۲۵۹۷۴۲
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

فعالیت غیرمجاز ۲۰ هزار آرایشگاه زنانه

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با بیان اینکه تنها یک هزار آرایشگاه زنانه در سطح استان دارای مجوز فعالیت هستند گفت: حدود ۲۰ هزار واحد آرایشگاه زنانه بدون داشتن مجوز قانونی و به صورت غیرمجاز در مناطق مختلف این استان فعالیت می کنند.

خبرگزاری ایرنا: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با بیان اینکه تنها یک هزار آرایشگاه زنانه در سطح استان دارای مجوز فعالیت هستند گفت: حدود ۲۰ هزار واحد آرایشگاه زنانه بدون داشتن مجوز قانونی و به صورت غیرمجاز در مناطق مختلف این استان فعالیت می کنند.

محمد محمدی روز چهارشنبه در دومین نشست کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات استان تهران که در محل استانداری برگزار شد با اشاره به تخلفات روی داده در آرایشگاه های زنانه استان افزود: رعایت نکردن نرخ و تعرفه های قانونی و همچنین انجام فعالیت های مرتبط با مسایل درمانی در کنار بروز انحرافات اخلاقی از جمله مهمترین تخلفات این واحدهای غیرمجاز است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به فعالیت گشت های مشترک نظارتی دستگاه های اجرایی در سطح استان اظهار کرد: نمایندگان و بازرسانی از سازمان صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، بهداشت و درمان و شهرداری به منظور برخورد سریع و قاطع با متخلفان در گشت های نظارتی مشترک حضور دارند.

وی به شیوه های برخورد با متخلفان اشاره کرد و گفت: در برخی موارد با تشخیص بازرسان در محل، حکم توسط قاضی صادر می شود و اگر قابل اعتراض نباشد همان جا اجرا و در برخی موارد نیز که نیاز به ارزیابی بیشتر است پرونده به شورای تعزیرات ارجاع داده می شود.

محمدی با بیان اینکه انتظار مردم از دستگاه های نظارتی این است که کالاهای با کیفیت و قیمت مناسب در دسترس آنها باشد تصریح کرد: گشت های مشترک تعزیرات حکومتی با هدف ایجاد بازدارندگی از وقوع تخلفات صنفی در پنج نقطه شهر تهران مستقر شده اند.

وی تعزیرات حکومتی را مرجع رسیدگی به تخلفات دانست و افزود: تعزیرات مرجع بازرسی نیست اما به منظور همراهی با سایر دستگاه ها، قضات سازمان تعزیرات حکومتی در گشت های مشترک نظارتی حضور دارند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: ما به دنبال پرونده سازی نیستیم بلکه محور فعالیت های این سازمان، فرهنگ سازی است.

محمدی با اشاره به محدودیت های مادی و نیروی انسانی تعزیرات حکومتی استان تهران، گفت: برای تامین نیازها و انتظارات مردم باید نسبت به تقویت گشت های نظارتی اقدام کنیم.

وی با اشاره به اینکه براساس قانون نظام صنفی، وظیفه نظارت، بازرسی و آموزش اصناف برعهده اتحادیه ها گذاشته شده تاکید کرد: اگر اتحادیه ها وظایف خود را به درستی انجام دهند بسیاری از مشکلات و تخلفات این حوزه رفع می شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران به برخی تخلفات فراگیر و گسترده که با اقدامات نظارتی عادی قابل رفع نیستند اشاره کرد و گفت:در بحث مواد پروتئینی و میوه ها مشکلات و تخلفات زیادی انجام می شود.

وی گفت: متاسفانه در بسیاری از موارد میوه ها را با مواد شیمیایی رنگ می کنند و به قیمت بیشتری به مردم می فروشند در حالی که براساس قانون برنامه پنجم توسعه و آیین نامه اجرایی قانون حفظ نباتات، دولت باید از فروش هرمحصولی که به سم آغشته است یا در تولید آن سم به کار رفته جلوگیری کند.

محمدی به معضل سفره خانه های سنتی نیز اشاره و اظهار کرد: قلیان در گذشته وسیله ای درمانی برای بیماران جذامی بوده اما اکنون برای مصرف دخانی از آن استفاده می شود.

وی از مشاهده کراک، گراس و سایر مواد توهم زا در تنباکوهای معسل(دارای عسل) خبر داد و گفت: این مواد علاوه بر ایجاد وابستگی برای مصرف کننده، حالت غیرطبیعی در فرد ایجاد می کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران درادامه به وضعیت نابسامان میدان میوه و تره بار پایتخت اشاره کرد و گفت: نیمی از صنوف این بازار مجوز ندارند و حتی حاضر به گرفتن کارت بهداشت برای پرسنل خود نیز نیستند.

محمدی تاکید کرد: وظیفه اصلی اتحادیه ها، برخورد با اصناف متخلفت و تخلفات صنفی است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج