اعلام کاندیداتوری هاشمی در انتخابات آینده
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگویی اعلام کرد که قصد دارد در انتخابات مجلس خبرگان کاندیدا شود.
آیتالله هاشمی رفسنجانی در گفتوگو با هفتهنامه «طلوع صبح» در پاسخ به پرسشی در مورد اهمیت دو انتخاباتی آتی (مجلس و خبرگان) گفت: این دو انتخابات بسیار مهم و جزو مهمترین انتخابات ما هستند. هرکس تعهد اسلامی و ملی دارد، باید خودش را آماده کند و در انتخابات حضور داشته باشد.
وی اضافه کرد: کسانی که خود را صالح میدانند، نامزد شوند و اگر در آن سطح نیستند، برای رأی دادن بیایند. اینجا بسیار مهم است و نتیجهاش هم به همه ایرانیها برمیگردد. اینگونه نیست که یک عده ببرند و یک عده ببازند. نتیجه مثبت و منفیاش به همه برمیگردد.
لذا خوب است که همه کسانی که احساس ملیگرایی دارند یا اسلامی یا انقلابی هستند و هرچه که هستند یا هر سه هستند، بیایند و در انتخابات شرکت کنند و بیتفاوت نباشند.
هاشمی رفسنجانی در پاسخ به این پرسش که «آیا حضرتعالی قرار است تحرکی داشته باشید؟»، گفت: من در مجلس نمیتوانم شرکت کنم، ولی بنا دارم در خبرگان شرکت کنم.
نظر کاربران
درود بر هاشمی
از الان من که رای خودم را میدهم
مبارک است قدمت روی چشم
دلواپسا چه منفی هایی میدن :))
تعدادتون کمه! شما حتی 10% جامعه ایران نیستید!
پاسخ ها
راست میگی، تعدادشون کمه10 درصد دربرابر 90 درصد، چون حدیث داریم که در آخرالزمان(اکثرهم فاسقون)
اقا ذاكر اينو نگي چي ميخواي بگي يك جوري بايد خودتون رو قانع كنيد با كارهايي كه شماها و گروه دلواپسان انجام داديد همه را ازخودتان بيزار كرديد