وام خودرو ۲۵ میلیون تومان شد
رئیس کل بانک مرکزی در مورد سیاست دولت برای خودروسازان گفت: مصرفکننده این امکان را دارد معادل حداکثر ۸۰ درصد یا ۲۵ میلیون تومان را ۷ ساله با نرخ ۱۶ درصد از طریق نمایندگیهای مجاز تسهیلات دریافت کند و اسناد این تسهیلات از طریق خودروسازان با همان مکانیزم تولید دراختیار آنها قرار خواهد گرفت.
بر اساس این گزارش پیش از این ۴ وزیر دولت شامل وزرای اقتصاد، دفاع، صنعت و رفاه با نگارش نامهای خطاب به رئیسجمهور نسبت به عمیقتر شدن رکود و تبدیل آن به بحران هشدار داده بودند.
این گزارش حاکی است پیش از این دولت یک بسته خروج غیر تورمی از رکود را با برگزاری یک سمینار بسیار بزرگ معرفی کرده بود که بسته یاد شده هنوز در مرحله نگارش آییننامه است و به مرحله اجرا در نیامده است.
نوبخت: تورم باید تک رقمی شود
محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور امروز در نشست تبیین سیاستهای کوتاهمدت رونق اقتصادی اظهار داشت: این بسته ادامه سیاستهای اقتصادی دولت است و از سال ۹۲ یکی از موضوعات مهم ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور بود که تورم ۴۰ درصدی و رشد منفی ۶.۸ درصدی وجود داشت و به همین دلیل مباحث مهم اقتصادی برای دولت فراهم شد.
رئیس سازمان مدیریت با اشاره به اینکه به دنبال سیاستهای سنجیده و مناسبی بودیم که روند اقتصادی را تغییر دهیم، تصریح کرد: مجموعهای از ابزارهای پولی و مالی تهیه شد و روند کاهنده تورم در دستور کار قرار گرفت و همچنین رشد اقتصادی مثبت شد، اما به جهت وجود تحریم، نیازمند مداقه و ارزیابی مستمر بودیم.
نوبخت با اشاره به برگزاری جلسات تحلیلهای اقتصادی و بررسی اوضاع در روزهای سهشنبه و پنجشنبه، یادآور شد: بسته سیاستی اقتصادی دولت در شهریور ۹۲ طراحی و اجرایی شد و لایحه رفع موانع تولید به مجلس تقدیم شد که مجموعهای از سیاستها به همراه سیاستهای ابلاغی و اقتصاد مقاومتی پیش روی ما قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت در برنامه تشریح سیاست تسریع در رونق اقتصادی با اشاره به اینکه دولت نیز از وضعیت اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی خشنود نیست، تأکید کرد: همانطور که مقام معظم رهبری ابراز ناخشنودی کردهاند، به جهت فرصت کوتاه و شرایط تحریم در کنار کاهش قیمت نفت وجود داشت، دولت نیز خشنود نیست و باید فعالیت بیشتری صورت بگیرد.
وی ادامه داد: رشد ۳ درصدی و تورم کمتر از ۱۵ درصد نیز مطلوب نبوده و نرخ تکرقمی تورم باید حاصل شود.
نوبخت با اشاره به اینکه موضوع کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی تأثیر در اقتصاد بینالمللی و داخلی داشت تصریح کرد: کاهش مخارج دولت و عدم سرمایهگذاری کافی به کاهش تقاضا برای رشد اقتصادی دامن زد و طبیعی است تقاضای ملی باید رشد کنو برای پاسخگویی به این رشد، تولید نیز افزایش داشته باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور با اعلام این خبر که بسته سیاستی دولت، شش ماهه خواهد بود، بیان داشت: مباحثی از جمله دوره اجرا، مبانی نظری، ظرفیتهای قانونی برای اجرا و دستگاههای مسئول در بسته مشخص شده است.
وی ادامه داد: دو رویکرد مهار تورم و رشد اقتصادی در این بسته دنبال می شود و دوره شش ماهه آن در حقیقت از شروع برجام تا رفع تحریمها در نظر گرفته شده استف زیرا انتظاراتی ایجاد شده اما کماکان در تحریم هستیم.
نوبخت مبانی نظری این بسته را در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی، ظرفیتهای قانونی بودجه، قانون رفع موانع تولید و برنامه پنجم دانست و افزود: به دنبال تجهیز موانع برای رونق تولید و صادرات هستیم و تحریک هدفمند تقاضا در دستورکار است.
وزیر اقتصاد: دستیابی به رشد پایدار مستلزم مهار تورم است
علی طیبنیا در نشست خبری امروز که به منظور تشریح بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود برگزار شد، اظهار داشت: زمانی که دولت زمام امور را بهدست گرفت، اقتصاد با رکود تورمی مواجه بود، بهطوری که رشد اقتصادی ۶.۸- و تورم بالای ۴۰ درصد بود.
وی افزود: این پدیده ناشی از اعمال تحریمها بود، چراکه زمان تصویب تحریمها کشور ما در اوج وابستگی به درآمدهای نفتی و خارج از کشور بود.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه ساختار اقتصادی بیمار که از قبل از انقلاب به ارث رسیده و در دهه گذشته با اعمال برخی سیاست های نادرست عدم تعادلها را تشدید کرده است، تصریح کرد: در شرایطی که میدانستیم تحریمها اعمال میشود، سیاستها به گونهای تنظیم شده که وابستگی به خارج از کشور افزایش و عمق تولید کاهش یافت.
طیبنیا با اشاره به اینکه هدف دولت از ابتدای کار خروج از رکود و دستیابی به رشد پایدار بوده است، گفت: دستیابی به رشد پایدار مستلزم مهار تورم است و به همین دلیل ثبات در بازار ارز، طلا و داراییها در دستورکار قرار گرفت، چراکه شرط لازم برای خروج از رکود ثبات و آرامش اقتصادی است.
وی ادامه داد: سیاستهای به کار گرفتهشده موفق بود، زیر نرخ تورم کاهش یافته و حتی تورم نقطه به نقطه در آستانه تک رقمی شدن است و همچنین برای ۴ فصل رشد مثبت اقتصادی رقم خورد و ما بعد از ۸ فصل رشد منفی اقتصاد از رکود خارج شدیم.
وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به تغییر شرایط سیاسی و بینالمللی و کاهش رشد اقتصادی در جهان، افزود: تنزل نرخ رشد اقتصادی جهان به کمتر از پیشبینیها و همچنین کاهش قیمت نفت و کالاهای معدنی موجب شد که رشد اقتصادی ایران، تهدید شود. ارتباط تنگاتنگی بین درآمد نفتی و رشد اقتصادی ایران وجود دارد و مشخص بود با کاهش قیمت نفت رشد اقتصادی هم کاهش مییابد.
طیبنیا ادامه داد: عامل دیگری که اضافه شد پیشبینی مردم از رفع تحریمها بود و همین موجب شد که تقاضا برای خرید کالاهایی مانند خودرو و لوازم خانگی کاهش یابد. مردم به درستی تقاضای خود را به آینده موکول کردند.
وی با بیان اینکه در ۶ ماه نخست امسال درآمدهای دولت نسبت به دوره مشابه سال قبل ۹ درصد کاهش یافته است، گفت: اگر به قیمتهای ثابت در نظر بگیریم، درآمد دولت ۲۴ درصد کاهش یافته و این به معنای انقباض در منابع دولت است.
وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به کاهش تقاضای کل در اقتصاد کشور، افزود: در سال جاری عمده مشکلات از محل کمبود تقاضا است و از طرف دیگر مشکلات منطقه و ناامنی عامل دیگری بود که صادرات به کشور عراق کاهش یابد، بنابراین از ۳ ماه پیش بحث مقابله با این شرایط در دستورکار دولت قرار گرفت.
وی با اشاره به بسته تنظیمشده برای خروج از رکود اظهار داشت: یکی از محورهای این بسته تأمین اعتباری است. تأمین اعتباری خود را در کاهش تسهیلات اعطایی و نرخ بالای سود نشان میدهد.
وی ادامه داد: بدهیهای دولت به پیمانکاران و شرکتهای دولتی رقم بالایی است و وقتی دولت نتواند بدهی خود را تسویه کند، این پدیده خود را در سایر بخشها نشان میدهد و در نهایت موجب بدهی شرکتها به بانکها میشود.
طیبنیا افزود: در این بسته برای رکود بخش مسکن و بازار سرمایه برنامههایی در نظر گرفته شده که در قالب مجموعهای اجرایی خواهد شد.
سیف: کاهش نرخ سود بانکی در راه است/سه راهکار تحریک تولید و تقاضا
ولیالله سیف رئیس کل بانک مرکزی در نشست تبیین تسریع سیاستهای رونق اقتصادی با بیان اینکه رشد اقتصادی فصل آخر سال ۹۳ به میزان ۰.۶ درصد رسیده است، گفت: این رقم کمترین رقم نسبت به سه فصل قبل از آن است، پیشبینی میشود که در سال ۹۴ کمتر از سال ۹۳ میزان رشد باشد و برای تحریک تولید و رشد در دوره گذار هستیم و از حال حاضر تا اجرای برجام، این تحرک باید ایجاد شود.
وی با اشاره به سیاستهای بانک مرکزی در بسته گفت: جهت گیری های نظام بانکی در زمینه پولی و اعتباری بوده و دو رویکرد برای خروج از تنگنای مالی و کاهش نرخ سود جاری در نظر گرفته شده که شامل کاهش سپرده قانونی و ورود بانک مرکزی به بازار بینبانکی است.
سیف ادامه داد: نرخ ثابت سپرده قانونی بانکها ۱۳ درصد بوده و این مدل برای بانکهای تجاری تغییر خواهد کرد و از ۱۰ تا ۱۳ درصد متغیر است. برای انضباطبخشی به بانکها نسبت به پایبندی و سیاستها درصد مشخص تعیین شده و هر سه ماه تجدیدنظر میشود.
به گفته رئیس کل بانک مرکزی، شروع این سیاست اصولاً منجر به ورود نقدینگی از بانک مرکزی به سمت بانکها میشود و به کاهش قیمت تجهیز منابع بانکها منجر خواهد شد.
سیف در مورد ورود بانک مرکزی به بازار بینبانکی بیان داشت: رفع تنگنا و هدایت سود موجود به سمت دامنه مورد قبول در دستورکار است و علیرغم کاهش تورم به ۱۵ درصد، نرخ سود کاهش چندانی نداشت و این اشکال بزرگ است که عوامل آن به فعالیت مؤسسات غیرمجاز، مطالبات بانکها از دولت و مجموعهای از عوامل میشود.
وی با اشاره به اینکه نرخ سود کاهش خواهد یافت، تصریح کرد: کمک به کاهش تدریجی نرخ رایج در عملیات بانکی و شرایط غیرمنطقی حل و فصل میشود و همچنین این بانک نسبت به عملکرد گذشته بانکها بیتفاوت نیست و بانکهای پیشتاز در رعایت ضوابط معرفی خواهند شد و برخی بانکها نیز به دلیل عدم رعایت سیاستها به هیأت انتظامی معرفی میشوند.
سیف با اشاره به تأمین مالی برای تولیدکننده و تسهیلات اعتباری برای خریداران اظهار داشت: رویکرد تأمین مالی برای تولید براساس مصوبه شورای پول و اعتبار از طریق عقد خرید دین ایجاد میشود و اسناد ناشی از فروش مدتدار شرکتهای تولیدی در بانکها تنظیم شده و بانکها اسناد خود را به بانک مرکزی ارائه خواهند داد و بانک مرکزی با نرخ ۱۴ درصد این اعتبار را دراختیار بانک ها و بانکها نیز با نرخ ۱۶ درصد، این تسهیلات را دراختیار شرکتهای تولیدی که لیست آن از سوی وزارت صنعت و معدن تهیه میشود قرار میدهند.
رئیس کل بانک مرکزی در مورد سیاست دولت برای خودروسازان یادآور شد: مصرفکننده این امکان را دارد معادل حداکثر ۸۰ درصد یا ۲۵ میلیون تومان را ۷ ساله با نرخ ۱۶ درصد از طریق نمایندگیهای مجاز تسهیلات دریافت کند و اسناد این تسهیلات از طریق خودروسازان با همان مکانیزم تولید دراختیار آنها قرار خواهد گرفت.
سیف در مورد تسهیلات خرید کالای مصرفی بادوام نیز عنوان کرد: برای این منظور کارت اعتباری پیشبینی شده و بانکها مجازند کارت به کارمندان دولتی، بخش خصوصی و کسانی که درآمد مشخص دارند ارائه کرده و افراد محصولات بادوام از شرکتهای تولیدی داخلی خریداری کنند. حداکثر اعتبار این کارتها ۱۰ میلیون تومان با نرخ سود ۱۲ درصد برای صاحب کارت بوده و منابع بانک مرکزی با نرخ سود ۱۰ درصد دراختیار بانکها قرار میگیرد.
وی با اشاره به ایجاد تحرک در ساخت و ساز نیز گفت: پروژههای اصلاح بافت فرسوده با همکاری وزارت مسکن و بانک مرکزی اجرایی خواهد شد، همچنین وزارت نفت در رابطه با تبصره ۲بند «ق» بودجه از محل صرفهجویی انرژی منابعی را دریافت خواهد کرد.
سیف در مورد نگرانیها به منظور اثرات تورمی این سیاستها گفت: با توجه به هدفدار بودن ارائه اعتبار و تسهیلات به سمت کالاهایی انباشتشده واحدهای تولیدی، احتمال چنین تأثیری داده نمیشود و البته بانک مرکزی مکلف است ماه به ماه متغیرهای پولی و مالی را زیر ذرهبین بررسی کند.
نظر کاربران
گفتم هر وقت پراید 5 تومن شد خبر بده
باز دارید وقت ما رو میگیرید
پاسخ ها
در کجای دنیا تورم نقطه به نقطه داریم دوره تورم در تمام کشورها از ژاپن گرفته تا آلمان و تا اکراین فنلاند تا تایلند و... 10 ساله است یعنی قیمت ها به ده سنجیده می شوند که طی 10سال قیمت ها تغییری نداشته باشند خوشبختانه اینجا همه چیز در حال تغییر است به جای 10سال در هرماه تغییراتی داریم !! با این برداشت های کتابی از تورم نه تنها اقتصاد در حال فلج است بلکه مردم هم در حال فلج شدن است تا وضع مردم خوب نشود اقتصادما از دوران دولت قبلی هم بدتر می شود این بانکها و موسساتی که برای نزول خواری مدیریت شده به وجود آمده اند تیشه به ریشه اقتصاد ما زده اند تجمیع سرمایه های مردم در آنها بدون مالیات چیزی از اقتصاد ما باقی نگذاشته اند با جمع کردن و حذف این مراکز نزول خواری مدیریت شده که طی دو سه دهه پیش به وجود آمده اند اقتصاد ایران رو به شکوفایی خواهد رفت ...
خدایا خودت به دادمان برس.
به خدا خستمون کردین با این زندگیی که برامون ساختین
پاسخ ها
خسته نکردن، نابود کردن ملت رو.
همه کارا خوابیده حالا هی از این بسته های مسخره رو کنید
با این چیزا نمیتونید مردم رو گول بزنید و خودروهای بی کیفیت خودتون رو به فروش برسونین.یک کلام تحرییییییییم.
پاسخ ها
کاملاً درسته
ما خودرو بی کیفیت نمیخریم
سلام نميدونم چه اصراري دارن فقط خودرو را بفروشن واردات را كم كنيد تا كالاهاي ديگه هم رونق بگيره
تا خودرو به قيمت واقعيش نرسه ما نمي خريم
با اين طرح مسخره حالا هم بانكها كاسبن هم خودرو سازها
آقای نوبخت زمان احمدی نژاد خودرومثال میزنم پژو 405 با پیش پرداخت5میلیون وتحویل 10روز بود بازپرداختش 16ماهه هر 4ماه یک چک 2میلیون تومانی خودرو ساز از مشتری وصول میکرد.اگر تونستید با حداقل سود وپیش پرداخت خودرو به مردم برسونید برا این لگن سازا کاری کردید
پاسخ ها
اصلن یک ذره به فکر مردم نیستن
آقا . . . چرا مردم باید تاوان بچاپ بچاب لگن سازارو بدن؟؟؟؟
25 میلیون وام برای خرید خودروهای بی کیفیت همراه با سود اون هم 7 سال مردم را چی فرز کردین خدایی ....
پاسخ ها
فرض
ملت کمرشون زیر بار اقساط وامهای ازدواج و مسکن ، خم شده .
شما میخواهید با اضافه کردن یک وام سنگین 25 میلیونی هفت ساله ، کمرشون را بشکنید.
این مبالغ برای شما وزرا که ماهی 25 میلیون حقوقتون هست چیزی نیست ولی برای ملت حقوق دو سالشون هست.
راستی چرا حقوق وزرا 500 درصد زیاد شد( و از 5میلیون رسید به 25 میلیون تومن) ولی حقوق کارمندا و کارگرا فقط 14درصد؟!!!
ملت از دروغگوها کینه دارند ...
پاسخ ها
این بود شعار صداقت و شفافیت با مردم
اینطوری میخواستین حامی منافع ملت باشین
واقعا که خودتونو رسوا کردین
لطفا اینقدر باشعور مردم بازی نکنید فکر معیشت روزمره مردم باشید نه به فکر ایران خودرو وسای÷ا!!!!!!!!
ببين نوبخت جون، خيلي ميخوامت به مولا، اما نميخريييييييييم
درحق مردم نامردیه تحریم داره برداشته میشه شما بجای کمک به مردم زجردیده ازاب گل الود ماهی میگیرید شما را به دین به ایمانتان به شهدابه امام شهدا قسم میدهیم این کارها رانکنید مردم رابخاطر منافع خودتان بجون خودشان نندازید از ارمانشان رویگردان نکنید این مردم طعم جنگ وتحریم ونداری راکشیدندشما رادرسختیها همراهی کردند به این خلق که شایسته خوبی دارند خوبی کنید اتش زیرخاکستر درست نکنید دامن همه را میگیرد درصنعت خودرو حتما نجدید نظر کنید هم قیمت هم کیفیت حداقل درتحریم قیمت سه برابرکردید اکنون به قیمت واقعی ان که همان قیمت اولیه برگردانید به خانواده های شهدا وجانبازان ورزمندگان هم که انقلاب مدیون انهاست حداقل باقیمت کمتربدهید دراخربرای مردم شریف ارزش قاعل شوید ممنون
عجب دکانی باز کردید تحریم دنیا اراده مردم ایران نتونس خردکن ولی ما با نخردیدن این اشغالهای که میسازیدکمر شرکتهای خودروسازیو خوردمیکنیم این بسته پیشنهادی نه بخاطر مردم بود فقط بخاطر مافیای خودروسازیه تحریییییم
پاسخ ها
ایول داری
حامی منافع ملت هستین یا مافیای لگن سازی!!!
واقعا ملت رو چی فرض کردین
تحریم تحریم ...
همون الاغ ازاین آهن پاره ها بهتره
جنگ جنگ تا پيروزييييييييييييييييييييييييييييي
ماشین صفر نمیخریم
یکی از بچه ها میگفت از خودروهای انباری جدید خریده 20 کیلومتر نرفته با یه دس انداز ماشین از کمر شکسته
پاسخ ها
چه دروغ شاخ داری
ملت یکصدای ایران میخان یکسال ماشین نخرند، ببینیم چی میشه،
اگه یکم دیگه فشار بیارید میگن کلا بیاید از دم قسط ببرید،
بازم اگه فشار بیارید مجبورن جمع کن و گورشونو جمع کنن خودروسازها
پاسخ ها
باید جلوی لگن سازا وایسیم
نمی خریمممممممممم
التماس نکن !!! نمی خریمممممممممم
دقیقا روی خودرو 31 ملیونی به بالا مثال زده شما وقتی 80%وام میدهید با بهره و سور16 % و در طی 7سال اینکه وقتی حسابش کنیم آن خودرو 31 ملیون برایمان 46ملیون رقم خورده که!!!آخر تا چه موقع میخواهید خودتان را گول بزنید؟؟؟؟؟؟؟؟بابا ما نه وامشو میخواهیم نه این لگنهای آشغال داخلی.خرید خودروصفر کاملا ممنوع100%تمام.
پاسخ ها
اشتباه حساب کردی.
خودرویی که 31 میلیون قیمتش هست و وام 25 میلیونی بهش تعلق بگیره باید بجای 31 میلیون ، حدود 59 میلیون پس بدی.
یعنی تقریبا دو برابر قیمت
مردم خواهشا صبر کنید...
خدا به کجا داریم میرم با این وامی که میدند پراید میشه 44 میلیون وای بر مردم تا کی میخواهید تحمل کنید
کدوم وام برادر میریم بانک میگن بودجه ندارن فعلا ثبت نام کنید تا بعد
دوستای گلم
حتی خودروهای تولید داخل رو هم رایگان بهتون دادن نخرید
بخدا ارزش نداره
بزارید تحولی صورت بگیره
و اینکه
براساس اعلام رئيس كل بانك مركزي در رونمايي از بسته سياست هاي جديد دولت براي خروج از ركود، قرار است كه 25 ميليون تومان وام براي خريد خودرو با نرخ 16 درصد و براي مدت 7 سال قسط بندي شود.
براين اساس، براي 25 ميليون تومان با نرخ 16 درصد، حدود 17 ميليون تومان سود و كارمزد تعلق مي گيرد كه در مجموع اصل و فرع آن حدود 42 ميليون تومان خواهد شد.
در نتيجه مبلغ 42 ميليون تومان اصل و فرع براي 84 ماه قسط بندي شده و ماهانه حدود 480 تا 500 هزار تومان بسته به فرمول استفاده شده و كارمزد دريافتي بانك، وام گيرنده به بانك قسط خواهد داد.
پاسخ ها
محاسباتت اشتباه هست.
25 میلیون وام میده و بجای اون 25 میلیون 53میلیون پس میگیره...
53 میلیون ، میفهمی 53 میلیون تومان ...
حضور محترم هیات دولت و جناب نوبخت
با سلام
شما دیگه شورش را در آوردید بخشداری کیار شرقی با مرکزیت دزک در استان چهارمحال در روزهای اخر دولت دهم تصویب شد اما 3 سال گذشته هنوز ابلاغ نشده چرا تعلل می فرمایید مردم این بخش چشم انتظار هستند استاندار در خبر شبکه استان اعلام نمود که شخصا مصوبه را از هیات دولت گرفتم
آقای نو بخت با اضافه کردن ساعات کاراداری تیشه به ریشه خانوادها زد و به از هم گسیختگی اونها وبالا رفتن هدر رفت انرژی کمک کردن از ساعت دو نیم بعد از ظهر کارمندان نود ونه درصد یا در نماز خانه ها خوابند یا در فروشگاه های اطراف اداره در حال خریدند یا در حال گیم بازی کردن با رایانه هستند ویا در حال تلفن صحبت کردن با عمه وخاله فرزندان دبستانیشون پشت میزهاشون خوابند وتوجوانانشون هم رها تو خیابونها مادر خسته شب به خونه می رسه نمی دونه شام درست کنه به درس بچه برسه به خودش برسه فردا با چه انرژی جوابگوی ارباب رجوع در اداره بشه مهم تر اینکه هیچی برای همسرش نداره ومیشه این جامعه پر فسادی که داریم متاسفم که کسانی که ادعای برنامه ریزی کشوری دارند می دونند هیچ آدم عاقلی به جای ساعت هشت صبح تا دوازده ظهر ساعت سه بعد از ظهر نمی ره کار اداری انجام بده ،واقعا متاسفم حتما در ساعات کار اداری تجدید نظر کنید چون در دراز مدت این آتیش دامن خونواده شما رو هم می گیره
خیلی جالبه.با هر کلکی شده میخوان پدر ملت رو در بیارن.اینا میدونن اگه این پولو به خودرو ساز بدن دیگه بهشون برنمیگرده میخوان به ملت بدن تا هم خودرو ساز خودروهایی که رو دستش باد کرده بفروشه و هم دولت سود ببره از این وام.مردم باهوشتر از این حرفان.دست از سرشون بردارین تو رو خدا...
اینها به فکر مردم بیچاره نیستند بلکه به فکر خودرو سازان بیچاره.... هستند خواب دیدید خوش باشه ...
سلام و روز خوش
به قول دوستان و بزرگواران، ماشین 30 میلیونی پژو 405 به صورت ذیل می شود و اینکه فقط سود + اصل پول رو مشاهده کنید.
ملت ایران بهتر بگم (قشر ضعیف واقعاً احمق هستند؟)
30.000.000*20%= 24.000.000 وام
24.000.000 * 17.5% سود = 4.200.000 سالانه
4.200.000*3.5= 14.700.000
24.000.000+14.700.000=38.700.000
38.700.000/84(ماه)= 460.720
38.700.000+ 460.720 = 39.160.720
39.160.720 / 84 = 467.000 پرداخت ماهانه
یک پژو 405 آشغال 30 میلیونی می شود 39.160.720
یعنی 15.200.000 سود اضافه
واقعا ما احمق هستیم؟ عایا؟
اینها نزول خورند دشمن خدا با پول مردم اشغال تولید می کنند به خودشان به جند برابر قیمت می فروشند .خدایا خدایا خدایا پناه می بریم به تو
وام 25میلیونی برای مردن زود تر از موقع ...(امام حسین ع میفرماید اگر دین ندارید ازاده باشید...)
نسل امروز و دیروز بیاد ندارند و یا هنوز متولد نشده بودند ! اما حضرات بخصوص آقایان وزرای بالای 50 سال باید اذعان بدارند که وقتی یخچال ساید بای ساید به بازار آمده بود هم برای ترویج و تشویق مردم به داشتن اینگونه وسایل ( چه از نظر بهره بری و چه بروز آوردن سلیقه مردم و ....) با پرداخت اولیه برابر 11000 تومان یخچال را تحویل میگرفتند و مابفی برابر 10 تا قسط 10000 تومانی صاحب یخچال میشدی. بله حالا برای هر شنونده ایی جای تعجب داره !!! اما واقعیت محث بود.
حال بهنر است این بزرگواران دست از تهدید و بازی های اقتصادی بردارند و برای شروع ماشین را بهمین روال بفروشند تا ببینند هم مردم برغبت بخرید میپردازند و هم اقتصاد لنگ نخواهد زد و هم کارخانه های این بزرگواران نمیخوابد.
اگه سر همین خودرو مردم نریختن توو خیابونو ایران خودرو با خاک یکی نکردن حالا ببینید کی گفتم
یک مشت قالتاق . . .
فقط همین
خدا به فریاد ما برسه
15 بگیر31بده