۲۴۳۸۵۹
۲ نظر
۵۰۰۰
۲ نظر
۵۰۰۰
پ

اختلاف حداکثری هواداران دولت روحانی!

سایت اصولگرای صراط نیوز درباره داغ شدن فضای انتخاباتی در بین محافل سیاسی نوشت: هر چه به نیمه دوم سال ۹۴ نزدیک تر می شویم بازار موضع گیر ها و اظهار نظرهای انتخاباتی داغ تر می شود و در این بین مطالعه و مقایسه سخنان و مواضع اصلاح طلبان خبر از یک اختلاف حداکثری در بین این طیف سیاسی برای ورود به انتخابات مجلس می دهد.

سایت اصولگرای صراط نیوز درباره داغ شدن فضای انتخاباتی در بین محافل سیاسی نوشت: هر چه به نیمه دوم سال ۹۴ نزدیک تر می شویم بازار موضع گیر ها و اظهار نظرهای انتخاباتی داغ تر می شود و در این بین مطالعه و مقایسه سخنان و مواضع اصلاح طلبان خبر از یک اختلاف حداکثری در بین این طیف سیاسی برای ورود به انتخابات مجلس می دهد.

جریان اصلاحات که سالها است نتوانسته طعم پیروزی در هیچ انتخاباتی را بچشد در خرداد ۹۲ به برکت کناره گیری مهره اصلی خود در رقابت ها به نفع روحانی توانست حداقل چهره پیروز در انتخابات به خود بگیرد اما وزن واقعی این جریان در انتخابات پیش رو خودنمایی خواهد کرد.

عارف که از رقابت برای ریاست جمهوری کناره گیری کرده است، قطعا این روزها به کمتر از سرلیستی اصلاح طلبان در تهران و ریاست مجلس فکر نمی کند، اما وقتی ار رهامی که رییس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات است درباره این موضوع سوال می شود وی جواب سربالا می دهد و می گوید: آقاي عارف تاكنون به صراحت و به صورت رسمي حضور خود را در انتخابات مجلس اعلام نكرده‌اند.

از سوی دیگر حجت الاسلام هادی خامنه ای در یک جمع دانشجویی گفته است که احزاب تازه تاسیس برای انتخابات ۹۴ نمی توانند عضو شورای هماهنگی اصلاحات باشند و به بنیاد امید ایرانیان که توسط عارف تاسیس شده و حزب ندای ایرانیان اشاره داشته است.

در همین حال دهقان سخنگوی حزب اعتدال و توسعه می گوید: با توجه به لیست‌های ارائه شده حزب اعتدال و توسعه در انتخابات‌های گذشته، این حزب برای انتخابات اسفند سال جاری به ائتلاف با اعتدالیون در دو جناح اصلاح‌طلب و اصولگرا می‌اندیشد و در صدد ارائه لیستی با محوریت شخصیت‌های میانه‌رو در دو جناح سیاسی کشور است.

اختلافات اصلاح طلبان به اینجا ختم نمی شود، رسول منتجب نیا که این روزها به عنوان مرد اول حزب اعتماد ملی شناخته می شود چندی پیش در نشست خبری خود به انتقاد شدید از شورای مشورتی اصلاح طلبان پرداخت و «تشکیل شورای راهبردی اصلاح طلبان را مسیری انحرافی در راه انسجام اصلاح‌طلبان» دانست و تاکید کرد: «من این طرح را مسیر انحرافی می دانم و مطمئن هستم که تلاش این دوستان نه تنها به نتیجه نمی رسد که اگر به فعالیت خود ادامه دهند، منجر به دو دستگی و در نهایت شکست اصلاح طلبان در انتخابات آینده خواهد شد».

با این حساب می توان گفت تا به حال لیستهای انتخاباتی که اصلاح طلبان در آن حضور خواهند داشت شامل لیست حزب اعتماد ملی، لیست حزب اعتدال و توسعه، لیست شورای هماهنگی، لیست عارف، و لیست ندای ایرانیان خواهد بود.

به نظر می رسد تعداد لیستهای انتخاباتی اصلاح طلبان با توجه به فعالیت برخی جریانهای اصلاح طلب مانند جبهه مردمی اصلاحات که توسط حجت الاسلام فومنی مدیریت می شود یا ائتلاف مردم اصلاحات که توسط قدرتعلی حشمتیان مدیریت و حزب مردم سالاری و جمعی از حزب همبستگی در آن عضویت دارند، به بیش از ۵ لیست خواهد رسید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    هرچی باشن خدارو شکر که اصولگرای تندرو نیستن.

  • بابک

    اکثریت جمعیت . دلیل بر هوش و درست بودن حرف انها نیست . ما کارگر زیاد داریم اما فیلسوف خیلی کم . پس اونکه کمه بیشتر میفهمه .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج