۲۰۵۲۰۲
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

یک نماینده: آمریکا در بحث فردو دبه کرد!

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه قطعا توافق احتمالی هسته‌ای باید به تصویب مجلس برسد، گفت: متاسفانه شاهد بودیم بعد از توافق لوزان آمریکایی‌ها در رابطه با میزان رقم سانتریفیوژ‌ها در فردو دبه کردند.

خبرگزاری خانه ملت: علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۷ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوعات مطروحه درباره اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی گفت: ما در مجلس هفتم اجرای داوطلبانه این پروتکل را توسط دولت وقت متوقف کردیم و این مصوبه تا الان به قوت خود باقی است که این نشان دهنده این است که اجرای دوباره این پروتکل تائید مجلس را می‌خواهد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه افسار پروتکل الحاقی در اختیار مجلس است، افزود: قطعا مجلس در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کند، از طرفی دیگر به طور حتم در صورت تحقق توافق هسته‌ای متن این توافق باید به تصویب مجلس برسد که این موضوع شامل اصول و فروع توافق است.

بروجردی با اشاره به وجود طرح‌های مختلف در رابطه با توافق و مذاکرات هسته ای در مجلس گفت: آنچه که هم اکنون در کمیسیون امنیت ملی در دستور کار بوده، همان طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته ای کشور است و نمایندگان قطعا می‌توانند نظرات خود را در این رابطه در جلسه بعدازظهر امروز ارائه کنند و این طرح با اصلاحات جدید به صحن علنی ارائه شود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به ادعای کشورهای غربی در رابطه با لزوم بازرسی از مراکز نظامی کشور تصریح کرد: قطعا در صورت نهایی شدن مذاکرات و توافق و در صورت ورود به مرحله اجرا با نظر مجلس، به طور حتم مراکز حاکمیتی و نظامی باید از بازرسی مستثنی شوند.

بروجردی در پاسخ به سوالی در رابطه با رویکرد ایران به موضوعات مطرح شده مبنی بر تلاش برای نگارش متن نهایی توافق تا تیرماه افزود: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردند که رسیدن به توافق هسته‌ای تا ۱۰ تیرماه وحی منزل نیست بلکه حفظ منافع ملی بر توافق دارای اهمیت است و اگر از زمان تعیین شده عبور کردیم آن زمان تمدید خواهد شد.

وی با اشاره به سابقه تاریخی عهدشکنی آمریکا گفت:‌ متاسفانه بعد از توافقات صورت گرفته در مذاکرات لوزان در بحث فردو شاهد هستیم که آمریکایی‌ها در این رابطه دبه کرده‌ و اعلام کردند که این رقم مطرح شده در لوزان بالاست و حال مطالب دیگری را مطرح کرده‌اند ولی قطعا توافق هسته ای یک جاده دو طرفه بوده و به طور حتم اگر آنها دبه کنند ما هم دبه می‌کنیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در رابطه با اظهارات مقامات ائتلاف غیرقانونی به سرکردگی عربستان در رابطه با لزوم بازرسی از کشتی ایران نجات گفت: قطعا هیچ کسی حق بازرسی کشتی نجات را ندارد و نماینده سازمان ملل هم به این موضوع تاکید داشته، از این رو توافق ما با سازمان ملل پهلوگیری این کشتی در بندر حدیده یمن بوده و قطعا این موضوع صورت می‌گیرد، همچنین امیدوارم که سازمان ملل از حیثیت خود در جهت استقلالش دفاع کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج