۲۲۲۴۳۱
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

گفت‌وگوی تلفنی کری و لاوروف درباره مذاکرات

وزیر خارجه آمریکا که در وین به سر می‌برد، تلفنی با وزیر خارجه روسیه مکالمه و آخرین تحولات درخصوص مذاکرات هسته‌ای را با وی مرور کرد.

خبرگزاری فارس: «جان کری» وزیر خارجه آمریکا که در وین به سر می‌برد، تلفنی با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه که برای برگزاری اجلاس سران بریکس به کشورش بازگشته، مکالمه و آخرین تحولات درخصوص مذاکرات هسته‌ای را با وی مرور کرد.

ریابکوف امروز گفته بود که امیدوار است به محض تمام شدن اجلاس سران بریکس در شهر اوفا، آماده بازگشت به وین شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج