۲۵۳۷۵۳
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

«شهرزاد» روی فرش قرمز رفت

مراسم فرش قرمز سریال «شهرزاد»، با حضور برخی از هنرمندان و عوامل این سریال عصر روز شنبه (۱۸ مهر ماه) در شهر کلن آلمان برگزار شد.

خبرگزاری ایسنا: مراسم فرش قرمز سریال «شهرزاد»، با حضور برخی از هنرمندان و عوامل این سریال عصر روز شنبه (۱۸ مهر ماه) در شهر کلن آلمان برگزار شد.

در این مراسم که در غیاب حسن فتحی - کارگردان - برگزار شد، از سریال تاریخی «شهرزاد» با حضور برخی از بازیگران چون علی نصیریان، مهدی سلطانی و مصطفی زمانی، محمد امامی (تهیه کننده)، علیرضا قربانی (خواننده تیتراژ) و همچنین رویا تیموریان، مسعود رایگان و محمدرضا گلزار به عنوان مهمانان ویژه رونمایی شد.

در این مراسم که مجری آن شرکت فیلمسازی EM فیلم آلمان است، شرکتی که شریک آلمانی سریال شهرزاد است و پخش جهانی سریال را بر عهده دارد، هنرمندان حاضر به همراه بیش از ۵۰۰ ایرانی مقیم شهر کلن و همچنین برخی از شهروندان خارجی به تماشای قسمت‌هایی از سریال «شهرزاد» نشستند و کیک فرش قرمز این سریال را بریدند.

در سریال «شهرزاد» که کارگردانی آن را حسن فتحی بر عهده دارد، بازیگرانی چون علی نصیریان، ترانه علیدوستی، شهاب حسینی، مصطفی زمانی، جمشید هاشم پور، ابوالفضل پورعرب، پریناز ایزدیار، مهدی سلطانی، محمود پاک نیت، هومن برق نورد، گلاره عباسی، غزل شاکری، سهیلا رضوی، فریبا متخصص و بیش از ۲۰۰ هنرمند دیگر نقش‌آفرینی می‌کنند.

سریال «شهرزاد» از ۲۰ مهر توسط شرکت تصویر گستر پارس در سراسر کشور توزیع می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج