درصد کمی از گفت و گو های قبل از خواستگاری مرتبط با ازدواج است؛ دوست بودن دختر و پسر نامحرم با هم شرعا حرام است؛ بنده صیغه موقت و محرمیت را توصیه نمیکنم و پسری که به خواستگاری دختری رفته است، قبل از تصمیم به ازدواج دلیلی ندارد که به یکدیگر محرم شوند.
خبرگزاری رسا: درصد کمی از گفت و گو های قبل از خواستگاری مرتبط با ازدواج است؛ دوست بودن دختر و پسر نامحرم با هم شرعا حرام است؛ بنده صیغه موقت و محرمیت را توصیه نمیکنم و پسری که به خواستگاری دختری رفته است، قبل از تصمیم به ازدواج دلیلی ندارد که به یکدیگر محرم شوند.
حجت الاسلام شهاب مرادی، کارشناس رسانه ملی شب گذشته در برنامه آیینه خانه که از شبکه دو سیما پخش شد، به بیان نکاتی درباره خواستگاری و شناخت صداقت سخنان خواستگار پرداخت و خاطرنشان کرد: برخی از خانوادهها صحبت کردن دختر و پسر درباره ازدواج را خوب نمیدانند که منشأ برخی از طلاقها همین مسأله است.
وی اظهار داشت: گفت و گو و ارتباط دختر و پسر با هم قبل از مراسم خواستگاری و خارج از فضای خانواده مناسب نیست؛ چرا که لذت جویی بوده و فضای دلبری است و مسؤولیت پذیری در پس این رابطهها نیست.
کارشناس رسانه ملی با بیان مناسب نبودن گفت و گو و ارتباط دختر و پسر قبل از ازدواج گفت: توصیه میشود که در جلسات گفت و گوی خواستگاری طرفین نظر خود را به صورت واضح بیان کنند و نسبت به اظهارات طرف مقابل هیجان نشان ندهند.
کارشناس رسانه ملی گفت: قرار است که در صحبت دختر و پسر مسائل مختلف مربوط به دین، سیاست، اقتصاد، علم و خانواده مطرح شود و گفت و گو کنند و این گفت و گو باید هدفمند و با نظارت خانواده و دارای زمانبندی باشد.
وی درباره مکان جلسه خواستگاری یادآور شد: جلسه خواستگاری هم در خانه و هم بیرون از خانه برگزار شود و در خواستگاری بیرون از خانه والدین نیز همراه دختر و پسر باشند که در طول مسیر میتوانند رفتار پسر در هنگام رانندگی و برخورد او در بیرون از منزل را مورد بررسی قرار دهند.
حجتالاسلام مرادی درباره جلسه خواستگاری خاطرنشان کرد: بیرون رفتن دختر و پسر با هم قبل از عقد و بدون حضور والدین مناسب نیست و اثرات بدی را در بر خواهد داشت؛ خارج از موضوع صحبت کردن دختر و پسرها در جلسات خواستگاری اثرات بد خود را دارد و از اشتباهات رایج دختر و پسرها این است که فکر میکنند مسؤولیتی در قبال خواستگار دارند و اسیر مشکل طرف مقابل میشوند؛ خارج از موضوع صحبتکردن دختر و پسرها در جلسات خواستگاری آشنایی نیست، بلکه معاشرت است.
کارشناس رسانه ملی اظهار داشت: در جلسات خواستگاری باید سؤالات را به درستی مطرح کنند؛ در مطرحکردن سؤالات باید و نباید وجود ندارد و باید به صورت عادی مطرح کرد؛ به عنوان مثال درباره شرکت در انتخابات باید این طور بگویند که آیا در انتخابات شرکت میکنی؟ در این نوع مطرحکردن نکتهای است که هر نوع پاسخی داده شود، طرف مقابل متوجه نوع افکار او خواهد شد.
وی به بیان دو نکته مهم درباره جلسه خواستگاری پرداخت و تصریح کرد: جایی که مثلا مسائل دینی در خانواده برای دختر یا پسر مهم است، باید حتما مسائل مهم مطرح شود؛ توصیه میشود که در جلسات گفت و گوی خواستگاری طرفین نظر خود را به صورت واضح بیان کنند و نسبت به اظهارات طرف مقابل هیجان نشان ندهند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
ایول واسه اولین بار یه نفر حرف درست زد اصلا اسم صیغه زنندس