۲۲۱۲۷
۱ نظر
۵۰۱۴
۱ نظر
۵۰۱۴
پ

جزییات هفتمین دادگاه اختلاس میلیاردی

هفتمین جلسه رسیدگی به پرونده فساد مالی بزرگ صبح یکشنبه سوم اردیبهشت ماه با حضور چهار متهم پرونده به ریاست قاضی سراج آغاز شد.

خبرگزاری مهر: هفتمین جلسه رسیدگی به پرونده فساد مالی بزرگ صبح یکشنبه سوم اردیبهشت ماه با حضور چهار متهم پرونده به ریاست قاضی سراج آغاز شد.

در دادگاه امروز رسیدگی به پرونده چهار متهم دیگر این پرونده به نامهای خانمهای م-ز "ج- ا" خزانه‌دار گروه آریا، "ش-م" و "ع-ح" رسیدگی می‌شود.

نماینده دادستان رضا نجفی در هفتمین جلسه دادگاه متهمان فساد ملی بزرگ حضور دارد .

درجلسه قبلی دادگاه که ۲۷ فروردین ماه برگزار شد سه تن از متهمان اصلی پرونده که با اتهام افساد فی ‌الارض روبرو بودند آخرین دفاع را همراه وکلایشان از خود کردند.

کیفرخواست خزانه‌دار شرکت آریا/ پرداخت عیدی ۶۰ میلیونی به یک مدیربانکی

نماینده دادستان با قرائت کیفرخواست مسئول خزانه شرکت آریا گفت: وی در سالها ۸۹ و ۹۰، ۳۰ مرتبه کیف پولهای مشکی رشوه را به آقای "س" تحویل داده است.

صبح یکشنبه در هفتیمن دادگاه فساد مالی بزرگ نماینده دادستان رضا نجفی کیفر خواست متهمه ج - ا مجرد، مسئول خزانه شرکت آریا آزاد را قرائت کرد .

خزانه دار شرکت آریا متهم به اخلال در نظام اقتصادی کشور، جعل و مشارکت در تحصیل مال در شرکت و معاونت در پول شویی است .

نماینده دادستان گفت:در گزارش وزارت اطلاعات آمده است تمام پرداختهای مالی به دستور مه افرید خسروی توسط این خانم پرداخت شده است. همچنین وظیفه این خانم نگهداری دسته چکهای خسروی در سه حساب جاری بوده است و متهمه گفته است تمام پرداختها به دستور آقای خسروی بوده است .

نجفی در ادامه گفت: هر سال عید برنج و آجیل و پول نقد برای کارکنان بانکها و مدیران توسط این خانم توزیع می شده است . این خانم متهمه اظهار داشته حدود دو میلیارد تومان به آقای "س" و کیفهای پول هم به ایشان تحویل شده که در جمع ۵ میلیارد تومان شد،
متهمه اعتراف کرده است در سال 89 و 90 حدود 30 مرتبه کیقهای پر پول به آقای" س" داده شده است.

وی افزود: خانم "الف "اعتراف کرده است به آقای" الف" از مدیران بانک پاسارگاد ولیعصر 60 میلیون عیدی پرداخت کرده است. وی گفته است پولهایی هم به شرکتهای نیما و نگار و همچنین شعبه بانک ملی کیش واریز شده است.

نماینده دادستان در ادامه خواندن کیفرخواست گفت: متهمه گفته است " ع. ر" در تمامی عملیات با آقای خسروی مشارکت داشته اند. آقای "الف .ش" و" ب. ب" هم از موثرترین افراد در مجموعه بوده اند. در ضمن برادر آقای خسروی هم از همه چیز خبر داشتند. من و خانم "ز" مورد سو استفاده مدیران سودجو قرار گرفتیم. متهمه اعتراف کرده است: تمام موضوع معاملا سوری در حوزه دستور خسروی و آقای ش بوده و مدیران مالی تمام شرکتها در جریان این امور بوده اند.

نماینده دادستان به نقل از اعترافات متهمه گفت: کارمندان مالی و اعضای هیئت مدیره تنها حقوق می گرفتند و حق اعتراض نداشتند و افرادی مانند ما مثل کارپردازان بانک بودیم.

متهمه دردفاع از خود: من تنها نگهبان پول بودم/ جعل امضا در آریا عادی بود

خزانه دار شرکت منصور آری در دفاع از خود گفت: من تنها نگهبان پولها بودم و حتی حق پرسیدن سوال هم نداشتم.

در ادامه هفتمین جلسه فساد مالی ،خانم "ج الف" با دستور قاضی در جایگاه قرار گرفت تا از خود دفاع کند. قاضی سراج به متهمه گفت: شما متهم به شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور، مشارکت در جعل و کلاهبرداری و معاونت در پولشویی هستید، آیا اتهامات را قبول دارید؟

متهمه گفت: اتهامات را قبول ندارم. اخلال در نظام اقتصادی و پولشویی را اصلا تا به حال نشنیده ام، من همیشه صندوق دار بودم و تحصیلات حسابداری هم نداشتم.

همیشه به صورت کتبی کارهایم به من دیکته می شد. صورت روزانه به من گفته بودند تمام شرکتها باید دارایی های خود را به خزانه واریز کنند. من پس از تائید خسروی و مدیر خودم آقای "الف. ش" اقدام به هر کاری می کردم.

متهمه گفت: تمامی پرداختها با چک انجام می شد و مسئول نگهداری تنخواه شرکتها هم بودم ونهایت صداقت و دقت را داشتم و هیچ کار خلافی نکردم و در هیچ جلسه ای حضور نداشتم . من حق پرسیدن سوال هم نداشتم و طبق دستور کار می کردم.

متهمه گفت: من تنها نگهبان پول بودم. تنظیم کننده اعتبارات اسنادی نبودم و ما در خزانه اصلا اطلاعاتی نداشتیم.

خانم الف خطاب به قاضی گفت: من اعلام برائت می کنم و ارتباطی با این گروه نداشتم.

متهمه گفت: من حتی برای منزل آقای خسروی چک صادر می کردم و تنها 50 میلیون تومان پول نقد داشتیم که برای صندوق آقای خسروی بود که خودشان استفاده می کردند.

خانم الف گفت: آقای خسروی به من می گفت 200 میلیون ایران چک داخل کیفها بگذارم که گاهی هم ارز و دلار بود و تا 500 میلیون می رسید که حدود 30 کیف شد.

این متهم پرونده فسادمالی در ادامه دفاعیات خود گفت: من حق پرسیدن نداشتم. این پولها برای کیست و من در شرح هزینه نام شخصی را نمی نوشتم و تنها می نوشتم مه آفرید خسروی و چون این پول از طرف آقای خسروی به صندوق می آمد سند حسابداری نوشته نمی شد.

خانم الف اظهار داشت: شرکتها با اطلاع مدیرانشان چکهای سفید امضا در اختیار خزانه می گذاشتند و من تحویل می گرفتم. بدون اطلاع مدیران شرکتها چکها با دستور خسروی صادر می شد و مدرکی داخل خزانه بایگانی نداشتیم.

متهمه در خاتمه دفاعیات خود گفت: در شرکت آریا روال عادی بود که برخی مدیران به جای مدیران دیگر امضا می کردند و من بارها دیده بودم که این به خاطر تسریع بود چون آقای خسروی همیشه عجله داشتند.

وی گفت: توسط آقای" ب" شرکت الیت انزلی تاسیس شد و من اطلاع نداشتم آقای خسروی در این شرکت سهامدار است یا خیر. شرکت فولاد فام اسپادانا هم سهامش منتقل شد به شرکت آریا.

کیفرخواست دومین متهم زن پرونده فساد مالی / اخلال در نظام اقتصادی، معاونت در پولشوئی و جعل

دومین متهم زن پرونده فساد مالی بزرگ بر اساس کیفرخواست به اخلال در نظام اقتصادی کشور، معاونت در پولشوئی و جعل اسناد متهم است.

بر اساس کیفرخواست صادر شده از سوی دادسرا، خانم ع.ح کارمند گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا و مدیر بازرگانی شرکت تجارت گستران منصور آزاد با قرار وثیقه متهم است به:

1ـ شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به شرح مارالذکر، مشابه اقدامات خانم‌ها م.ز. و ج.ا. و معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و استفاده از اسناد مجعول.

2ـ معاونت در پول‌شویی عواید حاصل از جرم.

3ـ جعل اسناد تقاضای تنزیل گشایش اعتبار اسنادی به تعداد شش فقره، مرتبط با شرکت آهن و فولاد لوشان.

با توجه به محتویات پرونده، تحقیقات به عمل آمده، عملکرد متهم در افتتاح حساب‌های بانکی شرکت‌های فروشنده از ابتدای صدور گشایش‌های اعتبار اسنادی تا اسفند ماه سال 1389 و مبادله‌ اسناد گشایش اعتبار اسنادی در گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا و اقرار به جعل اسناد فوق‌الذکر و استفاده از آن‌ها و اظهارات سایر متهمین و گزارش مراجع ذی‌ربط در گردش‌کار پیش گفته با احراز علم و عمد متهم در ارتکاب بزه‌های انتسابی.

خانم ج.ا. در برگ بازجویی مورخ 23/8/1390 اظهار داشته است: خانم ع.ح. از پرسنل شرکت تجارت گستران منصور هستند و از همان روز اول با آقای خسروی بازرگانی خارجی و گشایش اعتبارات اسنادی را انجام می‌دادند. خانم ع.ح. اطلاعات کاملی از تمام شرکت‌های گروه و میزان مصوبه‌های بانکی و قوانین بانکی و حتی میزان اختیارات مدیران شرکت‌های گروه را دارند. ... تمام قراردادهای خریدهای خارجی چه به صورت نقدی و چه به صورت گشایش اعتبارات اسنادی را ایشان انجام می‌دادند و اطلاعات کاملی داشتند.

آقای س.خ. (کارپرداز شرکت گروه در کیش) در جلسه‌ی بازجویی مورخ 3/9/1390 در پاسخ به این سؤال که چه کسانی از جریان LCها و معاملات صوری مطلع بودند و با شما ارتباط داشتند، اظهار کرده: از کارمندان، خانم م. ز. که مدارک را از تهران برای بنده ارسال می کردندو خانم ا. در مورد مسائل مالی، و در ابتداء در مورد مسائل اعتبارات اسنادی و نحوه‌ی کارها، خانم ح.، در تهران. و آقای س.در اهواز . آقای ا.ش. در جلسات بازجویی مورخ 12/9/1390 و 9/9/1390 اظهار داشته است: خانم ع.ح در تجارت گستران امیرمنصور به عنوان کارمند بازرگانی کار می‌کنند، کلیه گشایش اعتبارات اسنادی گروه امیرمنصور آریا توسط ایشان صورت می‌پذیرفته است. در خصوص گشایش اعتبارات اهواز تا پایان سال 1389 فکر می‌کنم ایشان در جریان بوده‌اند...."

گزیده‌ی اظهارات متهم ع.ح. در بازجویی‌های مورخ 23/8/1390 و 5/9/1390: «... امضاء سیاهه و پیش‌فاکتورهای صادره جهت اعتبارات داخلی شرکت آهن و فولاد لوشان به دستور شخص آقای خسروی به علت در دسترس نبودن مدیران آن شرکت و در محل دیگری قرار داشتن شرکت آهن و فولاد و طبق گفته آقای خسروی به دلیل از دست ندادن وقت و انجام شدن سریع کارها ،توسط این‌جانب انجام گرفته است... برای شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران نیز فقط اعتباراتی که در تهران گشایش شدند را بنده پیش‌فاکتور و سیاهه تجاری تنظیم کرده و جهت تأیید و امضاء تحویل آقای خسروی داده‌ام...."

جزئیات پرداخت رشوه به روسای شعب بانکها/ ماجرای کیفهای مشکی

با تشریح کیفرخواست خزانه دار مه آفرید در هفتمین جلسه دادگاه فساد مالی بزرگ جزئیات بیشتری از پرداخت رشوه های متهم ردیف اول پرونده فاش شد.

نماینده دادستان در هفتمین جلسه دادگاه فساد مالی بزرگ کیفرخواست ششمین متهم پرونده خانم ج.ا مسؤول خزانه شرکت سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا، باسواد (لیسانس)، ساکن تهران، آزاد با قرار قبولی وثیقه را به این شرح قرائت کرد:

1- شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق همکاری با شبکه فساد بانکی و مدیران شرکت مذکور در قالب یک شبکه یا باند سازمان‌یافته برای ارتکاب جرایمی نظیر جعل، ارتشاء، کلاهبرداری و تصاحب غیرقانونی منابع بانکی، معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع به نفع گروه امیرمنصور آریا به مبلغ بیست و هشت هزار و پانصد و پنجاه و چهار میلیارد ریال و استفاده از اسناد مجعول.

2ـ معاونت در پول‌شویی عواید حاصل از جرم، از طریق تسهیل وقوع بزه موضوع گشایش‌های اعتبار اسنادی صادره از بانک صادرات شعبه گروه ملی اهواز.

وی افزود: در گزارش اداره‌ کل اقتصادی وزارت اطلاعات، در خصوص خانم ج.ا، به شماره‌ی 182/م/73015 مورخ 7/9/1390 آمده است: کلیه‌ی پرداخت‌های مالی شرکت امیرمنصور آریا به دستور آقای خسروی و تأیید آقای ا.ش. توسط خانم ج.ا. پرداخت شده است . تعدادی از افراد از قبیل مدیران عامل شرکت‌های گروه مثل آقای ع.ر. مدیرعامل گروه ملی، آقای گ. مدیرعامل خط و ابنیه، آقای م. مدیرعامل پردازش زمان، این افراد به صورت ماهیانه با دستور آقای م.ا. وجوهی به حساب آن‌ها واریز شده است. آقای ب. مدیرعامل آهن و فولاد لوشان، آقای پ. رییس هیات مدیره گهر لرستان، آقای م.ا.، وام بلاعوض و از دسته چک شخصی خودشان به آن‌ها می‌دادند و کلیه هزینه‌های روزانه اعضای خانواده از حساب آقای م.پرداخت می شد و شخص آقای خسروی یک صندوق وجه نقد داشتند که باید حداقل پنجاه میلیون تومان موجودی داشته باشد و این وجه نقد در بعضی مواقع به سه نوع ارز تقسیم می‌شد، ریال، دلار و یورو و این وجوه فقط و فقط تحویلخسروی می شد... برای کلیه‌ بانک‌هایی که حساب جاری داشتیم، در پایان هر سال، آقای خسروی مبلغی به عنوان عیدی در نظر می‌گرفتند که طبق تأیید آقای ا.ش. دسته‌بندی و پرداخت می‌شد... وظیفه‌ی خانم ج.ا. در شرکت به سمت صندوق‌دار، نگه‌داری دسته چک‌های شرکت امیرمنصور آریا و دسته‌چک‌های شخصی آقای خسروی در بانک ملی و ملت مجموعاً سه حساب جاری بود یک فقره بانک ملی و دو فقره حساب بانک ملت (ملت سهروردی جنوبی و ملت هجرت)... نحوه‌ صدور چک و یا پرداخت از محل حساب‌های شرکت به شرح ذیل صورت می‌گرفت: شرکت‌های گروه هر پانزده روز، گزارش روزانه سررسیدها و بدهی را اعلام می‌کردند، روزانه یک گزارش از موجودی‌ها و سررسیدهای بدهی در آن روز تحویل آقای خسروی می‌شد و بعد از آن چک صادر و تأمین وجه بدهی‌ها انجام می‌گرفت... کلیه‌ی پرداخت‌های صورت گرفته به دستور آقای م. بابت مشاورین از طریق آقای س. یکی از مشاوران ارشد آقای خسروی صورت می‌گرفت، وی مشاوره بانکی انجام می‌داد و در هر مورد یکصد تا دویست میلیون تومان وجه نقد (تراول چک) از آقای ا. ش. یا آقای خسروی تحویل گرفته یا تحویل راننده آقای س. می شد... آقای د. در کلیه موارد مشاور آقای خسروی بودند و در مورد بانک آریا رییس هیأت مؤسس بانک بودند که بابت هزینه‌های بانک و هزینه‌های دیگر توسط خسروی دستور داده می‌شد که مبلغی به حساب آقای د. واریز شود، هر مرحله حدود یک میلیارد تومان و حدوداً تا پانزده میلیارد تومان به حساب‌های آقای د. واریز شده است... در هر سال قبل از عید بابت هدیه به بانک‌های طرف گروه که شرکت دارای حساب در آن بوده ،مقداری وجه نقد به صورت هدیه عید تحویل داده می‌شد به صورت برنج و ماهی و آجیل ؛توسط پرسنل شرکت تحویل منزل مدیران می شد و پرداخت‌ها توسط آقای ش. و ی.پ. صورت گرفته است و کلیه پرداخت‌های صورت گرفته با مبالغ حدود دو تا پنج میلیون تومان برای هر شعبه در نظر گرفته می‌شد. مثل بانک ملی شعبه آرمیتا، بانک ملت شعبه آرژانتین، بانک پاسارگاد شعبه احمد قیصر، بانک ملی مرکزی، بانک ملت هجرت، بانک پاسارگاد ولیعصر، بانک پارسیان پامنار و برای برخی بانک‌ها مبالغ بیشتری از ده تا پانزده میلیون تومان در نظر گرفته می‌شد که بین مدیران بانک و پرسنل توزیع می شد... به رییس شعبه بانک ملت هجرت آقای ن. بابت پذیره‌نویسی بانک آریا مبلغ چهل و پنج میلیون تومان چک از حساب آقای خسروی پرداخت شده است.

نجفی ادامه داد: خانم ج.ا. اظهار می‌دارد: طی سه فقره چک از حساب شخصی آقای خسروی حدود دو میلیارد تومان چک تحویل آقای ش. به منظور تحویل به آقای س. و کیف پول توسط آقای ا.ش. به آقای ط. جهت تحویل به آقای س. داده شده است و هر بار بین یکصد تا دویست میلیون تومان می‌باشد جمعاً چهار تا پنج میلیارد تومان به این طریق پرداخت شده است... مبالغ پرداختی به آقای خ. در چند مرحله صورت گرفته و در هر مرحله میزان وجه نقد داخل کیف گذاشته و تحویل وی می شد و پول نقد در بسته‌های پنجاه میلیون تومانی بود که داخل هر کیف حداکثر دویست میلیون تومان جا گرفته و در بعضی از بسته‌های پول به جای ایران چک، ارزهای یورو و دلار استفاده می‌شد.

در مجموع حدود سی مرتبه در سال 1389 و 1390 تحویل ایشان شده است... کلیه‌ی پرداخت‌هایی که از طریق وجوه داخل کیف‌ها و از طریق س. صورت می‌گرفت، در سیستم تراز سامانه که در واحد فروش شرکت تجارت گستران نصب شده ثبت شده است.... زمانی که مهمان داخل اتاق خسروی بود برای تحویل وجوه ریالی و ارزی داخل کیف‌ها ما اجازه ورود به اتاق مه‌آفرید را نداشتیم و کیف‌ها را تحویل منشی ایشان خانم ر می‌دادیم... آقای ا.م. (مشاور حقوقی آقای خ.) ماهیانه مبلغ پنج میلیون تومان توسط آقای ب.ب.به ایشان تحویل می‌ شد و تمامی وجوه به صورت ایران چک و وجه نقد دریافت می کردند... آقای ا. رییس شعبه بانک پاسارگاد ولیعصر بابت تقسیط بدهی گروه ملی از آقای خ. حدود شصت میلیون تومان پاداش و هدیه گرفتند... حدود سه مرتبه کیف پول تحویل آقای ع.ر. مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران به دستور آقای خسروی تحویل شد حدودا یک میلیارد تومان می‌شود... آقای ب.ب. وکیل شرکت می‌باشد مضافاً این که آقای ب. ب. و آقای خسروی یک حساب بانکی دو امضاء در بانک پاسارگاد شعبه احمد قصیر افتتاح کردند و کلیه امور املاک از این حساب انجام می‌شد و دسته چک این حساب تحویل شخص آقای ب.ب. بود و کلیه صدور چک‌ها و اطلاعات و اسناد نزد ب.ب. می‌باشد.

نماینده دادستان تهران خاطرنشان کرد: به‌رغم توضیحات کامل بالا بنا بر تأکید ج. ا. در اعترافاتش، در اواسط سال 1389 بدلیل جمع شدن ایران چک‌های صد هزار تومانی و افزایش میزان پرداخت‌ها، دیگر مبالغ، قابل حمل و نقل در کیسه پلاستیکی نبود بنابراین با دستور آقای خ. و پی‌گیری خانم ج.ا. تعدادی کیف خریداری شد و این پول‌ها به دستور آقای خ. در کیف بسته‌بندی و با دستور آقای خ. یا تحویل شخص خودشان و یا تحویل منشی (خانم س.ر.) می‌شد و سه مرتبه تحویل آقای ع.ر. (مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران) با دستور آقای خ. و چندین مرتبه تحویل آقای ش. و راننده آقای س. یعنی آقای ط. و این وجوه از حساب شخصی ایشان تهیه می شد. آقای خسروی بابت پرداخت به اشخاص و هزینه‌ی منزل دستور پرداخت نقدی می‌دادند که این اطلاعات در یک دفتر سررسید و یک فایل کامپیوتری ثبت شده است..."

کیفرخواست سومین متهم زن/ نفوذ قابل توجه متهم زن در بانک های کشور

سومین متهم زن پرونده فساد مالی در حالی امروز از خود دفاع می کند که در جریان تحقیقات مشخص شد او از نفوذ قابل توجهی در بین بانک‌های مختلف اعم از خصوصی و دولتی برخوردار بوده و کلیه‌ امور مربوط به افتتاح حساب و اخذ نمونه امضاءهای مدیران توسط او انجام می‌شده است.

سومین متهم زن پرونده فساد مالی بزرگ که امروز محاکمه می شود خانم م.ز بازداشت به لحاظ قرار بازداشت موقت از تاریخ 23 مهر سال 90است. او متهم است به :

1ـ شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به شرح مارالذکر، از طریق مشارکت در اقدامات شبکه‌ کلاهبرداری از منابع بانکی و معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع به نفع شرکت امیرمنصور آریا جمعاً به مبلغ بیست و هشت هزار و پانصد و پنجاه و چهار میلیارد ریال، موضوع یکصد و سی و شش فقره LCهای گشایش شده و معاملات صوری و تنزیل‌های غیرقانونی و استفاده از اسناد مجعول.

2ـ معاونت در پول‌شویی عواید حاصل از جرم از طریق تسهیل وقوع بزه، موضوع گشایش‌های اعتبار اسنادی صادره از بانک صادرات شعبه‌ گروه ملی اهواز از اسفند ماه 1389 لغایت 9/5/1390، با افتتاح حساب‌های بانکی شرکت‌های فروشنده و مبادله اسناد گشایش و تنزیل در گروه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا.

گزارش اداره‌ کل اقتصادی وزارت اطلاعات به شماره‌ی 185/م/73015 مورخ 7/9/1390، در خصوص خانم م.ز. حاکی از آن است که: وی کارمند و کارپرداز بخش تأمین مالی شرکت امیرمنصور آریا است که زیر نظر آقای ش. معاون سرمایه‌گذاری مشغول به کار بوده است. مسوولیت ایشان هماهنگی و ارسال مدارک شرکت‌های گروه امیرمنصور آریا به بانک‌ها برای افتتاح حساب و در مراحل بعدی جهت دریافت مصوبه برای تسهیلات می‌باشد. وی از نفوذ قابل توجهی در بین بانک‌های مختلف اعم از خصوصی و دولتی برخوردار بوده است. کلیه‌ امور مربوط به افتتاح حساب اعم از اخذ کارت و اخذ نمونه امضاءهای مدیران توسط شخص ایشان انجام می‌شده است. متهم اظهار داشته: آقای خسروی و آقای ا.ش. از تمامی این مسائل آگاهی کامل داشتند و کار مستقیم زیر نظر ایشان انجام می‌گرفت، من و سایر کارپردازان فقط مجری بودیم... برای افتتاح حساب در بانک‌های تهران، مدیران و یا اعضاء هیأت مدیره شرکت‌های الیت و فولاد فام اسپادانا خودشان مستقیم به بانک‌ها مراجعه نمی‌کردند. فقط کارت‌های بانک را آماده و امضاء می‌کردند. به علاوه نامه‌های درخواست افتتاح حساب و مدارک لازم جهت افتتاح حساب را برای ما ارسال می‌کردند و ما توسط همکارانی که امور بانکی را انجام می‌دادند، برای مسؤولین شرکت‌ها افتتاح حساب می‌کردیم و همان طوری که قبلاً گفتیم بانک بعد از استعلام اقدام به افتتاح حساب می کرد... در خصوص شرکت الیت انزلی، آقایان خ. و ش. با بانک‌ها هماهنگ کرده بودند که حساب‌ها توسط این‌جانب افتتاح شود و از بین مدیران این شرکت آقای م. و آقای د. را معرفی کرده بودند.

خانم م.ز. در خصوص گشایش اعتبارات اسنادی اظهار می‌دارد: من با خانم م. از کارمندان شرکت فولادفام اسپادانا در دفتر کیش ارتباط می‌گرفتم و در خصوص صدور پیش‌فاکتورها و در ارتباط با گشایش اعتبار با ایشان در ارتباط بودم. به عنوان مثال هنگامی که آقای خ. با آقای ن. یا دیگر مدیران فولاد فام به توافق می‌رسیدند، یک LC با یک رقم برای گروه ملی به نفع فولاد فام اسپادانا در اهواز باز کنند، بعداً هماهنگی با خانم م. انجام شده و سپس خانم م. با هماهنگی، پیش فاکتور و ضمائم مربوطه را برای گشایش به اهواز نزد آقای س. که در اعتبارات گروه فولاد کار می‌کردند ارسال می کرد..."

متهم تأکید دارد، در طول دو سال گذشته در گروه امیرمنصور آریا، شخصاً امورات بانکی در سطح کارمزدهای اعتبارات و کارشناسان مربوط به شرکت‌های امیرمنصور را پی‌گیری می‌کرده است.

آقای ا.ش. در بازجویی مورخ 12/8/1390 اظهار داشته است: «... برای پی‌گیری، واحد معاونت سرمایه‌گذاری و این‌جانب و خانم م.ز. تعریف شده بود... شعب بانک‌ها فقط خانم م. ز. را در بیشتر موارد می‌شناسند، هیچ کدام از بانک‌ها ما را نمی‌شناسند .

آقای ا.ش. در جلسه‌ی بازجویی مورخ 30/8/1390 در پاسخ به این سؤال که، چه افرادی در گشایش LCهای غیرقانونی و معاملات صوری، مداخله و ایفاء نقش داشته‌اند، اظهار کردهاست: «شخص این‌جانب در جریان صوری بودن بیشتر اعتبارات بوده‌ام و خانم م.ز.

خانم ج.ا. در جلسه‌ی بازجویی مورخ 30/8/1390 اظهار می‌دارد: «عملیات افتتاح حساب را خانم م.ز. زیر نظر آقای ا.ش. انجام می‌دادند.

اتهامات همسر مدیرعامل فرمایشی شرکت اسپادانا

آخرین متهم زن که امروز به اتهامات او رسیدگی می شود همسر مدیرعامل فرمایشی شرکت اسپادانا است که به اتهام شرکت در اخلال در نظام اقتصادی و معاونت در تحصیل مال نامشروع پای میز محاکمه قرار می گیرد.

چهارمین متهم زن که در جلسه امروز دادگاه فساد مالی قرار است به اتهام او رسیدگی شود خانم ش.م.آزاد با معرفی کفیل به وجه‌الکفاله دویست میلیون ریالی است. او متهم است به:

1ـ شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور. (به شرح سابق‌الذکر)

2ـ معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع، از طریق تسهیل وقوع بزه، موضوع گشایش‌های صادره از بانک صادرات شعبه گروه ملی اهواز، با توجه به محتویات پرونده، تحقیقات به عمل آمده، اقدامات متهم در مبادله اسناد گشایش اعتبار اسنادی در کیش، احراز علم و عمد متهم در ارتکاب بزه و گزارش مراجع ذی‌ربط در گردش‌کار پیش‌گفته.

گزارش اداره‌ی کل اقتصادی وزارت اطلاعات، در خصوص خانم ش.م. به شماره‌ی 199/م/73015 مورخ 8/9/1390 حاکی از آن است که: «خانم ش.م. همسر آقای ک.ن. و مسؤول دفتر شرکت فولاد فام اسپادانا و گروه ملی در کیش بوده و از دی ماه 1389 در شرکت مذکور مشغول به کار شده است. خانم ش.م مدعی است به طور همزمان مسؤول دفتر شرکت‌های فولاد فام اسپادانا و گروه ملی در کیش بوده است و اظهار می‌دارد همسرم آقای ک.ن. مدیرعامل فرمایشی شرکت اسپادانا بوده است... متهمه ش.م.اظهار می‌دارد مهر شرکت الیت را در کیش ساخته‌ام. وی مدعی است صدور فاکتورهای صوری برای شرکت الیت و اسپادانا را انجام می‌داده و رابط با بانک سامان بوده است و طی یک مرحله آقای س.خ.اعلام داشته که بانک‌ها نباید بدانند که این دو شرکت الیت و فولاد اسپادانا با هم هستند. وی مدعی است کلیه مدارک مورد نظر در ارتباط با تسهیلات شرکت‌های الیت و اسپادانا که از بانک‌ها دریافت می کرده مهر و موم بوده و وی اجازه‌ باز کردن آن‌ها را نداشته و همچنان سربسته به اهواز یا تهران ارسال می کرده است».

مساله اینقدر بزرگ نبوده که این همه سرو صدا به پا کرده اند

و کیل خزانه‌دار شرکت منصورآریا با بیان این که مساله اینقدر بزرگ نبوده که این همه سرو صدا به پا کرده اند گفت: اگر موکلم را به جرم همکاری دستگیر کنید پس باید 17 هزار نفر کارمند را زندانی و محاکمه کنید.

در ادامه هفتمین جلسه دادگاه فساد مالی بزرگ ،وکیل خانم" الف "در جایگاه قرار گرفت.

وکیل خانم الف در دفاع از موکل خود خطاب به دادگاه گفت: مشارکت موکلم در اخلال در نظام اقتصادی بر اساس قانون شریک در جرم کسی است که عامدا در جرم مشارکت کند.موکلم مجرد است و برای لقمه نان حلال برای خود و مادر پیرش در شرکت کار می کرده و جز حقوق کارمندی مختصر خود نفعی نداشته است،چه رسد به اخلال در نظم اقتصادی. ایشان نه عالم به موضوع بوده و نه قصدی داشته است.

وکیل خانم" الف" گفت: موکلم معاون در جرم هم نیست زیرا هیچگاه در جلسات حضور و حق حضور نداشته تا در قصد جرم همکاری داشته باشد و طبیعی است که مسئولان شرکت آریا اسناد خود را از کارکنان شرکت دور نگه دارند.
وکیل متهمه گفت: معاونت در پولشویی صدق پیدا نمی کند زیرا ایشان هیچگونه علمی از نوع جرم و حلال و حرام بودن این موضوع نداشته است.

وی در مورد استفاده از سند مجهول هم گفت: طبق ماده ماده ۵۲۳ جعل امضا وقتی جرم است که بدون اذن صاحب آن باشد یا قصد کلاهبرداری باشد و مدیر مربوطه اجازه داشته و برای تسهیل کارسازی بوده است. در ضمن در جعل امضا شکایت صاحب امضا موضوعیت دارد.

وکیل خانم الف در دفاع از موکل خود گفت: متهمه حتی حق نشستن در مقابل آقای خسروی را نداشته چه رسد به اینکه با آنها مشارکت و هم پیمان باشد. مساله اینقدر بزرگ نبوده که این همه سرو صدا به پا کرده اند. موکلم نه سرمایه و نه سهمی دارد چرا اینقدر بزرگش می کنند و از دادگاه درخواست برائت موکلم را می خواهم.

وی ادامه داد:شخصیت امیرمنصور قبل از خرداد۹۰ تا الان که در پشت میله ها است مشخص است.او به ۱۷ هزار نفر کار داده و نزد وزرا و نمایندگان مجلس اعتبار داشت.

قاضی گفت: شما بگوئید آقای کشمیری قبل از انفجار نخست وزیری با کی ها ارتباط داشت بنابراین اینگونه صحبت نکنید.

وکیل متهمه در خاتمه گفت :خانم" الف "با کمال صداقت با امیرمنصور آن روز که با وزارا و بزرگنان نشست و برخواست داشته کار می کرده ولی امروز دیگر این کار را نمی کنداگر بنا باشد موکلم را به جرم همکاری دستگیر کنید پس باید ۱۷ هزار نفر کارمند را زندانی و محاکمه کنید.

تشکیل پرونده رشا و ارتشا برای رئیس سابق سازمان خصوصی سازی

نماینده دادستان در هفتمین جلسه دادگاه فساد مالی گفت: برای رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی پرونده رشا و ارتشا تشکیل شده است.

قاضی فراهانی در جواب دفاعیات برخی وکلای متهمان درباره مسلوب الارده بودن موکلشان اظهار داشت: ۱۵۰ پرونده برای متهمان پرونده فساد مالی مفتوح است که از آن جمله می توان به تشکیل پرونده برای آقای ک.ز- رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی- به اتهام رشا و ارتشا اشاره کرد.

وی افزود: نمی توان به گفته وکلا فرض کرد که تمام این افراد مسلوب‌الاراده بوده‌اند.

حضور دادستان تهران در دادگاه فساد مالی

دادستان تهران دقایقی قبل در دادگاه رسیدگی به پرونده فساد مالی حاضر شد.

دقایقی قبل عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران در هفتمین جلسه دادگاه فساد مالی حضور یافت.

گفتنی است دولت آبادی در تمامی جلسات دادگاه حاضر شده و در جلسه اول نیز بخشی از کیفر خواست متهم ردیف اول را قرائت کرد.

۱۵۰ پرونده در خصوص فساد بزرگ مالی بزرگ مفتوح است

نماینده دادستان گفت: ۱۵۰ پرونده مفتوح در مورد پرونده فساد مالی بزرگ داریم آیا می‌شود این حجم پرونده توسط یک نفر انجام شود؛ خسروی به تنهایی نمی توانسته این اقدامات را انجام دهد.

در ادامه هفتمین جلسه دادگاه فساد مالی، نماینده دادستان با بیان اینکه متهمه " الف" در جریان ورود و خروجهای پول بوده و هر ۱۵ روز یکبار هم گزارش می داده است گفت: وی در جریان فعالیتهای شرکتهای الیت هست. در اظهارات وی آمده فلانی و فلانی مقصرند و از اقدامات معاملات صوری مطلع بودند و کارها را طبق دستور خسروی انجام می دادند. خود متهمه اعتراض دارد که چرا مدیران نمی پرسیدند ولی سوال این است خود متهمه چرا نپرسیده است. وی از رشوه بودن پولها اطلاع داشته و به جریان پولشویی اشراف دارد.

در ضمن متهمه جزو تصمیم گیرندگان شرکت نبوده و تنها مجری بوده‌است. نمی گوئیم او باید اعدام شود، به همین دلیل درخواست اشد مجازات را نکردیم، البته وی چون همکاری خوبی با ما داشته مستحقق تخفیف مجازات است.

فراهانی گفت: وکیل دم از اشتغال زایی خسروی می زند و مردم فکر می کنند او قهرمان بودند. من به وکلا می گویم اشتغالزایی با آن تصوری که شما داشتید انجام نشده است. ۱۴ هزار کارگری که شما می گوید همه دولتی هستند. ما برای آقای "ز" از مدیران خصوصی سازی پرونده داریم و باید بیاید جوابگو باشد.

نماینده دادستان در ادامه سخنان خود گفت: ما ۱۵۰ پرونده مفتوح در خصوص این پرونده داریم. آیا می شود این حجم پرونده توسط یک نفر انجام شود. خسروی به تنهایی نمی توانست این اقدامات را انجام دهد.

وکیل متهمه خانم" الف "برای آخرین دفاع در جایگاه قرار گرفت و گفت: الان موکلم از این اقدامات متنفر است و آن زمان نمی دانسته است که نظام ضرر می کند و فکر کرده امضاها برای سرعت بخشیدن به کار شرکت است.

متهمه در جایگاه آمد و گفت: من کار اعتبارات اسنادی انجام ندادم. اگر مدیری مخالف جعل امضا بود من کمتر از ۲۴ ساعته گزارش می دادم. مدیران در تمام جلسات هیئت مدیره شرکت داشتند و در جریان امور بودند.

دفاعیات دومین چشم چپ مه آفرید/ اشک متهمه درآمد

نماینده دادستان در هنگام رسیدگی به پرونده متهمه "ع.ح گفت: وی در سال ۸۹ حکم اقای "ش" یعنی چشم چپ مه آفرید را داشته است.

در ادامه هفتمین جلسه دادگاه فساد مالی متهمه دیگر پرونده خانم "ع .ح" در دفاع از اتهامات وارده گفت: تمامی اعتبارات در تهران انجام می شد و آنهایی که در اهواز انجام می شد من در جریان نبودم.

کارمند حسابداری شرکت آریا در دفاعیات خود گفت: من کوچکترین اطلاعی از اینکه پولها کجا هزینه می شود نداشتم. من جعل امضا را قبول دارم. فکر نمی کردم جعل باشد چون خسروی که خود صاحب کارخانه بود دستور جعل امضا را داد.
خانم ح گفت: من اشتباه کردم و قصد کلاهبرداری نداشتم.

قاضی در مورد نقش وی در گشایش اسناد اعتباری پرسید که متهمه گفت: من در مورد گشایش آهن و فولاد خبر داشتم و به دستور خسروی آنها را نوشتم اما واقعا نمی دانستم که این فاکتور سوری است.

وی گفت: من حتم دارم که مدیران عامل شرکتها اطلاع داشتند،مطمئن باشید آقای "ش" در جریان تمام امور بودند. من مسئول اعتبارات بودم.

نماینده دادستان از متهمه سوال کرد: بسیاری از کارمندان شرکت حقوق های 500 تا 600 می گرفتند در حالی که در سال 90 حقوق وی یک میلیون و نیم بوده است چرا؟

متهمه گفت:من 5 سال سابقه داشتم و حقوقم از 220 هزار تومان شروع شد و نسبت به مدیران خیلی کم بود،آنقدر کار داشتم ناهار هم نمی توانستم بخورم.از 7 صبح تا 7 شب سرکار بودم وحتی ماشین و مزایا هم نگرفتم.

نماینده دادستان گفت: وی مدیر بخش بازرگانی خارجی بوده و تعداد قابل توجهی از اعبتارات ارزی را انجام می داده است. سوال از متهمه این است که پروسه تنظیم پیش فاکتورهای ال سی های خارجی چقدر زمان می برده است؟

متهمه گفت: وقتی پیش فاکتور را می گرفتیم فردای همان روز گشایش انجام می شد و می توانست اعتبار را از بانک خودش بگیرد.

نماینده دادستان گفت:از زمانی که پیش فاکتور به بانک می آمد ، ظرف 2 روز کارهایش انجام می شده است. پس ال سی های قبلی شرکت هم زیر سوال است. بر اساس بررسی ما 89 ال سی با رقم 1800 میلیارد تومان توسط وی زیر نظر مه آفرید انجام شده و می توان گفت این خانم آن زمان برای خودش آقای "ش "بوده است یعنی چشم چپ مه آفرید.

متهمه گفت: من می دانستم کارها دارد رد و بدل می شود و جای سوال نبود چون زنگ می زدند و می گفتند شمش ها را باید بخریم و... برای همین شک نمی کردم.

نماینده دادستان گفت:در اظهارات وی آمده برخی مصوبات بانکی پیش خود من بود و مصوبات را می دیده است و خودش اعلام کرده که " خودم اینها را چک می کردم" چطور در سال 89 مصوبه ها دست ایشان نیست؟ و خبری از اسناد بارنامه نیست؟ چطور قبلا حرفه ای بودند؟

متهمه گفت: من تجربه نداشتم و رشته ام انگلیسی است. در ضمن بارنامه و .. برای اعتبارات ارزی است و اعتبارات داخلی بارنامه نمی خواهد.

متهمه در پایان در حالی که می گریست گفت:من عفو می خواهم، من اطلاعی از تخلفات نداشتم.

جریانات مالی و غیرمالی در گروه آریا جزیره‌ای بوده است

وکیل متهمه "ح" گفت: جریانات مالی و غیرمالی در گروه آریا جزیره ای انجام می شده و متهمه از مجموعه این اقدامات مطلع نبوده است.

در جریان هفتمین جلسه فساد مالی بزرگ، وکیل متهمه خانم "ح" درجایگاه قرار گرفت و گفت: 3 ساعت با موکلم صحبت کردم و ایشان می گفتند در گروه آریا اداره جریانات مالی و غیرمالی جزیره ای انجام می شده است وحقیقتا از مجموعه روند این افراد مطلع نبود. چطور انتظار دارید موکل من از این همه جریان مطلع باشد.

وی ادامه داد:من نمی گویم موکلم امضای آقای "ر. ب" را جعل نکرده است. وی در مدت 112 روز بازداشت با شما همکاری داشته و هیچ وقت زیر حرفش نزده است.

وکیل خانم "ح "گفت: معاونت در پولشویی و اخلال در نظام اقتصادی به موکلم نسبت داده شده که در دفاع می گویم که پدرش بازنشسته ارتش و سابقه جنگ دارد و این خانم در سال 85 بعد از اتمام تحصیلات در شرکت تجارت گستران منصور ابتدا به عنوان کارمند ساده دفتری و ترجمه استخدام می شود. چندی بعد پیگیری امور اعتبارات اسنادی به عهده وی گذاشته می شود. ولی خود خسروی کارها را مدیریت می کرده چون وی کار را بلد نبوده است.

وکیل پرونده گفت: در سال 88 و 89 و بعد از اضافه شدن کارخانه فولاد ایران اسناد اعتباری افزایش یافت. روند کار در شرکت جزیره ای بوده است و هیچ واحدی از جزئیات واحد دیگر خبر نداشته است. موکلم به دستور خسروی مباردت به تایپ و تنظیم 6 فقره فاکتور کرد و امضای مدیران شرکتهای مذکور را طبق دستور خسروی جعل کرد که اتهام جعل به ایشان وارد شده است. این در حالی است که این اسناد ارتباطی با بانکها نداشته اند وعلم و عمدی در انجام جرم نداشته نبوده است.

وکیل خانم "ح" گفت: عنوان معاونت در پولشویی به شکلی که عاملا و عامدا وقوع جرم را تسهیل کرده باشد صحیح نیست. نماینده دادستان دائما به گزارشات سازمان بازرسی و کمیسیون اصل 90 و وزارت اطلاعات استناد می‌کند که بنده به عنوان وکیل اصلا اینها را ندیده ام. تنها اوراق گزینشی به من دادند. ای کاش پرونده های تفکیکی را به من می دادند تا بخوانم.

قاضی در پاسخ به وی گفت: منعی ندارد شما می توانید تمام مدارک را بخوانید.

وکیل متهم خطاب به قاضی گفت: درخواست دارم تا حکم برائت صادرشود وآخرین دفاعیات من از موکلم این است که عرف بانکی اینطوری بوده که در گشایش اعتبارات ارزی بارنامه نمی خواستند حالا چون بارنامه نداشته وی را متهم می کنید. خب عرف بوده است. موکل من منکر کارش نیست و این گونه تربیت نشده است.

فکر نمی کردم کار آفرین ملی مجرم باشد

کارمند و کارپرداز بخش تأمین مالی شرکت امیرمنصور آریا با تاکید بر اینکه برای دفاع از اتهامات نیاز به وکیل دارد گفت: 6 ماه بیشتر کار نکرده بودم که روزنامه‌ها نوشتند آقای خسروی کارآفرین ملی و قهرمان کشور است؛ فکر نمی کردم اینها مجرم باشند.

در ادامه هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی ، خانم " م. ز" کارمند و کارپرداز بخش تأمین مالی شرکت امیرمنصور آریا در جایگاه متهمان قرار گرفت و در دفاع از اتهاماتش که پولشویی، اخلال در نظام اقتصادی و ... گفت: اتهامات وارده را قبول ندارم، وکیل من 4 روز قبل استعفا داد، می خواهم باز هم بتوانم دفاع کنم. من اقرارهای خودم را که نماینده دادستان خواند قبول ندارم. من آقای" س "را که مرا به مجموعه آورد آن زمان قبول داشتم او جبهه رفته بود. حاج حسن صدایش می کردند و من به واسطه ایشان وارد شدم.

متهم با بیان این که به عنوان کارمند دفتری در امور بانکی وارد مجموعه شده است و قرار بوده به داماش برود گفت:من در مدت 2 سال با 12 ساعت کار در طول روز 500 تومان می گرفتم. چه تحصیل مال نامشروعی کردم که پدرم نتوانست برای شب عید سند بیاورد. من نه پول گرفتم نه ماشین و نه ... این چه مال نامشروعی است.

وی ادامه داد:من مدارک حقوقی شرکتها را می فرستادم برای بانکها و خودم شخصا تاثیر گذار نبودم.آقای "ش" وقتی آمدند واحد ما مستقر شدند من را به همراه چند کارمند به واحدی متروکه فرستادند. اگر من امین بودم چرا در واحد خودشان نبودم. اگر هم می دانستم اقدامات آنها خلاف است نمی ماندم.

متهم با بیان اینکه من با مدرکم حتی منشی هم می شدم همان 500 هزار تومان را می گرفتم گفت: آقای قاضی نمی توانم حقوقی صحبت کنم چون وکیل ندارم. درخواست دارم وکیل بگیرم و با وکیل مشورت کنم. من در حد این نبودم که به شرکتها بگویم پیش فاکتور بفرستید، ولی گفته اند من این کار را کردم.

وی افزود: آقای قاضی من 6 ماه بیشتر کار نکرده بودم که روزنامه‌ها نوشتند آقای خسروی کارآفرین ملی و قهرمان کشور است. من فکر نمی کردم اینها مجرم باشند.

نیمی از کارمندان خسروی مانند حکومت قزافی خانم بودند

نماینده دادستان گفت: نیمی از کارمندان مه‌آفرید خسروی مانند حکومت قدافی خانم بوده‌اند زیرا خانمها به مدیران خود خیانت نمی کنند.

در هفتمین جلسه دادگاه فساد مالی که از صبح یکشنبه آغاز شد وکیل متهم پرونده خانم ش- م به جای موکلش که در دادگاه حضور نداشت در دفاع از اتهامات موکلش مبنی بر جعل اسناد، اخلال در نظام اقتصادی و پولشویی گفت: موکلم با گواهی پزشکی نتوانست از کیش با هواپیما به تهران بیاید.

وی گفت: در مودر اتهامات موکلم عرض می کنم موکلم از سال 64 با خانواده اش در کیش سکونت داشت و توسط آقای "ب "با آقای "ن" ازدواج می کند و از بهمن ماه 89 وارد شرکت فولاد فام اسپادانا می شود. موکله من تنها مسئول دریافت و تحویل بسته ها از فرودگاه بوده است که به دستور روسای شرکت بوده و حتی موکله من حق باز کردن پلمپ نامه ها را نداشته و ماهانه تنها 700 هزار تومان حقوق می گرفته است وبر اساس اظهارات غیرواقعی سایر متهمان برای موکله من هم قرار مجرمیت صادر شد.

وکیل خانم ش- م اظهار داشت: آیا منشی بودن موکلم و انجام امور تایپ و انجام امور محوله مشارکت در اخلال اقتصادی و تحصیل بانک در مال نامشروع است؟

وی گفت: موکله من اصلا علم و اطلاع از جرم نداشته و این در صورت جلسات و اعترافاتش هم ذکر شده است.

وکیل پرونده خانم ش - م اظهار داشت: منشی ساده ای را که تنها حقوق ماهانه اندکی داشته چطور متهم به مشارکت در فساد میلیاردی می کنید؟ لذا از دادگاه درخواست صدور حکم تبرئه موکله ام را دارم.

وی در مورد اتهام جعل مهر شرکت الیت گفت: مدارک ساخت مهر الیت را خانم" ز" ارسال می کند و موکله من تنها مهر را می سازد و استفاده ای نکرده است. موکله من رابط بانک سامان بوده ولی تنها مدارک را جابجا کرده تا برای افراد از طریق پست فرودگاه برساند. شوهر موکله من عضو هیئت مدیره اسپادانا بوده ولی اختیاری نداشته است.

فراهانی نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و در پاسخ به اظهارات وکیل متهمه م - ز گفت: این خانم مجری دستورات خسروی بوده و ارتباط خوبی با بانکها داشته است و خیلی سریع برای مدیران گروه حساب باز کرده و دسته چک می گرفت.

وی گفت: خانم م - ز می دانسته چه خبر است.

فراهانی در مورد متهمان خانم پرونده گفت: اتهامات آنها محرز است. البته آقای خسروی کارمندان خانم بسیاری داشتند و 50 درصد کارکنان خانم بودند مانند حکومت قذافی. چون خانمها به مدیران خود خیانت نمی کنند.

وی ادامه داد: در مورد خانم ش - م باید بگویم این خانم به طور اجمالی در جریان معاملات صوری بوده است. وی اعتراف کرده که کارهای شرکت فولاد فام را هم انجام می داده است.

وی گفت: وقتی این خانم مهر الیت را می سازد چطور این مهر به جای بندر انزلی در کیش ساخته می شود در حالی که شرکت در انزلی است. مسلم است که اطاعت بی چون و چرا تبعاتی هم دارد.

وکیل خانم ش - م در جایگاه قرار گرفت و گفت: موکلم هیچگونه اختیاری نداشته و تنها گرفتن پرینت و تایپ را بر عهده داشته و با توجه به وضعیت جسمانی وی تقضای تبرئه اش را دارم.

اتمام هفتمین دادگاه پرونده فساد بزرگ مالی

هفتمین جلسه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی با رسیدگی به اتهامات چهار متهم زن و بیان اعترافات و دفاعیات موکلانشان به پایان رسید.

هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد مالی بزرگ دقایقی قبل ( ظهر یکشنبه ) به ریاست قاضی ناصر سراج با رسیدگی به اتهامات سه متهم به پایان رسید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خطر ايجاد اختلاس بزرگ ديگر وجود دارد
    راه پيشگيري اينستكه ، مديران باقي مانده از سيستم قبل مورد ارزيابي دقيق قرار گيرند .
    در گروه ملي صنعتي فولاد ايران اهواز ، فقط مديرعامل زنداني شده است ، مديران ديگر كه از طريق خسروي برگزيده شده اند بر سركارند ، بعلاوه قائم مقام مديرعامل كه توسط خسروي منصوب شده بود ، مديرعامل شده است و برادر خانم استادار كه جواني بيش نيست عضو هئيت مديره براي شركت تعيين تكليف مي نمايد .
    اگر در جنگ قله اي فتح شد و نيروها همان نيروهاي قبل باشند ، سريعاً قله از دست خواهد رفت ، اينبار به ته دره سقوط حتمي است .
    اقدام خوبي جهت مبارزه بافساد مالي شده است ، اگر همان مديران برسركار باشند ، سقوط به ته دره حتمي است .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج