پژو منتظر روحانی است
شرکت پژو برای هموار شدن راه ورود مجددش به بازار ایران چشم به سفر قریب الوقوع روحانی به فرانسه دوخته است.
خبرگزاری صدا و سیما: پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی ب اف ام تی وی فرانسه نوشت: شرکت پژو سیتروئن تلاش می کند بار دیگر به بازاری که در گذشته در آن یکه تازی می کرد باز گردد.
پژو از زمان ورودش به ایران در سال 1978 میلادی تا30 درصد بازار این کشور را در اختیار داشت و در این زمینه پیشتازی بلامنازع بود. اما در سال دو هزار و دوازده، به دلیل اتحاد با شریک آمریکایی اش جنرال موتورز، مجبور به کنار کشیدن از بازار ایران شد تا تحریم های اقتصادی واشنگتن علیه ایران را رعایت کند.
اعلام چندی پیش لغو تحریم ها این امید را به پژو داده است که بار دیگر به ایران بازگردد.
از چند ماه پیش، این گروه خودروساز فرانسوی با سایپا، شریک قدیمی سیتروئن در ایران و بویژه با ایران خودرو که قصد دارد با آن شرکتی مشترک ایجاد کند مذاکره می کند.
ژان کریستوف کمار مسئول منطقه آفریقا و خاورمیانه پژو سیتروئن می گوید: «ابتدا ما نوع دیگری از روابط را پیشنهاد دادیم. ما همان شیوه شراکتمان با چینی ها را پیشنهاد می دهیم یعنی شرکتی مشترک به صورت پنجاه پنجاه، انتقال فناوری و دانش ما در زمینه صنعتی سازی.»
با اینکه تعداد زیادی خودرو پژو در خیابانهای تهران تردد می کنند، مذاکرات بین این شرکت و ایران طول کشیده است. یکی از علل این امر این است که ایران از کنار کشیدن پژو از بازار این کشور که سه سال پیش اتفاق افتاد ناراحت است. کارلوس تاوارس، رئیس هیئت مدیره پژو سیتروئن در گفتگو با نشریه چلینج فرانسه گفت: «من مشکلات را مشاهده می کنم. آنها به ما حمله می کنند زیرا ما (ایران را) ترک کردیم. مقالات بسیار تهاجمی در مطبوعات ایران علیه ما منتشر می شود.»
بنا بر اعلام پایگاه اینترنتی این نشریه اقتصادی، کاسه صبر پژو به طور جدی در حال لبریز شدن است و احتمال دارد پژو وضع مذاکراتش را برای اعمال فشار بر ایران افشا کند.
ژان کریستوف کمار که در ماههای اخیر برای پیشبرد این پرونده سفرهایش به ایران را افزایش داده است به لوفیگارو گفته است: «باید بیشتر تلاش کنیم زیرا ضربه وارد شده در ایران به اندازه سهم بازار پژو سیتروئن در این کشور بود.»
وی بویژه می افزاید: «ما آماده امضا توافق هستیم. سفر روحانی به فرانسه (که برای اواسط ماه نوامبر پیش بینی شده است) باید باعث تسریع امور شود.»
در هر صورت، پژو سیتروئن باید هر چه سریعتر این توافق را نهایی کند زیرا برای فتح این بازار رقابت شدیدی آغاز شده است. در بین رقبای پژو، بویژه می توان از رنو نام برد که جاه طلبی های بزرگی را اعلام کرده است. بنا بر اعلام وال استریت ژورنال، رنو تلاش می کند سهام شرکت پارس خودرو را خریداری کند.
پ
نظر کاربران
نمیخریم
سلام ماکه میدونم بازارایران دهن فرانسویهارا آب انداخته اما نباید نادیده گرفت که پژوبارفتنش ا ایران کلی به دولت وملت ایران خسارت واردکرده آول تکلیفش معلوم کنه بعدابیادسفره گشا شون رابازکنندوخدایی پژوخیلی نامردی کرد چین ابرقدرت ا ر زان فروشی د ر ایران جابازکرده البته هرچه پول دا دیم آش خوردیم وگرنه خود روی چینی هم بدنیست
خدا کنه هم همکاری باشه و هم همراهی و پیشرفت تا ایران بتونه با خودروهای بهتر و با بهای بهتر و ساخت و ساز بهتر و درست تر روانه ی بازار بشه ...مردم ایران هم مانند همه ی مردم دنیا باید بهترینها رو داشته باشند و به روز باشند.
فقط
جنرال موتورز
فورد
بنز
بی ام و
تویوتا
آئودی
فقط همین ها!!
این خودروسازها که فقط ماشین لوکس میلیاردی نمی سازن بلکه برای مردم عادی هم خودرو دارند
چرا با اینها قرارداد نمی بندید! جریان چیه؟
تا زماني كه افكار سودجويانه صنايع خودرو و انحصار طلبي و حمايت افراطي دولت از صنعت خودرو و ناديده گرفتن تخلفاتش و كم كاري هاي صورت گرفته و گران فروشي محصولات خودرويي در عمل پاك نشود
شكست صنايع خودرو حتمي خواهد بود %
تا وقتی قیمت ها درست نشه نمیخریم
تیم اقتصادی چند ماهه با همه این شرکت ها صحبت کردند و کارخونه ها نماینده فرستادند که باز هم پژو رو تحویل مردم بدند!! واقعاً پوست کلفتیه
اینا باید بفهمن با این قیمتا نخریدن ما حرف یه ملته حتی اگه شرکت بنز باهاشون همکاری کنه
برو دیگه دوست ندارم.
روحانی مچکریم ماپژونمی خریم!!!
روحانی مچکریم ماپژونمی خریم!!!
بعلت (کیفیت زیرصفر) و گرانی نمیخریم
تشریف بیارید خرمشهر ماشینهای پلاک اروند سوارشید
ببینید چ کیفیتی دارند ،