۲۳۴۳۳۸
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

ناطق نوری امام جمعه تهران می‌شود؟

مصطفی داننده در سرمقاله روزنامه ابتکار نوشت: حضور شیخ ناطق در نماز جمعه باعث می‌شود نگاه‌ها به سمت این نماز عبادی و سیاسی جلب شود و اهالی نماز جمعه را به دهه ۶۰ و ۷۰ بازگرداند.

مصطفی داننده در سرمقاله روزنامه ابتکار نوشت: بعد از انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی جریان اعتدال، بسیاری از نگاه‌ها به سمت علی اکبر ناطق نوری چرخید تا به واسطه او بتوانند گفتمان اعتدال را در پارلمان نیز حاکم کنند.

اصلاح طلب و اصول گرا، جلسات خود را با «شیخ نور» آغاز کردند تا او را بعد از سال‌ها راضی به حضور در صحنه سیاسی کشور کنند. شیخ ناطق اما در برابر تمام این درخواست‌ها ایستاد و دست رد به سینه اصول گرایان و اصلاح طلبان زد و گفت قصد ندارد وارد بازی‌های سیاسی شود. ناطق نوری بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۷۶، با خود عهد کرد که دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نکند و تا به امروز بر سر این عهد مانده است.

او بیتشر تلاش کرده است که یک کارگردان سیاسی باشد تا یک بازیگر و کنشگر مسائل سیاسی. همین حاشیه نشینی باعث شده است تا بسیاری از آحاد جامعه از نظرات ناطق نوری که می‌تواند کارگشای بسیاری از مشکلات سیاسی کشور باشد، محروم شوند. ناطق نوری امروز از معدود سیاستمدارانی است که هم مورد وثوق جریان اصلاح طلب است و هم مورد اعتماد جریان اصول گرا و به خاطر همین معنا نباید از چنین سرمایه‌ای به راحتی گذشت.

نگارنده بر این باور است که با توجه به این معنا که ناطق دیگر تصمیم به حضور در عرصه سیاسی ندارد از این سیاستمدار توانمند در عرصه نماز جمعه و خطیبی آن استفاده شود. ناطق نوری به عنوان یک روحانی برجسته و یک سیاستمدار هوشمند، بدون شک دارای ویژگی‌های یک خطیب جمعه هست و با توجه به جایگاه رفیع این نماز به نظر می‌رسد وی می‌تواند با توجه به شرایط حساس این نماز را اقامه کند.

حضور ناطق نوری در نماز جمعه می‌تواند بسیاری از مشکلات کنونی جامعه را حل کند. او می‌تواند زمینه آشتی برخی از جریان‌های سیاسی با نماز جمعه را فراهم کند. این روزها بخشی از جامعه سیاسی کشور بر این باور است که نماز جمعه تریبون جریان خاصی در کشور است و فقط صدای اصول گرایان از آن شنیده می‌شود و ناطق نوری به عنوان یک چهره اعتدالی می‌تواند این تفکر را از بین ببرد و موازنه‌ای در نماز جمعه تهران ایجاد کند.حالا که هاشمی رفسنجانی تمایل به حضور در نماز جمعه ندارد و روحانی نیز با محدودیت‌هایی در این زمینه روبرو است، به نظر می‌رسد ناطق نوری با توجه به تجربه‌های بی شمار در عرصه کشور داری می‌تواند نقش امام جمعه تهران را به خوبی بازی کند.

حضور شیخ ناطق در نماز جمعه باعث می‌شود نگاه‌ها به سمت این نماز عبادی و سیاسی جلب شود و اهالی نماز جمعه را به دهه ۶۰ و ۷۰ بازگرداند. نماز جمعه تهران در دهه ۶۰ و ۷۰ تریبون رسمی جمهوری اسلامی بود. حضور مقامات ارشد به عنوان امام جمعه و بیان مشکلات از سوی آنها از این تریبون باعث شده بود، تا رسانه‌های ایران و جهان، فرکانس‌های خود را در روز جمعه به روی دانشگاه تهران تنظیم کنند تا ببینند، امامان موقت جمعه تهران، که اتفاقا از روسای قوا و چهره‌های تاثیرگذار نیز بودند، در مورد شرایط داخلی و بین المللی چه اظهار نظری می کنند. حضور ناطق نوری می‌تواند احیا کننده خطبه‌های آتشین و تاثیرگذار در نماز جمعه تهران باشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • جهان

    بد جوری موافقم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج