۲۲۵۸۷۹
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

ماجرای دلخوری رئیس قوه قضاییه از ضرغامی

سید عزت‌الله ضرغامی - رییس سابق سازمان صداوسیما - در صفحه‌ی اینستاگرام خود به روایت خاطره‌ای از یکی از بخش‌های خبری تلویزیون پرداخته که تا مدتها موجبات دلخوری سران قوه قضاییه را فراهم کرده بود.

خبرگزاری ایسنا: سید عزت‌الله ضرغامی - رییس سابق سازمان صداوسیما - در صفحه‌ی اینستاگرام خود به روایت خاطره‌ای از یکی از بخش‌های خبری تلویزیون پرداخته که تا مدتها موجبات دلخوری سران قوه قضاییه را فراهم کرده بود.

ضرغامی در این مطلب آورده است:

«یک بار در خبر سیما گزارش خوب و شیرینی از اسب‌های ترکمن‌صحرا پخش شد که بعد از آن اولین خبر مربوط به قوه قضاییه بود. آیت‌الله آملی لاریجانی این سوژه را تا مدت‌ها رها نکرده و همواره در جلسات از آن به عنوان مصداق بی‌احترامی و بی‌توجهی به دستگاه قضا یاد می‌کردند. شاید حق با ایشان بود. خدا ایشان را حفظ کند. ایضا خود مرا بعد از این پست!!.»

ضرغامی در ادامه نقل خاطره‌ی بالا، اظهار کرده است:‌ در میان موج اخبار رسمی رسانه ملی، همکاران خبری با قرار دادن اخبار و تصاویر شیرین و قدری غیرمتعارف، تندی و زمختی اخبار رسمی را می‌گیرند.

رییس سابق صداوسیما این نکته را در صفحه اینستاگرام خود یادآور شده است که نمی‌خواهد صفحه‌اش خیلی رسمی شود و اینکه زبان اینستاگرام غیررسمی و خودمانی است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج