۲۲۳۱۶۱
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

نفر سوم معامله دکل گمشده، پیدا شد

حاشیه‌سازی‌های «دکل گمشده» همچنان ادامه دارد و حالا در لابه‌لای مباحثات نمایندگان مجلس هرروز جزییات تازه‌ای از این ماجرا فاش می‌شود. بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده، ردپای نفر سومی در قرارداد این دکل نفتی کشف شده است.

روزنامه شهروند: حاشیه‌سازی‌های «دکل گمشده» همچنان ادامه دارد و حالا در لابه‌لای مباحثات نمایندگان مجلس هرروز جزییات تازه‌ای از این ماجرا فاش می‌شود. بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده، ردپای نفر سومی در قرارداد این دکل نفتی کشف شده است.

حالا در این ماجرا نه‌تنها «ع.ط.م» مدیرعامل وقت شرکت تأسیسات دریایی و عمر کامل آل سواد به‌عنوان بازیگران اصلی این معامله رانتی به شمار می‌آید، که بررسی مکاتبات مدیرعامل وقت شرکت تأسیسات دریایی و شرکت Dean نشان می‌دهد فرد دیگری با عنوان «ر.ط» مدیرعامل شرکت سپنتا به‌عنوان واسطه عقد قرارداد میان دو شرکت نامبرده شده بوده است و این مکاتبات قید می‌کند که «ر.ط» از نظر اخلاقی متعهد به انجام قرارداد و مسئول جبران وجوه پرداختی معرفی شده است.

علاوه بر این افراد، «م.ش» مشاور مدیرعامل وقت شرکت تأسیسات دریایی اقدام‌کننده در این قرارداد شناخته شده است و براساس نامه‌ای موجود مشخص شده است مدیریت شرکت Dean اصولا نقشی در جریان معامله نداشته است و تنها به‌عنوان کارمند نفر سوم معامله دکل یعنی مدیرعامل شرکت سپنتا عمل کرده است.

بر اساس این گزارش، متهمان ایرانی پرونده دکل نفتی حتی برای بازدید این دکل ماجراساز به ترکیه نیز سفر داشته‌اند اما تلاش کرده‌اند موضوع را از هیأت مدیره شرکت تأسیسات دریایی مخفی کنند به‌طوری که پس از ۱۴ ماه و پرداخت کامل پول دکل نیز هیچ اقدامی برای استیفای حقوق شرکت انجام نمی‌دهند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج