«سامی یوسف» در صدا و سیما ممنوع شد
پخش آثار سامی یوسف؛آهنگساز، ترانهسرا و خواننده معروف از تمام شبکه های صداوسیما ممنوع اعلام شد.
گفته می شود سفر اخیر سامی یوسف به سرزمین های اشغالی(اماکن مقدس مسیحیان و یهودیان، از جمله مکان غسل تعمید حضرت مسیح(ع)) دلیل ممنوعیت پخش آثار وی در صداوسیما است.
سامی یوسف "اولین سرود بین ادیان" را اخیرا اجرا کرده است که ویدئوکلیپ آن در اردن و فلسطین و اسرائیل تصویربرداری شده است.
سامی یوسف که ایرانی تبار و فرزند یک موسیقی دان ایرانی به نام بابک رادمنش است، قبل از مهاجرت به انگلستان با نام سیامک برنجان(رادمنش) شناخته می شد.
سامی یوسف به زبانهای انگلیسی، ترکی استانبولی، ترکی آذربایجانی، فارسی، اردو، مالایی و عربی ترانههایی خوانده است.
سامی یوسف از سوی مجله تایم آمریکا به عنوان «بزرگترین ستارهٔ راک اسلام» و از سوی مجله گاردین انگلستان «ستاره راک مقدس» معرفی شدهاست.
نظر کاربران
لیاقتشو ندارید...
دین دینه دیگه...
مهم هدفه
مسخره!!!
همین!
کی صدا سیما رو نگاه میکنه ؟؟ از بس سانسور کردن و خسته کنندس برنامه هاش همه مردم ماهواره میبینن..حیف این پول که جای این فیلمای آبکی میدن ...
پاسخ ها
لایک!
بابا این بنده خدا یه رگش فقط ایرانیه ... کلی ایرانی توی دنیا وجود دارن (خارج از ایران) که 2 تا پاسپورت داره و مثلا موقع رفتنش به اسرائیل از پاسپورت آلمانیش استفاده میکنه مواقع ضروری هم از پاسپورت ایرانی ...
این صدا و سیما هم فقط نشسته از افراد انتقام بگیره!
اتفاقا ما مسلمونا باید افتخارم بکنیم که یه مسلمون رفته تو اسرائیل غاصب کنسرت گذاشته ...
پاسخ ها
سامی یوسف مسلمان است که هدفش را ایجاد تفاهم بین فرهنگها از طریق ترویج ارزشهای جهانی و تجلیل از روح انسانی میداند.[۵] موسیقی او غالباً دربر گیرندهٔ ترانههایی است با مضامین اسلامی و معنوی. وی همچنین از موضوعات اجتماعی و بشر دوستانه در موسیقی خود استفاده میکند.
عدهای موفقیت سامی یوسف را به علت چهره او و یا کلیپهایی که از آهنگهایش ساخته میشود، میدانند اما بی شک مضامین اجتماعی، آرمانگرایانه و اعتراضی ترانهها و آهنگهایش هم در این موفقیت، بخصوص در موسیقی جهان اسلام، بیتأثیر نیست.
سامی یوسف در سال ۲۰۰۵ با دختری آلمانی به نام مریم ازدواج میکند که پنج سال پیش یعنی در سال ۲۰۰۰ مسلمان میشود و خود سامی یوسف میگوید که او در ۱۶سالگی از نظر روحی بیدار میشود و راه اسلام را در پیش میگیرد و به اسلام خدمت کند که در سال ۲۰۰۳ در آلبوم المعلم همکاری میکند.[۳]
سامی یوسف به زبانهای انگلیسی، ترکی استانبولی، ترکی آذربایجانی، فارسی، اردو، مالایی و عربی ترانههایی خوانده است.
وی در سال ۲۰۱۲ در محکومیت توهین به پیامبر بزرگ اسلام، ترانه «این یک بازی است» را خواند و از طرفدارانش خواست در محکومیت این حرکت بازدید این ترانه را به میلیون در یوتیوب برسانند. این ترانه به سه زبان ترکی، انگلیسی و اردو خوانده شده است
گل گفتی
سامی یوسف اصلا ایرانی نیست
همه رو بخودتون نچسبونید
به درک که صداوسیما نشون نمیده حالا کی صداوسیما رو نگاه میکنه
از خداتون باشه اثراشو پخش منین.
دنبال بهونن پخش نکنن که مردم طرفدارش نشن گیر ندن.
چشتون در بیاد واسه دیدن آنگاش شه باشه ماهواره می گیریم.
بجای اینکه چیزا جذاب و قشنگ بزارن مردم جذب شن یه کاری می کنن مردم دفعشن.
خود سامی یوسف گفته: نمی دونم چرا ایران بخواطر اینکه می خوام دله خواهر و برادرای مسلمونم رو شاد کنم ممنوعالتصویرم کرده.از طرفدارام تو ایران معذرت خواهی می کنم که نمی تونن آثارم رو ببینن ام از اجرای کنسرتم ساد کردن دل برادرامو خواهرام از هیچ کس معذرت خواهی نمی کنم.