۲۴۵۴۴۴
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

شکایت مهاجر ایرانی از بدرفتاری پلیس نائورو

یک مهاجر ایرانی که به بازداشتگاه جزیره &#۰۳۹;نائورو&#۰۳۹; منتقل شده است گزارشی از بدرفتاری پلیس این جزیره در اقیانوس آرام به کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل ارائه کرد.

خبرگزاری ایرنا: یک مهاجر ایرانی که به بازداشتگاه جزیره 'نائورو' منتقل شده است گزارشی از بدرفتاری پلیس این جزیره در اقیانوس آرام به کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل ارائه کرد.

استرالیا درپی سیاست های سختگیرانه پذیرش مهاجران، در جزایر مانوس و نائورو بازداشتگاه هایی برای جلوگیری از ورود این افراد به خاک این کشور تدارک دیده است که در شرایط بسیار بدی اداره شده و واکنش جامعه بین الملل را بدنبال داشته است.

تارنمای 'ای.بی.سی' استرالیا روز جمعه نوشت یک مهاجر ایرانی ادعا می کند برای بیش از ۳۰ ساعت در یک سلول بدون امکانات و مرطوب که محافظان پلیس به جای توالت نیز از آن استفاده می کردند، بازداشت شده است.

براساس گزارش این مرد ایرانی که به کارکنان دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر ارائه شده است، وی بدون اتهام و پس از تلاش برای دیدن خواهر خود بازداشت شده است.
'ای.بی.سی' اعلام کرد خواهر این جوان ایرانی برای بار دوم تلاش داشت پس از آنکه مورد آزار جنسی قرار گرفت، به زندگی اش پایان دهد.

جمهوری نائورو کشور جزیره ای و 21 کیلومتر مربعی در اقیانوس آرام با پایتختی 'یارن' و حدود 10 هزار نفر جمعیت است که استرالیا با تاسیس بازداشتگاهی در آن پناهجویانی که قصد ورود غیرقانونی به این کشور را دارند، در آن نگهداری می کند. تعدای از کودکان و زنان مهاجر در این بازداشتگاه مورد آزار جنسی قرار گرفته اند.

یک خانواده ایرانی نیز اخیرا با اتهام غفلت از وضعیت دختر پنج ساله خود که مورد آزار جنسی قرار گرفته و منجر به بیماری ها روحی و اختلالات روانی وی شده است، از وزیر مهاجرات استرالیا شکایت کردند.

دختر 23 ساله ایرانی و خواهر این جوان نیز که ادعا کرده بود مورد آزار جنسی قرار گرفته است ماه گذشته میلادی برای درمان به استرالیا منتقل شده بود.

برادر 21 ساله این دختر می گوید زمانی که فریاد خواهر خود را در شب شنیده است برای کمکش شتافته، اما 30 ساعت بازداشت شده است.

خشونت نگهبانان بازداشتگاه نائورو مورد تایید دیگر مهاجران بازداشتی نیز قرار گرفته است.

این مرد جوان ادعا می کند برای 30 ساعت در یک سلول بدون امکانات قرار داده شده است، در حالی که نگهبانان بازداشتگاه نائورو از آن به جای توالت استفاده می کردند.

وی گزارش این وقایع را در اختیار کارکنان دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در نائورو قرار داده است.دولت نائورو اتهامات این مرد را تکذیب می کند.

تعدادی از جوانان ایرانی بدنبال سیاست غرب برای سیاه نمایی ایران و بهشت جلوه دادن کشورهایی مانند استرالیا سودای مهاجرت به این کشور را داشتند که با سیاست های سختگیرانه کانبرا مواجه و به بازداشتگاه های نائورو و پاپوا گینه نو منتقل شدند.

در این بازداشتگاه ها تاکنون چند ایرانی کشته و یا برخی افراد مورد آزار جنسی نگهبانان قرار گرفته اند که با انتقاد سازمان های بین المللی مواجه شده است.

استرالیا تلاش دارد به اجبار نسبت به بازگرداندن این مهاجران به کشورهای خود اقدام کند، اما 'عبدالحسین وهاجی' سفیر ایران در استرالیا هفته جاری بر روی امید دولت این کشور برای اقناع کردن ایران به منظور بازگردان اجباری مهاجرانی که پرونده آنها به مقصد نرسیده است، آب سرد پاشید.

ایران تاکید دارد این مهاجران، کشور را به صورت رسمی و قانونی ترک کرده اند و این انتخاب آنهاست که کجا، چگونه و با چه کسی زندگی کنند.

براساس آمار دولت استرالیا، 19 هزار و 200 نفر از 52 هزار مهاجری که برای سفر و گرفتن اقامت در استرالیا تلاش کردند ایرانی بودند و بسیاری از آنها با نابودکردن اسناد سفر خود و ارائه پول به قاچاقچیان انسان از اندونزی راهی استرالیا شدند.

این آمار نشان می دهد 300 مهاجر بازداشت شده در مرکز مانوس، 166 بازداشتی نائورو، 440 بازداشتی داخل مرزهای استرالیا و همچنین بیش از هشت هزار مهاجر در انتظار روادید موقت در استرالیا، ایرانی هستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج