۲۲۰۳۸
۵ نظر
۵۰۱۳
۵ نظر
۵۰۱۳
پ

نابغه روستایی هکر میلیونی شد

یک نابغه روستایی با هک رمز اینترنتی حساب مشتریان بانک‌ها، میلیون‌ها تومان پول به جیب زد.

روزنامه همشهری: یک نابغه روستایی با هک رمز اینترنتی حساب مشتریان بانک‌ها، میلیون‌ها تومان پول به جیب زد.

چندی پیش پرونده‌ای پیش روی بازپرس دادسرای مبارزه با جرائم رایانه‌ای تهران قرار گرفت که از دستبرد صدها میلیونی به حساب‌های بانکی حکایت داشت. در این پرونده افراد زیادی که با سرقت پول از حسابشان روبه‌رو شده بودند، با حضور در دادسرا به طرح شکایت پرداخته بودند. با اعلام این شکایت‌ها تحقیقات ویژه در این زمینه آغاز شد.

شواهد حکایت از این داشت که سرقت‌ها از طریق اینترنت و در دنیای مجازی رخ داده و سارق با هک کردن رمز اینترنتی حساب افراد دست به سرقت زده است. با افشای این حقیقت تحقیقات ویژه ماموران پلیس فتا آغاز شد تا اینکه پس از مدتی ردی از یک هکر در روستایی در استان فارس به دست آمد.

با این سرنخ کارآگاهان، جوان روستایی را شناسایی و او را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند. ماموران در بررسی حساب بانکی پسر جوان متوجه شدند که او مبالغ هنگفتی پول از حساب طعمه‌هایش سرقت و به حساب خودش منتقل کرده است.

پسر جوان بعد از انتقال به اداره پلیس، در بازجویی‌ها گفت: از ۴ سالگی علاقه خاصی به کار کردن با کامپیوتر داشتم و بعد از مدتی خانواده‌ام برایم یک دستگاه کامپیوتر خریدند و به‌صورت حرفه‌ای با آن کار می‌کردم.

من از چند سال قبل به نرم افزارهای هک علاقه پیدا کرده و شروع به کار کردن با آنها کردم. پس از آن توانستم از طریق اینترنت حساب‌های بانکی افراد در شهرهای مختلف به‌ویژه در تهران را هک کنم و از این طریق دست به سرقت از حسابشان می‌زدم.

وی ادامه داد: در مدتی که حساب‌های افراد را هک می‌کردم و رمز اینترنتی آنها را به دست می‌آوردم، همه خریدهای مورد نیازم را به‌صورت اینترنتی و از حساب دیگران انجام می‌دادم. من حتی برای خرید کفش هم از اینترنت استفاده می‌کردم و هزینه آنها را از حساب دیگران پرداخت می‌کردم.

من از همان کودکی علاقه زیادی به کار کردن با کامپیوتر داشتم و بیشتر اوقاتم را پای یادگیری نرم افزارهای مختلف می‌گذراندم. من نخستین بار توانستم حساب یکی از آشنایانمان را هک کنم و رمز اینترنتی آن را به دست بیاورم و پس از آن وسوسه شدم که حساب‌های دیگری را هم با شگردی که داشتم هک کنم.

بعد از اعترافات پسر جوان و شناسایی مالباخته‌ها، پول‌ها به حساب این افراد بازگردانده شد و تحقیقات درخصوص این پرونده و اینکه پسر جوان چگونه موفق به هک کردن رمز اینترنتی مالباخته‌ها می‌شد، ادامه دارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پدر....

  • Anonymous

    نمیدونم اینها واقعا" خودشون رو مسخره کردن یا فکر میکنند همه حین خواندن این اخبار باید طول گوشهای خودشان را افزایش دهند!

    پس https چی میشه؟! آیا این بانکها از پروتکل امنیتی https استفاده نمیکنند؟!! واقعا" مضحک هست.

    این هکر روستایی اگه تونسته پروتکل https رو دور بزنه (که با توجه به نوع رمزگذاری آن کاملا" غیر ممکن به نظر میرسد) پس فاتحه ی کل سیستم امنیتی بانکها در سرتاسر دنیا خوانده شده است. احتمالا" پای قضیه افشای خسرو زارع در کار هست که اخیرا" حسابی سیستم امنیتی و سخت افزاری بانکهای کشور رو رنگی کرد.

  • ف

    شاید داده ها رو sniff میکرده. (ssl strip) رسما ترتیبه https رو میده آقای Anonymous!

  • بدون نام

    خوش به حال اين روستايي كه تو چهارسالگي براش كامپيوتر خريدن
    فرض كنيم الان 20 ساله شه يعني باورتون ميشه سال 1375 براي يه بچه چهار ساله تو روستا كامپيوتر خريده باشن؟؟؟

  • سلنا

    خوش به حالش چقد کیف میکرده وقتی پولا به حسابش میومده ها . . . با آرامش خاطرم از اینترنت خرید میکرده . . . البته باید اعتراف کنیم سیستم بانکداری ایران واقعا که فوق پیشرفتست . . .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج