خبرآنلاین: یکی ازنمایندگان منتسب به جبهه پایداری که هنوز از انتخابش به عنوان عضو ناظر مجلس بر هیات نظارت بر مطبوعات ناراحت به نظر می رسید، در غیاب علی لاریجانی او را متهم کرد که انتخابات مربوطه را به تعویق انداخته است تا او و یکی دیگر از نمایندگان هم طیفی اش انتخاب نشوند.

این نمایند دلواپس در جلسه علنی امروز مجلس درحالی که علی لاریجانی صحن مجلس را ترک کرده بود و محمد حسن ابوترابی فرد، ریاست مجلس را برعهده داشت، در تذکری با استناد به بند یک ماده ۲۱۸ آیین نامه داخلی مجلس گفت: برای انتخاب کمیسیون‌های تخصصی و یا مجلس، کمیسیون ذی‌ربط موظف است تعداد دو برابر مورد نیاز از نمایندگان داوطلب واجد شرایط را معرفی کند اما امروز برای انتخاب عضو ناظر مجلس در شورای راهبردی دادرسی الکترونیکی تعداد کاندیداها ۲ نفر بود.

وی مدعی شد که چند ماه پیش در زمان انتخاب عضو ناظر مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات، کمیسیون فرهنگی دو نفر را به صحن مجلس معرفی کرد که یکی او و دیگری نبویان بوده است؛‌ اما در آن زمان رئیس مجلس حدود ۲ ماه انتخابات را به تأخیر انداخت و گفت: برداشت ما از آیین‌نامه این است که باید بیش از ۲ نفر نامزد باشند و باید کمیسیون فرهنگی یک نفر دیگر را معرفی کند.

وی افزود: آیا نظر هیات رئیسه از آیین‌نامه تغییر کرده است؟ ما تغییر کرده‌ایم یا مجلس عوض شده است؟ چه اتفاقی رخ داده‌است؟ چگونه است در آن دوران که قرار بود یک نفر به عنوان ناظر در هیأت نظارت بر مطبوعات باشد ، اجازه برگزاری انتخابات را ندادند و ۲ ماه این موضوع به تأخیر افتاد تا کمیسیون فرهنگی شخص دیگری را معرفی کرد ولی امروز در حالی که یک نفر عضو ناظر مطرح است و فقط ۲ نفر معرفی شدند انتخابات برگزار می‌شود؟ البته من اشکال موضوع را می‌دانم اما تنها جهت ثبت در تاریخ می گویم.

ابوترابی‌فرد نیز در پاسخ به این تذکر خاطرنشان کرد: آنچه که انجام گرفته مطابق آیین نامه داخلی مجلس بوده‌ است. ما يک نماينده ناظر نياز داريم و نامزدهاي اين پست دو برابر مورد نیاز هستند. اين نامزدها نیز بايد از میان اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی باشد و کمیسیون‌های دیگر نیز می‌توانستند مشارکت داشته باشند.

وی افزود: در آن موردی که شما می گویید احتمال دارد انتخابات وقتی برگزار شده‌است که به کمیسیون‌های دیگر اطلاع رسانی نشده بوده است. تا هر یک از نمایندگان از هر کمیسیونی بتوانند کاندیدا شوند. بنابراین باید مهلتی برای کاندیداتوری افراد تعیین کرد.

گفتنی است؛ در انتخاب عضو ناظر مجلس درهیات نظارت بر مطبوعات، اعتراض نمایندگان باعث شده بود که انتخابات در موعد دیگری برگزار شود تا همه نمایندگان بتوانند در آن شرکت کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج