۲۲۰۳۹۱
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

دردسر جدید ویکی لیکس برای آمریکا

در پی افشای اسناد تازه سایت ویکی لیکس از شنود مقامات آلمانی توسط آژانس امنیت ملی آمریکا، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان سفیر آمریکا در برلین را به دفترش احضار کرد.

خبرگزاری مهر: پیتر آلتمایر رئیس دفتر آنگلا مرکل جان امرسون سفیر آمریکا در این کشور را برای ارائه توضیحات در خصوص اسناد تازه افشا شده به دفترش احضار کرده است.

براساس اسناد تازه ای که سایت افشارگر ویکی لیکس در روز چهارشنبه منتشر کرد، ادعا شده است که آنگلا مرکل صدراعظم آلمان تنها مقام بلندپایه این کشور نبوده که هدف شنود اطلاعاتی آژانس های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا قرار گرفته است.

در این اسناد تازه هدف اولیه علاقمندی اطلاعاتی آژانس امنیت ملی آمریکا برای شنود مقامات آلمانی در خلال سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ شامل ۶۹ مقام بلندپایه آلمانی از جمله سیگمار گابریل وزیر اقتصاد کنونی و معاون سابق صدراعظم آلمان را شامل می شود.

جولیان آسانژ مدیر مسئول سایت افشاگر ویکی لیکس درباره اسناد تازه افشا شده علیه آمریکا گفته است که انتشار این اسناد نشان دهنده آن است که جاسوسی اقتصادی آمریکا فراتر از آلمان بوده و شامل موسسات کلیدی اروپایی از جمله بانک مرکزی اتحادیه اروپا و بحران یونان می شده است.

وی افزوده است که دولت انگلیس به آژانس امنیت ملی آمریکا در خصوص این جاسوسی ها کمک می کرده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج