۲۰۳۵۲۲
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

اجرای حکم عوامل حادثه حمیدیه در ملاءعام

رئیس کل دادگستری استان خوزستان از اجرای حکم عوامل حادثه تروریستی حمیدیه در ملاءعام خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: رئیس کل دادگستری استان خوزستان از اجرای حکم عوامل حادثه تروریستی حمیدیه در ملاءعام خبر داد.

فرهاد افشارنیا اظهار کرد: محاکمه عوامل حادثه تروریستی شهرستان حمیدیه در نزدیک‌ترین زمان ممکن برگزار می‌شود و حکم آنان پس از صدور، در ملاءعام اجرا خواهد شد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) و همکاری نیروی انتظامی استان، در کمتر از ۲۰ روز عوامل تروریستی شهرستان حمیدیه، دستگیر و اسناد و ادله جرم که در اختیار تروریست‌ها بود کشف و ضبط شد. امیدواریم با تشریفات قضایی که قانون تعیین کرده، در اسرع وقت، مجرمان محاکمه و حکم لازم در خصوص آنان صادر شود.

در حمله تروریستی که ۱۳ فروردین ماه ۱۳۹۴ در پاسگاه موقت روستای گمبوعه در نزدیکی شهر حمیدیه رخ داد، سه تن از نیروهای انتظامی این شهرستان در دم به شهادت رسیدند و دو نفر دیگر نیز مجروح شدند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج