پخت بزرگترین کیک زعفرانی جهان در قاین
بزرگترین کیک زعفرانی جهان به مناسبت عید سعید غدیر خم در مهد با کیفیت ترین زعفران ایران و جهان ، شهرستان قاین پخته شد.
خبرگزاری صداو سیما: بزرگترین کیک زعفرانی جهان به مناسبت عید سعید غدیر خم در مهد با کیفیت ترین زعفران ایران و جهان ، شهرستان قاین پخته شد.
رئیس شورای شهر قاین گفت: این کیک در ابعاد ۶ در ۴ و با ارتفاع ۳ متر پخته شده که وزن آن ۲ و نیم تن است.
آقای زردی افزود: این کیک به شکل آرامگاه تاریخی ابوذرجمهر قاین پخته شده است.
وی گفت: برای پخت این کیک ۱۲۰ لیتر شربت زعفران، یک کیلوگرم زعفران ، ۸۰۰ کیلوگرم آرد، ۴۰۰ کیلوگرم تخم مرغ، بیش از ۶۰۰ کیلوگرم شکر و ۴۰۰ لیتر آب استفاده شده است.
۱۰۰ نفر از جمله ۴۰ قناد قاینی در پخت این کیک که مواد اولیه آن را اصناف مختلف تهیه کردند ، مشارکت داشتند .
آماده سازی و پخت این کیک ۳ روز به طول انجامید و این کیک دیشب در سالن دانشگاه پیام نور قاین ، همزمان با برپایی جشن غدیر رونمایی شد .
رئیس شورای شهر قاین گفت: این کیک در ابعاد ۶ در ۴ و با ارتفاع ۳ متر پخته شده که وزن آن ۲ و نیم تن است.
آقای زردی افزود: این کیک به شکل آرامگاه تاریخی ابوذرجمهر قاین پخته شده است.
وی گفت: برای پخت این کیک ۱۲۰ لیتر شربت زعفران، یک کیلوگرم زعفران ، ۸۰۰ کیلوگرم آرد، ۴۰۰ کیلوگرم تخم مرغ، بیش از ۶۰۰ کیلوگرم شکر و ۴۰۰ لیتر آب استفاده شده است.
۱۰۰ نفر از جمله ۴۰ قناد قاینی در پخت این کیک که مواد اولیه آن را اصناف مختلف تهیه کردند ، مشارکت داشتند .
آماده سازی و پخت این کیک ۳ روز به طول انجامید و این کیک دیشب در سالن دانشگاه پیام نور قاین ، همزمان با برپایی جشن غدیر رونمایی شد .
پ
ارسال نظر