عکس: اسکان پناهجویان در اماکن عمومی
پناهجویان آسیایی پس از رسیدن به برخی کشورهای اروپایی در اماکن عمومی کشورهای پذیرنده اسکان داده می شوند. باوجودی که بسیاری از پناهجویانی که به اتریش می رسند در شرایط سختی بوده و در اماکن عمومی استقرار می یابند اما غالب آنها خوشحال به نظر می رسند.
غالب این پناهجویان سوری هایی هستند که در اردوگاه های اسکان موقت آوارگان در ترکیه، لبنان و اردن بودند و در بین آنها پناهجویانی نیز از عراق و افغانستان دیده می شود،
ایستگاه های قطار و مترو و محوطه پارک های بزرگ در داخل شهر ها از جمله مکان های اسکان موقت و اولیه پناهجویان در کشورهای اروپایی است.
به دلیل مطلوب بودن هوا در شرایط کنونی مساله بیرون خوابیدن پناهجویان یک معضل نیست اما با نزدیک شدن فصل پاییز پناهجویان نیاز به سرپناه هایی دارند که گرمای آن در شب ها تضمین شده باشد.
وزرای کشور اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) برای بررسی و تصویب طرح ژان کلود یونکر رییس کمیسیون اروپا در مورد پذیرش و تقسیم ۱۶۰ هزار پناهجوی جدید گردهم خواهند آمد.
آلمان مقصد نهایی بسیاری از پناهجویان است. برخی کشورهای اسکاندیناوی از جمله سوئد نیز مقصد بسیاری از پناهجویان است، اما مسیر عزیمت به شمال اروپا از سوی دولت مجارستان بسته شده است و تنها مسیر اتریش و سپس آلمان به روی آنها باز است.
با وجودی که بسیاری از پناهجویانی که به اتریش می رسند در شرایط سختی بوده و در اماکن عمومی استقرار می یابند اما غالب آنها خوشحال به نظر می رسند و در تصاویری که از حضور این پناهجویان در سالزبورگ اتریش منتشر شده است، آنها شادمان از رسیدن به این مقصد میان راهی هستند.
تصاویر زیر اسکان موقت این پناهجویان در پارکینگ ایستگاه راه آهن شهر سالزبورگ اتریش را نشان می دهد.
از هر دو سوریه ای یک نفر
بر اساس آمارها از زمان آغاز جنگ داخلی سوریه در سال ۲۰۱۱ بیش از ۱۰ میلیون نفر از جمعیت این کشور مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده اند.
بر اساس آمار سازمان ملل در چهار و نیم سال گذشته بیش از ۳۱۰ هزار سوریه از جنگ داخلی این کشور کشته شده اند و بیش از ۱۰ و نیم میلیون نفر از جمعیت این کشور مجبور به ترک خانه و کاشانه خود و مهاجرت داخلی و خارجی شده اند. از این تعداد ۶.۵ میلیون نفر در داخل سوریه جابجا شده اند و ۴ میلیون و یکصد هزار نفر نیز مجبور به ترک کشورشان شده اند.
بر اساس آمار سازمان ملل تا کنون بیش از ۴ میلیون و یکصد هزار نفر از جمعیت سوریه به عنوان پناهجو به کشورهای همسایه از جمله ترکیه ، لبنان، اردن، مصر و عراق رفته ودر آنجا اسکان یافته اند.
نظر کاربران
چرا نمیان ایران؟
پاسخ ها
آلمانيا هم نژادشون آرياييه ديگه فرقي نداره با ايران نه اينكه فك كني اونجا بهتره ها نه.نميخان مزاحم ما بشن