۲۳۵۳۱
۵۰۲۱
۵۰۲۱
پ

چت کردن در سایت همسریابی دردسرساز شد

مردی با ثبت نام در یک سایت همسریابی پس از آشنایی با چند زن و دختر جوان از آن ها کلاهبرداری میلیونی کرد.

خراسان: مردی با ثبت نام در یک سایت همسریابی پس از آشنایی با چند زن و دختر جوان از آن ها کلاهبرداری میلیونی کرد.

سرهنگ سیدمحسن عرفانی رئیس پلیس فتا خراسان رضوی اظهار داشت: جوانی اهل گیلان پس از ثبت نام در یکی از سایت های همسریابی به بهانه ازدواج با چند زن و دختر جوان آشنا شده بود.

این فرد برای این که زودتر زمینه ارتباط خود را با زنان و دختران فراهم آورد، هنگام ثبت نام در سایت خود را دکتر و مهندس معرفی کرده بود، این درحالی بود که تحصیلات او زیر دیپلم بود.

جوان مذکور پس از ثبت مشخصات خود در سایت و گرفتن مشخصات و شماره های تماس دختران و زنان جوانی که به منظور ازدواج در سایت همسریابی ثبت نام کرده بودند، با آنها قرار ملاقات گذاشت و در همین ملاقات های پی در پی بود که توانست اعتماد چند زن و دختر را به خود جلب کند.

سرهنگ عرفانی افزود: این متهم پس از آن که ۳ماه با طعمه های خود در تماس بود با عنوان این که مادرم به بیماری صعب العلاجی مبتلاست و هزینه های عمل و درمان او بسیار زیاد است از زنان و دختران تقاضای مبالغی پول کرده و به آنها وعده داده بود تا پول آنها را در اولین فرصت بازگرداند. زنان و دختران جوان نیز که رویای ازدواج با یک دکتر و مهندس را در سر می پروراندند چه بسا با فروش طلاهای خود مبالغی از ۶ تا ۱۰میلیون را به او دادند.

رئیس پلیس فتا خراسان رضوی افزود: متهم کلاهبردار پس از این که میلیون ها تومان پول از زنان و دخترانی در مشهد و دیگر شهرهای کشور گرفته بود تلفن خود را قطع کرده و دیگر به هیچ یک از تماس های این زنان پاسخ نداده بود.

با شکایت تعدادی دختر جوان به پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان رضوی، ماموران این پلیس طی بررسی های فنی و پلیسی سرانجام موفق شدند، فرد کلاهبردار را که جوانی اهل گیلان بود شناسایی و دستگیر کنند. این متهم در بازجویی های اولیه منکر اقدامات خود شد اما وقتی با طعمه های خود روبه رو شد به جرم خود اعتراف کرد.

رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی درباره ازدواج از طریق سایت های همسریابی هشدار داد و افزود: در این سایت ها ممکن است افرادی با هویت های جعلی عضو شوند و با معرفی خود به عنوان یک شخص پولدار و دارای تحصیلات بالا دختران جوان را گول بزنند. بسیاری از سایت های همسریابی کلاهبردار هستند.

وی در توضیح این موضوع گفت: با ورود به صفحات این سایت ها مشاهده می شود که اعلام شده، ثبت نام به صورت رایگان است اما پس از ثبت نام به دلایل مختلف از جمله انواع عضویت، مبالغی را از ثبت نام کنندگان می گیرند تا اطلاعات افراد دلخواه ثبت نام کنندگان را در اختیار آنها قرار دهند. بسیاری از این اطلاعات نیز ممکن است ساختگی و صرفا برای کلاهبرداری باشد.

سرهنگ عرفانی اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که پس از عضویت در سایت همسریابی پیش می آید،ارتباط زن و مرد است که پس از آشنایی اولیه ممکن است دو طرف تصاویر شخصی خود را بین هم رد و بدل کنند که در این میان ممکن است افرادی با سوء استفاده از این موقعیت و با تهدید پخش تصاویر خصوصی دختران جوان از آنها اخاذی کنند.

رئیس پلیس فتا خراسان رضوی همچنین گفت: زنان و دختران زیادی از طریق سایت های همسریابی فریب خورده اند و حتی زمینه ورود آنها به مراکز فساد به منظور سوء استفاده از آنان فراهم شده است و امکان پیگیری نیز در برخی موارد ممکن نیست چرا که کلاهبرداران با مدارک جعلی به عضویت سایت درمی آیند .

سرهنگ عرفانی به کاربران اینترنت توصیه کرد تا زمانی که این سایت ها ساماندهی و ثبت نشده و مجوزهای لازم برای چنین سایت هایی از سوی مسئولان مربوط از جمله وزارت خانه های ارشاد و ورزش و جوانان اعلام نشده است از مراجعه به این گونه سایت ها بپرهیزند.

تهدید به انتشار تصاویر شخصی، پیشنهاد رابطه نامشروع و اخاذی پیامدچت کردن

وی همچنین به پیامدهای منفی ارتباط با افراد غریبه و ناشناس از طریق فضای مجازی اشاره کرد و در مورد یک موضوع اخاذی و تهدید از دختری جوان گفت: چندی قبل دختر دانشجویی هنگام چت کردن (گفت وگوی اینترنتی) با مرد غریبه ای آشنا شد و پس از مدتی که ارتباط این دو نفر بیشتر شد، آنان از طریق «وب کم» تصاویر یکدیگر را دیدند.

سرهنگ عرفانی افزود: این ماجرا ادامه داشت و پسر جوان تصاویری را که با وب کم از دختر جوان گرفته بود ضبط و نزد خود نگهداری می کرد. این فرد پس از مدتی با سوء استفاده از این تصاویر درصدد اخاذی از این دختر برآمد و حتی پیشنهاد ارتباط نامشروع داد، بنابراین به دختر مورد اشاره گفته بود اگر فلان مبلغ پول به من ندهی تصاویر و فیلم هایت را در اینترنت منتشر می کنم. با شکایت این دختر به پلیس فتا پس از ردیابی های فراوان کارآگاهان در فضای مجازی سرانجام متهم جوان شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ عرفانی ضمن هشدار به خانواده ها درباره چت کردن در اینترنت افزود: در فضای اینترنت هویت واقعی افراد پنهان می ماند و ممکن است کلاهبردارانی هنگام چت کردن با ابراز عشق و علاقه به طرف مقابل درصدد سوء استفاده و اخاذی برآیند. هنگامی که افراد به اینترنت متصل هستند ممکن است تمامی اطلاعات شخصی و تصاویر آنها از طرف فرد مقابل هک شود و مورد سوء استفاده قرار بگیرد. در هنگام چت کردن نیز کلاهبرداران، اخاذان و سوء استفاده کنندگان به راحتی می توانند اطلاعات طرف مقابل و عکس های شخصی و خانوادگی وی را هک کنند و به سرقت ببرند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج