سرنوشت حکم پاساژ علاءالدین
رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره زمان صدور حکم مجتمع تجاری علا الدین گفت: کار کارشناسی گسترده ای از سوی دیوان عدالت در خصوص این ساختمان در حال انجام است که بیش از دو هفته زمان می برد.
وی از خبرنگاران شورای شهر خواست تا در تفکرات حزبی - جناحی غرق نشوند و واقعیت ها را درک کنند و در مقابل درخواست های وسوسه انگیز و تهدیدهای بودار، استقلال واقعی و ذاتی خود را حفظ کنند.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد و درباره وضعیت طرح تفصیلی، با تاکید بر اینکه طرح تفصیلی یک طرح راهبردی است، خاطرنشان کرد: هر پنج سال یکبار این طرح مورد بازنگری قرار می گیرد و اصلاح می شود وتاکنون بالغ برهزار و ۴۰۰ موضوع جدید از طریق شهرداران در این باره ارائه شده که به ۴۰۰ مورد اصلاح انجامیده است.
وی درباره ساخت و ساز شیشه ای مجلس در میدان بهارستان هم گفت: شورا بی تفاوت نبوده و در صحن این موضوع تذکر داده شده و حتی تلفنی و در نامه نگاری موضوع به اطلاع رئیس مجلس هم رسیده است. اعلام آمادگی کرده ایم در مورد اصلاح نما همکاری کنیم.
چمران همچنین به آخرین نتایج رسیدگی به ساخت و ساز میدان سپاه اشاره و در این باره اظهار کرد: شورای عالی معماری و شهرسازی باید در این باره تصمیم نهایی را بگیرد اما گروه کارشناسی تعیین شده تا حد طبقات را تعیین کند که بدنه سپاه، شورایعالی معماری وشهرسازی، سازمان میراث فرهنگی و شهرداری تهران در این کار گروه نماینده دارند. به نظر می رسد با توجه به شیب، این ساختمان باید هشت طبقه ساخته شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص اینکه آیا همه پادگان های شهر در پهنه جی قرار دارند، اعلام کرد: همه پادگان ها در پهنه جی نیستند و پهنه ام و اس هم وجود دارد. البته ما ترجیح می دادیم همه پادگان ها در پهنه جی باشند تا فضای نیمه سبز و باز آنها برای شهر حفظ شود. چرا که با این شرایط بیرون بردن پادگان ها از شهر و ساخت و ساز به جای آن به ضرر شهر است.
وی درباره وجود تخلف در ساخت و سازهای منطقه ۱۲ و حفظ خانه های میراثی اعلام کرد: مطمئنم هیچ خانه میراثی در منطقه ۱۲ تخریب نمی شود و غیر ممکن است شهرداری در این باره مرتکب تخلف شود. چه دلیلی دارد خانه تاریخی و میراثی را تخریب کند؟
چمران در ادامه به سوالی در خصوص طرح سرای قرآن پاسخ داد و اظهار کرد : تهران در کل دنیا اولین شهر قرآنی است و هر ساله به فعالیت های قرآنی در این شهر افزوده می شود اما فعالیت ها نباید تک خوانی باشد بلکه باید فعالیت ها هم سو و هماهنگ صورت گیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین به موضوع دارالقرآن اکباتان، اشاره و بیان کرد: به نظر می رسد کشمکش ها خصوصی و شخصی شده است اما امیدوارم معاونت معماری وشهرسازی منطقه بدون توجه به مسائل، برای آنجا فکری کند.
چمران در خصوص تصمیم نهایی درباره مجتمع تجاری علاء الدین هم گفت: کار کارشناسی گسترده ای از سوی دیوان عدالت در خصوص این ساختمان در حال انجام است که گفته اند تا هفته آینده تمام می شود و حکم صادر می شود اما بررسی اقدامات گروه کارشناسی نشان می دهد این کار بیش از دو هفته زمان می برد.
رئیس شورای شهر در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت باغاتی که مالکان اقدام به خشکاندن در ختان می کنند، تاکید کرد: هر باغی که سند آن ثبت شده باشد و یا کمیسیون ماده هفت، رای داده باشد، حتی اگر در آن درخت نباشد و تنها عکس هوایی آن از چند سال قبل وجود داشته باشد باغ به حساب می آید و مالک به خاطر خشکاندن درختان جریمه می شود گرچه سختگیری در این باره جواب نمی دهد و باید خود مردم همکاری کنند.
وی تصریح کرد: قانون برج باغ ها هم که اکنون وجود دارد مسیر طولانی همانند سه بار رفتن تا مجلس را طی کرده تا بالاخره تکلیف قانونی باغات مشخص شود و نتیجه دو دوره تلاش شورای شهر است. از این رو باید از آن بهره برداری کرد و تجربه های دیگر را به آن افزود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره وضعیت مدیریت بحران خاطر نشان کرد: شورا در بحران ورود جدی داشته اما مشکلات داریم که تلاش می کنیم تعداد سوله های بحران را به ۴۰۰ عدد برسانیم.
چمران درباره پارک پردیسان و واگذاری آن اظهار کرد : شهرداری دنبال مالکیت این پارک نیست بلکه می خواهد این پارک به فضای عمومی برای مردم تبدیل شود و در این باره صحبت هم کرده ایم اما اتفاقی نیفتاده است.
وی افزود: درباره مصلی هنوز اتفاقی نیفتاده است.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره طرح جدید ترافیکی که محدوده ها تقسیم بندی جدیدی دارند، گفت : هر طرحی که جلوی ورود خودرو آلاینده به مناطق پرتردد و آلوده را بگیرد خوب است به شرطی که وسایل نقلیه عمومی در آن مناطق وجود داشته باشد.
وی همچنین موضوع انتقال پایتخت را در حد مطالعات کارشناسی عنوان کرد و گفت: پایتخت منتقل شود، مشکلات می ماند و حل نمی شود و خیلی بعید است این طرح عملی شود.
چمران به وضعیت معادن شن و ماسه منطقه ۱۸ اشاره کرد و گفت: نباید زمان از دست برود و باید با عجله این معادن تعطیل شود.
ارسال نظر